Şimdi Ara

Teemo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teemoda bir kısım ap kasıyor bir kısım ad.Burda daha bilgili kişiler olduğu için sormak istedim.Ap ad ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem Y. -- 19 Eylül 2012; 19:42:52 >

• teamo?
  • teamo ?
  • Nashor tooth ile malady core itemi asla berserker bot alma en çok yapılan yanlışlardan biri onun yerine magic pen veren botu al geri kalanı ise aponded gap ile hexen gunblade sonuncusu ise karşı takıma göre eğer ad ağırlıklı ise zyonya al karışık ise guardian angel maç çok uzarsa maladyyi sat yerine moodzoar mıydı neydi aklıma gelmiyor yeşil bir el bu itemi al
  • buyur Te Amo
  • Düzeltildi!
  • Ben bu oyunu bozarım

Edit= bozulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 19 Eylül 2012; 19:44:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teamo ?
  • doğru düzgün yorum yapsanız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem Y. -- 19 Eylül 2012; 20:11:22 >
  • Teemo top oynarsa Hybrid/Offtank kasar.
    Teemo mid oynarsa tamamen AP kasar.

2.seçenek çok daha yararlı.Ap kasarsan ilk önce DFG çıkman lazım.Sonra klasik ap carry itemleri çıkacaksın. DFG > Q > 2 normal vuruş ile alamıyacağın karakter yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Y.

doğru düzgün yorum yapsak yokmu?

• Ap Teemo daha çok etkili Q skill fena vuruyor birde rylai alırsan adam 1.5 saniye yavaş oluyor. Aynı şekilde ultidende etkilenip yavaş hareket ediyorlar.

Magic Pen bot, Deathfire Grasp, Rabadon, Rylai, Lich Bane, Nashor Tooth bu benim dizdiğim build yanlışım varsa bir edit geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Y.

doğru düzgün yorum yapsanız!

yukarda her lanede işe yarıyacak ve tfde karşına çıkanı resmen eriticek buildi söyledim en baba tank bile 5 saniye sürer o burst ile
  • Ad teemo yaparsan skillerini çöpe atmış olursun. Ap daha iyidir. Sadece mantarla 1000 damage vurulabiliyor.
  • Ap saglamdir ama rankedda bot gidip ad kasip karsi carry i kastirmayanda gordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı görünce dedim bu teemo ile neyi yardı acaba
  • ap iyi ama hybrid de denenebilir.
  • takıma en yararlı ap olursun.

rabadon abyssal nashor (veya malady) rylai zhonya mpen bot.

• Teemo mid oynuyorum. DFG + Sorcerer Shoes + Rabadon + Rylai + Zhonya + Void şeklinde yapıyorum. Mantarlar falan çok sağlam damage veriyor, 2-3 kişi seni kovalarken mantar koyarak birden sen onları kovalamaya başlıyorsun falan, baya zevkli oluyor.
  • Rainman i ap teemo oynarken yakala ve izle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.