Şimdi Ara

tek başına dışarı çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çıkamıyorum lan böyle gezmeye falan tek gidemiyorum kendimi mal gibi hissediyorum ürün bakıcam kendi kendime konuşuyorum falan çok salakça oluyor

• En son biriyle dışarı çıkalı beş sene oldu

• birine danismadan bisi alinmaz  

• Tek çıkmak çok güzel oh. Oturuyorum kafeye , istediğim her şeyi söyluyorum. Kendimi şımartiyorum. Kendine değer ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonları fırsat oldukça bir kahveciye oturup kitap okuyorum ya da bir şeyler karalıyorum kendimce. Güzel bir zihin egzersizi oluyor deneyebilirsin. Çok sıkılıyorsan bir kahve içeriz laflarız aynı şehirdeysek, ne olacak

• tek başına dışarıda hele ki kafede ne yapabilirsin ki içecek söyleyip yine telefona gömülüyosundur fuzuli para harcama gereksiz

• TheDanışma kullanıcısına yanıt

karnımı doyuruyorum , yeni lezzetler deniyorum , ben keyf aliyorum acikcasi kafede oturmaktan , eglenceyi keyifi mutlulugu çokta uzaklarda aramamam gerek , akşamki yediğim güzel bir yemek bile bana keyif verir acikcasi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç haz alamıyorum hocam bi kaç defa yalnız gittim kafeye herkes şen şakrak gülüp eğleniyordu sohbet muhabbet ben tek başıma yine telefonla oyalanıyordum

• Tek başına sinemaya gidebilirsin. Yürüyebilirsin. İnsan kendisiyle de mutlu olabilmeli bence. Kendi kişisel gelişimi için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dışarı çıkmayalı çok oldu

• ben gezmeye giderken tek giderdim müzelere çok giderdim her hafta bir müzeye gider gezerdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.