Şimdi Ara

TEHDİT(MELO İÇERİR.)DAHA İYİSİNİ ALIRIZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • “Geldi, geliyor” denilen Melo için Adnan Öztürk, Juventus'a mesaj yolladı: “Daha iyisini alırız”


    Galatasaray taraftarının günlerdir yolunu gözlediği Melo için başkan yardımcısı Adnan Öztürk tartışılacak sözler söyledi. Öztürk’ün hedefinde Melo’nun bonservisi konusunda Cim Bom’a sorun yaratan Juventus vardı. “Daha iyisini alırız” diyen Öztürk, “Taraftarımız çok istiyor ama bana göre Melo’ya gerek yok” diyerek, yönetimin bu transferle ilgili ezberini de bozdu. Öztürk, yılan hikayesine dönen transfer için şunları söyledi: “Melo’yu taraftarımız çok istiyor, biliyorum. Son kararı da Fatih hoca verecektir ama bana sorarsanız, Melo’ya gerek yok. Çünkü ben futbolcuyu tüm sezon istatistikleriyle değerlendiririm, ne kadar koşmuş, ne kadar fayda sağlamış diye. Melo’dan iyisi varsa, onu takıma kazandırmak daha akıllıca. Dediğim gibi Melo’ya gerek yok, daha iyisini alırız.”







  • hehe siz dembaba nında daha iyisini alıcaktınız ...
  • Yav he he.
  • Xabi Alonso Galatasaray'da
  • Adamın 2 sezon geçirdiği bir takım yok.Üstelik sorunlu ve Riera'yı ne hale getirdiğini biliyoruz.Bence takım içi dengelerden bahsederken melo'nun dengesizliğinin unutulmaması gerekir.Bu adam psikopat ve kontrat yapıldığı anda "yerim garanti"diyerek yapacağı şeyleri az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.
  • " ben futbolcuyu tüm sezon istatistikleriyle değerlendiririm"

    adam bizim maçları hiç izlememiş ya la!!
    Birde geleceğin başkanı diyordum adama, umarım bu açıklaması gerçek değildir.
  • juventusun da çok umrundaydı daha iyisini almamız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    juventusun da çok umrundaydı daha iyisini almamız

    +1

    Melodan kalitelisini almamız imkânsız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    juventusun da çok umrundaydı daha iyisini almamız

    Umurunda.. Neden mi?? Çünkü Melo'yu bize satamazlarsa ellerinde kalacak ve yıllık 3 Milyon Euro ödeyecekler ..
  • Neyin kalitesindesiniz anlamıyorum,çoluk çocuk takımı çözemez bu tür adamları-ne yapabileceğini;şaşırmamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derin Mavi

    Neyin kalitesindesiniz anlamıyorum,çoluk çocuk takımı çözemez bu tür adamları-ne yapabileceğini;şaşırmamak lazım.

    Bakıyorumda BAM üçlüsünü çok çabuk unutmuşsunuz.
  • Osman Altunterim ‏@altunterim
    Adnan Öztürk bugün Fanatik gazetesinde çıkar röportajında yer alan "Melo gerekli değil" ve "Demirören orada duramaz" sözlerini yalanladı!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: Derin Mavi

    Neyin kalitesindesiniz anlamıyorum,çoluk çocuk takımı çözemez bu tür adamları-ne yapabileceğini;şaşırmamak lazım.

    Bakıyorumda BAM üçlüsünü çok çabuk unutmuşsunuz.

    Onu mu diyorum olm ben?Diyorum ki adam overrrated,BAM'ı biliyoruz da şimdi BAM'la kıyaslamanın alemi ne.Takım,Teknik Heyet,Yönetim evrim geçirdi.Kötüler yerine iyileri örnek almak mantıklı.
  • Şu dakikaya kadar melo'ya alternatif isim düşünüldü mü acaba? Yok melo gelmez gelmez ben kızmam anlaşamamışsındır eyvallah, iyi de melo gelmezse b planı ne ? İnşallah yönetimin b planı hazırdır.Bence çilek , kivi ,kavun , karpuz derdine düşeceklerine şu orta sahada as oyuncumuz olacak şahsı hemen ayarlasınlar.
  • Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ten Açıklama

    Bugün bazı medya organlarında bana ait olduğu iddia edilen ve içerisinde “Ben varken Demirören başkan kalamaz”, “Taraftarımız çok istiyor ama bana göre Melo’ya gerek yok” gibi ifadeler bulunan haberler yer almaktadır.

    Medya mensupları ile gerek sohbet ortamında gerçekleştirdiğim, gerekse röportaj niteliğindeki söyleşilerimde bu iki konu hakkında basında yer aldığı gibi açıklamalarım olmamıştır. Sözlerimin farklı anlamlar yüklenerek ya da tamamen çarpıtılarak yayınlanması gazetecilik mesleğinin de en önemli kurallarından bir tanesi olan kamuyu doğru bilgilendirme amacının dışına çıkılmasına sebep olmaktadır.

    Bu tip haberlerin bilgi eksikliğinden kaynaklandığını umar, spor kamuoyunun bu gibi hassas konularda duyarlı olmasını dilerim.

    Adnan Öztürk
    Başkan Yardımcısı
    Galatasaray Spor Kulübü

    galatasaray.org




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.