Şimdi Ara

Teemo neden dalga konusu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar westte 27 lvlim, 3 aylik bir oyuncuyum.. cogu normal macta teemo'yu goruyorum. Amma lcs'de, bizim finallerde falan teemo dalga konusu olmus niye secilmiyor merak ettim.. ayrica maclar hep ayni herolar etrafinda donuyor.. mesela gecen sezonki turnuvalarda her macta zac gorurken bu sene hic gormedim, nerfler oyunu bu kadar etkiliyor mu ?

benim en cok kullandigim herolar fizz, jax, zac ve bunlari gormemek uzuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 3 Şubat 2014; 3:15:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 1 yılda anca 27 level mi oldun ?
  • jax i impact aldı dünya finalinde. zac pasifi gitti zac gitti gibi bişey oldu.[yani değişti o pelte olayı]. fizz bu aralr bende görmüyorum evet. galiba w nerfden sonra tutlmadı am bence hala op
  • bana kalırsa teemonun silinmesi bile gerekli hiç sevmediğim bi champ . alıpta düzgün oynayanlar o kadar azınlıktadır ki yıldı insanlar artık sonradan anlarsın ne demek istediğimi. zac sağlam nerf yedi ondan kullanılmıyo yerine vi lee alınıyo çoğu zaman jax ise genelde asyalı oyuncuların çok fazla oynamakta hem seviyolar hem mükemmel oynuyolar ancak topta tanky olarak renekton mundo ve yasuo vs gibi seçenekler varken jax ''bile'' yavaş ve çok geride kaldı . riot oyunu dengeliyoruz ayağına neredeyse 3 ayda bir yaklaşık 10-12 champ yaratıyo ve onlar çok öne çıkıyo ardından bam nerf geliyo devamlı bu şekilde sistem değişiyo champ havuzunu geniş tutman lazım
  • Bu biraz "Messi niye sürekli birini çalımlayıp gol atmıyor da pas veriyor?" gibi olmuş. Bu adamlar profesyonel ve belirli bi sistemleri, takım kompozisyonları var. Bizim oynadığımız gibi oynamalarını, bizim sıklıkla oynadığımız şampiyonları kullanmalarını bekleyemeyiz. Neye çalıştılarsa onu ortaya koyuyorlar..
  • benim en sevdiğim herolardan biri az önce win aldım teemoyla

• Teemo'nun lanedeki poke yeteneğinden başka işe yarar hiç bir yanı yok, özellikle takım savaşlarında. Takım için de yararı olan bir karakter değil, yapabileceğin şeyler oldukça sınırlı. Ayrıca küfür yemek istemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

1 yılda anca 27 level mi oldun ?

3-4 ayda ve cok sik oynamiyorum

ayrica jinx de oynayan biri olarak asiri op oldugunu dusunuyorum, nerf gelecektir

bir de banlama yerinde kimse adc banlamiyor, kassa mundo evelyn zed falan gelenek olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teemo tamamen useless bir karakter diyebilirim.TF etkisi yok mobil bir hero değil anca poke atıyor adam üstüne atlıyor o altına mantar koyuyor sadece 1 kere lcs de c9 pickledi ondada harita kontrolü için picklediler onun dışında nasusun karşısına bile picklenmez haa yolo q da iş yapabilir oda ancak topta counter pick olarak onun dışında çöp
  • Nedense tüm Teemo maçlarımı kazanıyorum,takıma çok yarar sağlıyorum(Örn:ADC'ye Q atıp vuramamasını sağlamak),bence şu son oracle değişikliğinden sonra daha iyi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amumuyla blitz de ayni sekilde çöp galiba, kimse almadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

amumuyla blitz de ayni sekilde çöp galiba, kimse almadi

Blitz çöp
    Amumu'yu oynatmazlar o maçlardai ilk 6 level creep çaldırmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Nedense tüm Teemo maçlarımı kazanıyorum,takıma çok yarar sağlıyorum(Örn:ADC'ye Q atıp vuramamasını sağlamak),bence şu son oracle değişikliğinden sonra daha iyi oldu.

Allah aşkına koydugun videoyu bir izle ,sonra utan, sonrada ister bu forumda yazmaya devam et, ister bir daha uğrama. Artık orası self-esteem leveline bakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Nedense tüm Teemo maçlarımı kazanıyorum,takıma çok yarar sağlıyorum(Örn:ADC'ye Q atıp vuramamasını sağlamak),bence şu son oracle değişikliğinden sonra daha iyi oldu.

Allah aşkına koydugun videoyu bir izle ,sonra utan, sonrada ister bu forumda yazmaya devam et, ister bir daha uğrama. Artık orası self-esteem leveline bakar.

Bilerek koyduğumu anlamış olmalıydın,ki benim dediğimle bunun bir alakası yok,ben sadece teemoyu sevdiğimi belirttim ve trole kaçan bir video koydum;eğlencesine koyduğumu anlamış olmalıydın.Ki sen bana burada hakaret etmişsin;ben sana yine bir şey demiyorum,anlamanı umuyorum sadece.

Edit : Dur sana daha basit bir yöntemle anlatayım :
    Hecarimin tartışıldığı bir konuda birisinin Hecarim'i sevdiğini söyleyip şu şu şu işler çıkartıyor diye yazması ve Siv HD'nin Hecarim videosunu koyması.Ciddiye alır mıydın bu videoyu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 3 Şubat 2014; 4:47:04 >

• quote:

• Panda teemo var.normal oyunda jungle yapiyorum.bazende soloda tanky kasiyorum.cok yonlu guzel cok severim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Panda teemo var.normal oyunda jungle yapiyorum.bazende soloda tanky kasiyorum.cok yonlu guzel cok severim ben.

Süper Teemo indirime girsin alacağım ben de.Ya da astronot.

• takım savaşlarında etkisi yok yapcağı hiç bişe yok diyenler var...
  • Ormanı mantarlayıp rakibi ormana çekersen çok iş yaparsın
  • Seçiliyor,c9 Hai oynamıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.