Şimdi Ara

Teemo Noob Herosu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım 11 lvlim kendi levellerimle oynadığım zaman Teemo ile 21/3 falan oynuyorum ama arkadaşlarım var 30 lvl onlarla oynayınca 12/16 falan oynuyorum arkadaşlar Teemo noob herosu diyor ama ben oynarken çok zevk alıyorum en sevdiğim champ Teemo ama onların öyle demesi kafamı kurcalıyor Teemo'da kendini geliştirme falan diyorlar gerçekten öyle mi?

• Kardeşim daha 11 levelsen noobsun zaten.Ama noob herosu diye bişey yoktur teemo master yi garen gibi şampiyonlar başlangç seviyesindeki şampiyonlardır sadece.
  • Yeni başlayanlar için var teemo gibiler seviyen yükseldikçe başka şampiyonlara yonelirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c9 hai ve tsm reginald oynadı teemoyu raad ol
  • Teemo noob herosu dari oyna cok pro bir champdır r ye basınca kill alır ama r basmak zordur ama ustalasırsan direk 30 olup diamond baslarsın yani benden tavsiye
  • Bence gayet oynama kabiliyet isteyen bir hero. Çünkü teemo nun mantarlarını tutturmak için tecrübe lazım. Ve canı da az olunca dikkatli oynamak lazım.
  • Yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin levellarında oynamak normaldir. mantor koy, blind at, liandrys çık vs karşı takım mantarlarını aramaz, kafalama girer
    haliyle oynaması kolaylaşıyor.. ama ileri seviyelerde, ranked falan oynarken biraz daha zorlaşır
    her zaman mape hakim olmak zorundasın ama teemo oynarken daha bi fazla dikkat etmen gerekir
    karşı jungleın oyun stiline bakman lazım nerelerden geliyor diye ki yoluna mantar koyasın :)

oyun sonu napin 4 te birinde sürekli mantar olması lazım, net yerlerden eksilmemesi lazım

kısacası teemo ortalama bi champ :) fightlarda akıllı oynarsan ve mantarları kontrol edersen zevklidir

• Tam tersine oynaması zor pro herosu.

Noob herosu olan renekton.
  • Değil. Rahatça oyna.

• Aksine teemo usta oyuncu champıdır. Kite yapamayan adam teemo oynuyorum diye gezinmesin ve kite yapmakta ustalık ister.
  • teeto,yi,try baslangic herolari arkadasin dedigi gibi. Sen kimseyi takma bol bol lcs ve twtich.tv den yayinlari izle. Teemo oynuyorsan Rain Man izle her yere gidiyor adam teemo ile
  • Bence de değil . Ancak teemo usta oyuncuların elinde ölüm makinesi haline gelir .

• Noob herosu diye bir kavram yok

• Evet hem de hard noob herosu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Noob herosu diye bir kavram yok

+1

Bencede bir kişiyi oynadığı şampiyon kolay olduğu için acemi olarak değerlendirmek doğru değil.
  • Tersine topta çok dikkatli oynanması gereken bir hero. Mesela alırsın dariusun karşısına teemo outfarm falan bırakırsın ama adam 6 level olduğunda dikkatli oynamazsan indirir kafana giyotini. Renekton da öyle mesela. O yüzden kite, range falan çok iyi ayarlaman lazım teemo oynarken.

• Noob herosu=düşünmeden oynansa bile karşıdaki düşünmeden oynayan adamı alabilen hero.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.