Şimdi Ara

Tehlikenin Farkında Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yok Ronaldo sakat, Marcelo düştü, Coentreo çamura battı, Khedira'ya araba çarptı. Bale takıma ısınamadı v.s
    Ne zaman bu haberler çıksa haberde geçenlerin hepsi maç günü ilk 11'de oluyor.

O değil de bu resmin değeri 580 milyon(trilyon).

• Öyle olacak zaten, tam kadro çıkacaklar. Şu sakatlanmış, bunun kılı dönmüş diye sevinmesin kimse
  • fotoğrafın değeri 200 milyon değil miydi ya, bulundukları arazi ve arkadaki arabayı da mı kattın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

fotoğrafın değeri 200 milyon değil miydi ya, bulundukları arazi ve arkadaki arabayı da mı kattın?

₺ olarak yazmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

fotoğrafın değeri 200 milyon değil miydi ya, bulundukları arazi ve arkadaki arabayı da mı kattın?

Çok gözüksün diye Türk Lirasına çevirdim. 220M eurodan hesapladım.

Bizim basını okuya okuya bizde öğrendik bu işleri.
  • Adamlar Huntelaar'a kör oldu dediler adam ilk 11 başladı, Schalke'nin yarısı kör topal sakat dediler adamlar ideal 11'le çıktı, medyada yaratılan hava sanki Galatasaray Schalke ile değilde Sarıyerle oynuyor havasıydı. Aynı basın Bate ve diğer takımları Barca, Real gibi gösterip göklere çıkartmıştı... Bağlantıyı kurmak zor olmasa gerek.
  • Bale fiziksel olarak hazır bir oyuncu zaten takım oyununa uymasına gerek yok bireysel yetenekleri ile takımı sırtlayan bir oyuncu. Çıkar oynar hazır olmayan bale bile bizim hazır olan bir çok oyuncudan iyidir. Hamit %100 hazır olsa ne olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ronaldo Bale ikisi de taş gibi adamlar bişey olmaz bunlara. 11 de başlarlar kesinlikle
  • bale ronaldo sakatlık olmazsa hiçbiri yedek kalmaz veya maç kaçırmaz. öyle bir lüksleri YOK. insanlar o parayı onun için veriyor.. khedirayı izlemek için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bale fiziksel olarak hazır bir oyuncu zaten takım oyununa uymasına gerek yok bireysel yetenekleri ile takımı sırtlayan bir oyuncu. Çıkar oynar hazır olmayan bale bile bizim hazır olan bir çok oyuncudan iyidir. Hamit %100 hazır olsa ne olur?

En fazla attığı şut direkte patlar, başka bir ihtimal düşünemiyorum.
  • Şu adamı harbiden çok seviyor ve büyük saygı duyuyorum.

Tehlikenin Farkında Mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.