Şimdi Ara

Teemo neden dalga konusu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

Ormanı mantarlayıp rakibi ormana çekersen çok iş yaparsın

Üstteki video

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet bişey çünkü lane'de rahatsız edip tükürmekten başka birşey yapmıyor bide laugh spamleyen gelirse karşıya tam klavyeyi tekmelemelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

quote:

Üstteki video

O konuşmayı görünce izlediğime pişman oldum ayrıca rakiptekiler bronz gibi sanki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Nedense tüm Teemo maçlarımı kazanıyorum,takıma çok yarar sağlıyorum(Örn:ADC'ye Q atıp vuramamasını sağlamak),bence şu son oracle değişikliğinden sonra daha iyi oldu.

Allah aşkına koydugun videoyu bir izle ,sonra utan, sonrada ister bu forumda yazmaya devam et, ister bir daha uğrama. Artık orası self-esteem leveline bakar.

Bilerek koyduğumu anlamış olmalıydın,ki benim dediğimle bunun bir alakası yok,ben sadece teemoyu sevdiğimi belirttim ve trole kaçan bir video koydum;eğlencesine koyduğumu anlamış olmalıydın.Ki sen bana burada hakaret etmişsin;ben sana yine bir şey demiyorum,anlamanı umuyorum sadece.

Edit : Dur sana daha basit bir yöntemle anlatayım :
    Hecarimin tartışıldığı bir konuda birisinin Hecarim'i sevdiğini söyleyip şu şu şu işler çıkartıyor diye yazması ve Siv HD'nin Hecarim videosunu koyması.Ciddiye alır mıydın bu videoyu?

Ben nerden biliyim sen ciddimisin, trolluyormusun, yoksa şu an yalan mı söylüyorsun?. Benim o videoda gördüğüm şu:

Bronze liginin altına kömür ve tahta ligi koysam O darius kömür ligine çıkamaz. Hatta tahta 1'i bile göremez diycem ama öyle insanlar varki 0/103/0 oynuyorlar işte bu yüzden onu kesin diyemiyorum işte .

Hayır inek koysam gül tarlasına ,3 kere dikene bastıktan sonra geri döner .Bizim darius 10 kere mantara bastı hala temo peşinde koşuyor ölürken full hp temoya ulti atmasıda ayrı bir komedi.

PS:Ayrıca hakaret nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

takım savaşlarında etkisi yok yapcağı hiç bişe yok diyenler var...

+1
    Belki mantarları tf a yardimci olacaktır ama onun dışında hiçbir skill i tf a yardimci olmuyor. Mide dersen turnuvalarda leblanc, ziggs, gragas ; solo desen zaten yeni metada genelde tank seçiliyor. Teemo tf da ne bir tank olabilir, ne de 5 rakibin herbiri için bir tehlike lcs seviyesinde. Mantarlarini wtkisiz bırakmak da kolay lcs oyuncuları için (takimli rankedlar diyelim) Adc yi tank ile yan yana gondermiyorlar sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nedense tüm Teemo maçlarımı kazanıyorum,takıma çok yarar sağlıyorum(Örn:ADC'ye Q atıp vuramamasını sağlamak),bence şu son oracle değişikliğinden sonra daha iyi oldu.

Allah aşkına koydugun videoyu bir izle ,sonra utan, sonrada ister bu forumda yazmaya devam et, ister bir daha uğrama. Artık orası self-esteem leveline bakar.

Bilerek koyduğumu anlamış olmalıydın,ki benim dediğimle bunun bir alakası yok,ben sadece teemoyu sevdiğimi belirttim ve trole kaçan bir video koydum;eğlencesine koyduğumu anlamış olmalıydın.Ki sen bana burada hakaret etmişsin;ben sana yine bir şey demiyorum,anlamanı umuyorum sadece.

Edit : Dur sana daha basit bir yöntemle anlatayım :
    Hecarimin tartışıldığı bir konuda birisinin Hecarim'i sevdiğini söyleyip şu şu şu işler çıkartıyor diye yazması ve Siv HD'nin Hecarim videosunu koyması.Ciddiye alır mıydın bu videoyu?

Ben nerden biliyim sen ciddimisin, trolluyormusun, yoksa şu an yalan mı söylüyorsun?. Benim o videoda gördüğüm şu:

Bronze liginin altına kömür ve tahta ligi koysam O darius kömür ligine çıkamaz. Hatta tahta 1'i bile göremez diycem ama öyle insanlar varki 0/103/0 oynuyorlar işte bu yüzden onu kesin diyemiyorum işte .

Hayır inek koysam gül tarlasına ,3 kere dikene bastıktan sonra geri döner .Bizim darius 10 kere mantara bastı hala temo peşinde koşuyor ölürken full hp temoya ulti atmasıda ayrı bir komedi.

PS:Ayrıca hakaret nerde?

Hakaret demeyelim de konuşma tarzındaki sertlik diyelim.
    Videonun kendisinden açığa çıkıyor ki,video zaten troll bir video.Mesaj sonlarına böyle güldüren videoları koymayı seviyorum.
    Ayrıca bunu nasıl gerçek anlamda koyabilirim ki,o dariye rağmen
    Şu da var;trolleyen ben değilim,trolleyen video;yani komik bir video olduğu için koydum.

• quote:

quote:

quote:

Üstteki video

O konuşmayı görünce izlediğime pişman oldum ayrıca rakiptekiler bronz gibi sanki

Zaten Boqe custom game yapmış,sanırm bronz bence de,özellikle şu dari harbi bronz

• Unrankedda çoğu kişi aldığı beleş trinketı bile kullanmaktan aciz. Yani o adamlar pembe totem, arayıcı mercek alıp mantarları temizlemez, böyle bir şey olduğunu bile bilmiyorlardır. Hal böyle olunca teemo daha yararlı oluyor. Bu durum çoğu şampiyon içinde geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

Unrankedda çoğu kişi aldığı beleş trinketı bile kullanmaktan aciz. Yani o adamlar pembe totem, arayıcı mercek alıp mantarları temizlemez, böyle bir şey olduğunu bile bilmiyorlardır. Hal böyle olunca teemo daha yararlı oluyor. Bu durum çoğu şampiyon içinde geçerli.

Bu konuda haklısınız hocam, kimse nedense mantar temizlemiyor ben de chatten uyarıyorum trinket alın pembe totem alıp temizleyin diye. Zaten nerelere mantar koyacağını az çok tahmin edebilirsiniz kendiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

1 yılda anca 27 level mi oldun ?

3-4 ayda ve cok sik oynamiyorum

ayrica jinx de oynayan biri olarak asiri op oldugunu dusunuyorum, nerf gelecektir

bir de banlama yerinde kimse adc banlamiyor, kassa mundo evelyn zed falan gelenek olmus

imla dikkat
  • teemo çok iyide hantal şampiyonlara karşı çok iyi. karşının gap closerı ne kadar yüksekse o kadar kötü oluyor. özellikle teemo oyunlarımda karşının jungleı nocturne yada midi tf ise hayattan soguyorum çünkü mantarlar hiç bi işe yaramıyor onlara karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

/>

Teemo'nun lanedeki poke yeteneğinden başka işe yarar hiç bir yanı yok, özellikle takım savaşlarında. Takım için de yararı olan bir karakter değil, yapabileceğin şeyler oldukça sınırlı. Ayrıca küfür yemek istemezsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.