Şimdi Ara

tek başıma kalamayan ben tek başıma eve çıkıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl öncesene okul başında 2-3 ay tek başıma kalmıştım bir odada ve çok sıkılmıştım bunalıma girmiştim. Sonra da 2 yıl önce okulun son dönemlerinde kafa dengi bulup aynı odada kalmayabaşladık. O da benim gibi temiz, 1 den sonrasına kalmayan birisiydi.

1 ay önce falan oda arkadaşım yurt müdürü ile kavga etti ve seneye yurtta kalmayacak durumu şu an pek iyi olmadığından da eve çıkamayacak toparlarsa hemen ortak olacak bana zaten

Yurtta seneye kalabileceğim bir sürü arkadaş var ama hepsi gece 2-3 den önce yatmıyor ve de ben dayanamam buna. yeni tanımadığım biri ile de seneye odaya çıkmam çünkü genel hijyen kurallarından habersiz olan çok insan gördüm yurtta. 18 yaşındaki adama işenirken kapağın kaldırılması gerektiğini gene anlatamam.

Ev stüdyo olacak büyük bir ihtimalle, mutfak falan da olacak, yurt interneti gibi iğrenç internete de son...

Acaba yanlış mı yapıyorum var mı tek başına eve çıkan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanıdıklarımdan duyduklarım kadarıyla şunu söyleyebilirim, ilk başta evi bok götürür ama sonradan alışırsın
  • Yemek ve temizlik konularının üstesinden gelirim diyorsan neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Tanıdıklarımdan duyduklarım kadarıyla şunu söyleyebilirim, ilk başta evi bok götürür ama sonradan alışırsın

Ben temiz birisiyim, kendi evimde bile wc yi kullanmadan önce ve sonra silen birisiyim. Tek sorun tek kişi olmam. Korktuğumdan değil sıkıldığımdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param olsa ilk yapicagim is. 3 kisi cikicaz o yuzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: 377

Yemek ve temizlik konularının üstesinden gelirim diyorsan neden olmasın?

Yemek yapmasını severim, ve ben yeditepede okuduğumdan yemekhane evde yapılan yemeklerden daha pahalıya geliyor. Köfte alıyorsun, 2 köfte bir kaşık püre 4.75. arabam var alışveriş rahat yaparım, evin olduğu bölgede pazar da kuruluyor çarşambaları kara bile geçebilirim. Sabahları 8 de uyanan birisiyim yemek de yapacak vaktim olur.

• Ben de senin gibiyim, anlıyorum. Arkadaşın parayı toplayana kadar tek kal. Sonradan o da gelir yanına. Kuş al bi dene onla konusursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hatırlamıyorsam sen yurtta rahat edememiştin? Belki de böylesi senin için daha iyidir bu arada hayırlı olsun. Herkesin harcı değildir eve çıkmak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Ben de senin gibiyim, anlıyorum. Arkadaşın parayı toplayana kadar tek kal. Sonradan o da gelir yanına. Kuş al bi dene onla konusursun.

Eğer arkamı gerçekten toplayabiliyorsam bir kedi düşünüyorum, tabi yazın ne olacak o kediye o da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Yanlış hatırlamıyorsam sen yurtta rahat edememiştin? Belki de böylesi senin için daha iyidir bu arada hayırlı olsun. Herkesin harcı değildir eve çıkmak..

2010 da hiç çevrem yokken kutu gibi odada 3-4 ay tek başıma kalmıştım. Başka şehir vsvs derken bunalıma girmiştim. Şimdi çevrem de var özgüvenim de oturmuş bir sistemim de. Ev eşyalı olacak, çok riskli olmaz diye düşünüyorum, yemek yapma hobimi de geliştirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Yanlış hatırlamıyorsam sen yurtta rahat edememiştin? Belki de böylesi senin için daha iyidir bu arada hayırlı olsun. Herkesin harcı değildir eve çıkmak..

2010 da hiç çevrem yokken kutu gibi odada 3-4 ay tek başıma kalmıştım. Başka şehir vsvs derken bunalıma girmiştim. Şimdi çevrem de var özgüvenim de oturmuş bir sistemim de. Ev eşyalı olacak, çok riskli olmaz diye düşünüyorum, yemek yapma hobimi de geliştirebilirim.

Ne gibi bir riski olabilir Allah aşkına? :) Yardır gitsin..

Eşyasız olsa olur ya yapamadım eşyaları çıkarma satma sorunu olurdu. Öyle deme hocam insan bir noktadan sonra sıkılıyor.

• 2 yıl once tek basıma 2 hafta unıv. evınde kalamadım, 2 yıl sonra adanadakı odamdan 5 aydır dısarı cıkmıyorum,

sessızlık ve bılgısayar bır lutuf

eşyaları ıyı sec onem sırasına göre al, peryodık temızlık yemek vb ıslerı yap aksatırsan 1 kez, daha sonra hep öle gıder
  • 2 yıllık 4 kısilık ev macerasından sonra son 1 yıldır evde tek kalıyorum. Tek eve cıkarak hayatımda en guzel dogrulardan bırını yaptıgımı düşünüyorum. Şuan rahatım yerınde. Bana en yorgun oldugum anlarda hadı yemek yapalım bulasık yıkayalım evı temizleyelım diyen bı ev arkadasım yok. Yalnızlık aradıgım zaman boş muhabbetlerle canımı sıkacak bırisı yok. Yalnızlıktan sıkılıp dısarı cıktıgnda yemek sırası bendemiydı yok bulaşık yıkamadım diye senin gezmene engel olacak faktörler olmadan arkadaslarını rahat rahat gezebılırsın. Tek evde sorun yasayacagn tek nokta acıleyet gerektıren hasta olma durumuda senınle ilginecek bırını bulunmaması. Bunun dısında pek fazla tek evın sıkıntısı olmaz. Ek olarak benim en cok benim zorlandıgm nokta ısın maddıyat kısmı.

