Şimdi Ara

Tek başıma bilardoya gitmem saçma olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evin yakınlarında çok iyi bir bilardo salonu buldum. Gidip tek başıma oynasam komik olur mu? Kendimi geliştirmek istiyorum esasen çok cool bir spor bilardo. Ama eşlik edebilecek kimse yok bana hem tek başıma oynarsam daha çok pratik yapabilirim.

• hocam bilardo amele işi golf oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

hocam bilardo amele işi golf oynayın

Denemeden ölmek istemiyorum kesinlikle ama maalesef çevremde uygun tesis yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Denemeden ölmek istemiyorum kesinlikle ama maalesef çevremde uygun tesis yok.

Alıntıları Göster

ist ve ant.da var galiba sadece

• Zamaninda az 3 top oynamadik :)

Cocukken kaldigimiz lojmanda havuz ve biloardo vs seyler tamamen ucretsizdi evlerse tek katliydi amerikan filmlerindeki gibi insan sahip olunca zaten boyle olmali moduna girio sahip olmayinca lux gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 11 Ekim 2020; 4:10:2 >
  • Hayır hocam niye saçma olsun, Ben 1-2 kez gidip oynamıştım arkadaşlarla o zamanlarda görüyordum tek tabanca takılan attığını sokan.

Muhtemelen sen gibi tek başına sessiz sakin kafa dağıtmak isteyen kişilerdi onlarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek başına got oyun atmak isteyen olur beraber oynarsınız duruma göre...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilordo da sistem geliştirmek antremanla olur. Mesela 3 topta Diamond, Korea, Tüzül vb gibi bir çok matematiksel sistem bulunur. Eğer bir eğitmenin yoksa mecburen bunları tek başına öğrenmen gerekir. Bu iş bolca antremanla olur. Profesyonel oyuncuların çoğu günde en az 4-6 saat antreman yapar. Çünkü bu iş aynı zamanda kas hafızası gerektirir. O yüzden tek başına oynamanda sakınca yoktur. Ama salona gittiğinde seninle benzer seviyede biriyle de oynayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz ben yapıyorum bazen güzel kafa dağılıyor hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada oradakilere sor , belki turnuva yaparsınız

• Nerde yaşıyosun müdürüm yakınsa ben eşin olurum

• Bundan 3-4 sene kadar önce arkadaş grubuyla haftada en az 2 defa bilardo oynamaya giderdim. Yan masalarda mutlaka tek başına takılan biri olurdu. Yani çok da absürt değil. Hatta kendini geliştirmek için iyi olur ilk başta.

• Zaten bilardo biraz da tek oynamak üzerine kurulu çünkü sürekli antrenman yapman gerekiyor. Zamanında Türkiye şampiyonasına hazırlanırken günde 3-4 saat tek başıma antrenman yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 11 Ekim 2020; 11:10:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya da olan varsa oynayabilirim

• beceremediğim bir olaydır bilardo oynayanlara büyük saygım var yetenek işi bence.

• Zamanında tek başıma çok gittim 3 top oynuyordum kendi kendime aynı atışı defalarca yaparak antrenman yapıyordum. Sağolsun dükkanın sahibi şu atışı yap şu şekilde vur gibi kibarca göstererek öğrettiği zamanlar oluyordu arada bir. Falso atışı öğretmişti bana . Bir zaman sonra arkadaşımla gitmeye başladık kendimi daha da geliştirdim. Halen bazı arkadaşlarla gidiyorum nadir de olsa 2-3 saat oynuyoruz. Alışkanlık olmuş direk bir açı bulup sayı yapıyorum. Çok şaşırıyorlar nasıl oynuyorsun falan diye anlatsam salak mısın tek başına bilardo mu oynanır derler eminim. Diğer insanlara baktığımda 1-2 saat takılıp direk öğrenmeyi istiyorlar. Öyle olmaz. Ben sana öneririm git tek başına takıl 3 top oyna daha çok zevk alırsın. Çok güzel bir aktivite

• Dövizden sonra en iyi olduğum konudur.

Tek top çok pis oynarım. Falso ile adımı yazarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.