Şimdi Ara

Cahil Olduğunuzun Farkında Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başklarını eleştirmek konusunda üzerimize yok, eleştiri konusunda harika bir altyapımız olmasına karşın diğer bütün kategorilerde resmen sınıfta kalıyoruz.

Kimimiz bir müzik türüne takılıp kalıyor, Dünya'daki binlerce çeşit müzik varken 3-5 sanatçıya takılı kalmış.

Bir başkasının edebiyatla yakından uzaktan alakası yok anca ilkokul lisede sınavda çıkan zorunlu kitapların özetlerini okumuş halde.

Sanat tarihi, heykel ve resim incelemeleri, akımlar hakkında bilgimiz yok.

Çoğumuz felsefeyle ilgilenmiyor, en azından kendini sorgulamıyor, sorgulasa da geliştirmek işine gelmiyor.

Uzar gider diyeceğim şu, kendini geliştirmeyen insan ne uğruna yaşar? Çoğunun "Fani dünya işte ya karı kız kovalıyoruz" kafasında olduğunu biliyorum, çoğu da başarısız oluyor zaten, bir elde edip hayal ettiklerini gerçekleştirseler o bile büyük bir adımdır bence ama olmuyor, kısır döngü devam ediyor.

Soru açık, neden bu kadar cahiliz, neden kendimizi geliştirmiyoruz, neden?

• Farkındayız zeki kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bombayı atardım ama içerden yeni çıktım.

• Evet Kabul ediyorum Ben Cahilim. Evet sen, Sen Dh üyesi, Hiçmi Konuyu Okumadan Altına CSB diye Yazmadın ? Ya Sen Citizen, Hiçmi Konuyu Okumadan Ban Atmadınmı ? Evet Cahillik Buysa Kabul ediyorum, Ben CAHILIM
  • Bunu bana diyemezsin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol

Farkındayız zeki kardeş

Uvv yeah kısa cevaplarla işin içinden çıkıp konuya objektif bakama vol 123124124124

Başlığı ilgi çeksin diye öyle yaptım, yoksa ben de cahil olduğumu kabul ediyorum. Bir insan cahil olduğunu kabul etmezse gelişme göstemez zaten, önemli olan gelişim gösterebilmeyi istemek.

Senin gibi "zeki, marjinal, ıvır, zıvır, bilmem ne" karşı tarafa topu atarak kendimdeki eksiklikleri kamufle etmiyorum, çok şükür.
  • Nick'e bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farkındayız.

• cahil dicene öğret o zaman bilader

• Bunu okuyacağıma cahil olurum dahi iyi

• Amaaaan.
  • Cahil bilmediğini bilmeyendir bu sebeble cahil olduğunu bilen cahil değildir sadece bilmiyordur.Cahil olduğumu ise düşünmüyorum ama zaten hangi cahil düşünür.Kitap okumuyorum buna katılıyorum bu kötü bir özellik geçen sene birkaç tane okudum ama bu sene hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulakçubuğu

Nick'e bak

Bak yavrum sabağa kadar bakabilirsin.

@hkabaca

Ben ne öğretebilirim? Armut piş, ağzıma düş. Sen de şevk olacak, şüpheci - araştırmacı olacaksın. Şu an Vikipedi'ye girip bir portala tıklayıp inceleyip daldan dala ilgilendiğin şeye göre bir sürü şey öğrenebilirsin.
  • İlgim yok o tür şeylere niye bilmeyince cahil olayım ki? Bilmek zorunda mıyım ben sanat akımlarını, felsefeyi kim koyuyor bu kuralları?

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Bunu okuyacağıma cahil olurum dahi iyi

çok konuşma da easy rider izle

@lithiium

Örneklendirmeyi kısa kestim tabi ki onlar yok, yanlış anlaşılmasın.

Yine de ne kadar şeye ilgi duyup araştırırsak o kadar iyi bence.

Her şeyden az az bilmeyi, bir alana yönelmeye nazaran tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 14 Mayıs 2014; 0:10:41 >
  • Çünkü zor geliyor insanımıza. Kitabı ağaç gören, heykeli hurafe kabul eden ve müzik günahtır diyen tonlarca insan var. Bence tamamıyla üşengeçlik ve dogmalara bağlılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 14 Mayıs 2014; 0:13:19 >
  • Evet bir çok konuda cahilim ne yazık ki.
  •  Cahil Olduğunuzun Farkında Mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eml Öğrencisi

Evet Kabul ediyorum Ben Cahilim. Evet sen, Sen Dh üyesi, Hiçmi Konuyu Okumadan Altına CSB diye Yazmadın ? Ya Sen Citizen, Hiçmi Konuyu Okumadan Ban Atmadınmı ? Evet Cahillik Buysa Kabul ediyorum, Ben CAHILIM

Sen ne saçmalıyon la ?

Alın bunu burdan alın alın hadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cahil değilim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.