Sonuc olarak bırden fazla kisının kaldıgı eve kıyasla tek evde kalmak daha iyidir.Kısacası maddi külfetın altından kalkabıleceksen yapabılecegn en guzel sey eve tek cikmak olacaktır.

Not: seneye yalnızlıgm sona erecek ben ve bı arkadasım birlıkte eve çıkacagız. Sımdı dıyeceksın bana tek evı övüpte nedn bir arkadasla ev tutuyorsun dıye soracak olursan eger tamamen maddıyattan dolayı. Yoksa yalnızlıktan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültegin -- 19 Mayıs 2012; 3:07:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kültegin

2 yıllık 4 kısilık ev macerasından sonra son 1 yıldır evde tek kalıyorum. Tek eve cıkarak hayatımda en guzel dogrulardan bırını yaptıgımı düşünüyorum. Şuan rahatım yerınde. Bana en yorgun oldugum anlarda hadı yemek yapalım bulasık yıkayalım evı temizleyelım diyen bı ev arkadasım yok. Yalnızlık aradıgım zaman boş muhabbetlerle canımı sıkacak bırisı yok. Yalnızlıktan sıkılıp dısarı cıktıgnda yemek sırası bendemiydı yok bulaşık yıkamadım diye senin gezmene engel olacak faktörler olmadan arkadaslarını rahat rahat gezebılırsın. Tek evde sorun yasayacagn tek nokta acıleyet gerektıren hasta olma durumuda senınle ilginecek bırını bulunmaması. Bunun dısında pek fazla tek evın sıkıntısı olmaz. Ek olarak benim en cok benim zorlandıgm nokta ısın maddıyat kısmı.

Sonuc olarak bırden fazla kisının kaldıgı eve kıyasla tek evde kalmak daha iyidir.Kısacası maddi külfetın altından kalkabıleceksen yapabılecegn en guzel sey eve tek cikmak olacaktır.

Not: seneye yalnızlıgm sona erecek ben ve bı arkadasım birlıkte eve çıkacagız. Sımdı dıyeceksın bana tek evı övüpte nedn bir arkadasla ev tutuyorsun dıye soracak olursan eger tamamen maddıyattan dolayı. Yoksa yalnızlıktan çok memnunum.

yalnızlık adama koymuyomu..ben de yalnızım her akşam eve geldiğimde birinin kapıyı açmaması birisiyle muhabbet etmemenin ne demek olduğunu sen hiç bilirmisin ... ben 2 yıldır yalnızım .. arkadaşımda yok. off of .... bunalıma girdim artık kafayı yicem

• Isınma su elektril vs ne kadar tutabilir acaba?

• İstanbuldamısın ? Bak istanbuldaysan geliyim 18 yaşındayım lise terkim ama 1 den önce yatarım hatta bütün gün yatarım kiraymış vsmiş karışmam yatarımm... yatarımmm... yatarımm... Kendı bilgisayarım 3G modemim vs var ınternet sorun olmaz masrafım olmaz ayrıca çok hijyenım koltuk altlarımı haftada 1 kere kokulu mendillen silerin. Yaların.
  • quote:

Isınma su elektril vs ne kadar tutabilir acaba?

abartmassan elektirik 30-40 ısınma,gaz falan yazları 30 falan gelir tahmini kışın senin keyfine bakar 100 den 300 ekadar gider
    su 20-30 arası değişir,bulaşık yıkarken falan dikkali harcarsan çok daha düşük maliyetler olabilir

tabi tahmini fiyatlar bunlar emin değilim,
  • Kuralları sen koyar sen değiştirirsin dostum ötesi var mı maddiyat varsa düşünmeye bile gerek yok.
  • quote:

Isınma su elektril vs ne kadar tutabilir acaba?

dostum yalniz eve cikmak herkese iyi gelmez bak bence iyi dusun. kendi tecrubelerime dayanarak yaziyorum bende senin anlattigin gibiydim yalniz evde kaldigimda sonunda yurda ciktim rahat ettim. ozellikle yalniz cikacak olursan okul cevresinde cikmaya bak. cevrem de var rahatim falan demissin ama yalnizlik zordur. benimde az cok cevrem vardi kiz arkadasim vardi bende kalirdi falan ama bekarken kafa dengi bir ev arkadasin olacak 20 li yaslarda (unide okudugunu soyledigin icin 20 lerde oldugunu varsayiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae_ -- 19 Mayıs 2012; 10:25:09 >
  • Ben de şuan uzaktan akrabalarda kalıyorum. Kira falan vermiyorum. Ev işlerine biraz yardımcı oluyorum o kadar. Bir de elektrik faturamı ödüyorum. Yine de ayrı eve çıkmak istiyorum çünkü insan başkasının evinde rahat edemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.