Bildirim
Tehlikenin Farkında Mısınız ? [SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Saçma sapan bir oyun olacağına mı üzülsem, yoksa diziyi izleyen kitleye bir sürü çoluk çocuğun dahil olacak olmasına mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 10 Haziran 2013; 14:47:30 >_____________________________ -

_____________________________ -

Çocukları GoT izlerken görmek istemiyorum._____________________________ 
-
Oha

ben coygeymden hedeye istiğyorum _____________________________ İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun diye bu alem yok değildir. -
Allahım yapma Joygame bir şeyin de okunu çıkarma ya allah belanı versin
_____________________________ Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp -
wolf team cı bebeler starklar ile oynayacak 

-

koskoca game of thrones elden gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: John Voxville
Saçma sapan bir oyun olacağına mı üzülsem, yoksa diziyi izleyen kitleye bir sürü çoluk çocuğun dahil olacak olmasına mı?
Şu hayatta en nefret ettiğim şey bana özel diye benimsediğim benim ilgi alanımın (ki bunlar genelde bilinmeyen az bilinen tercih edilmeyen şeylerdir) bir anda herkesin ilgi odağı haline gelmesi.Böyle şeyler olunca cidden çok sinirleniyorum.Çünkü muhtemelen sınrıdın girmilir ahkam kesiyor
Anlamadığım nokta şu..Got izlemek sadece yaşı büyüklere özel bişey mi ? Ne saçma sapan insanlarsınız la.Ben 20 yaşındayım seyretmiyorum 2 defa baktım sevmedim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Albert De Salvo
Anlamadığım nokta şu..Got izlemek sadece yaşı büyüklere özel bişey mi ? Ne saçma sapan insanlarsınız la.Ben 20 yaşındayım seyretmiyorum 2 defa baktım sevmedim.
24 yaşındayım fragmanını izledim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER
quote:
Anlamadığım nokta şu..Got izlemek sadece yaşı büyüklere özel bişey mi ? Ne saçma sapan insanlarsınız la.Ben 20 yaşındayım seyretmiyorum 2 defa baktım sevmedim.
24 yaşındayım fragmanını izledim.
23 yaşındayım got ne onu bile bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cadillaccts
quote:
Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER
quote:
24 yaşındayım fragmanını izledim.
23 yaşındayım got ne onu bile bilmiyorum
İnsan ve canlılarda bulunan genelde boşaltım sistemi olarak kullanılsada son yüzyillarda farklı fanteziler için kullanılan,çapı canlıdan canlıya değişen delik._____________________________
-
Nee ! Lanet olsun sana Joygame
forumun GoT konusuna girilmez artık bebeler orayı da basar. Lütfen proje iptal edilsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
JoyGamenin yaptığı hiç bir oyun güzel değil ama bu güzel olmayacak anlamına gelmez :( _____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
Benzer içerikler
- kgt nedir
- tekila bozulur mu
- insanlar bizi arka kameradaki gibi mi görüyor
- psikiyatriye gitmek ilerde sorun olur mu
- apartmanda kapıcı istemiyorum
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![Tehlikenin Farkında Mısınız ? [SS'li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f85%2f43%2f94%2f854394e32fc6efc88d81bacd790d69c0.png&t=76213412&width=480&text=1)