Şimdi Ara

TEEMO kadar gereksiz ve çöp bir hero yok!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi adam top a teemo aldı tryndamere idim herşeyi yapmasına rağmen ne vurabiliyo ne kaçabiliyo mantar koyuyo team fighttarda izliyo küçücük saçma sapan bir champ bence ayrıca birde ward görevi görebiliyor.Bence silinmesi lazım

• U MAD?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketchum -- 24 Ocak 2014; 1:44:38 >
  • Solo q da is yapabilicek bir champ degil.Takim maclarinda mantarlari sayesinde dragon ve baron kontrolu cok yuksek oluyor.Hai nin mactan sonra dedigi gibi "laneden 0 - 5 bile ciksaniz mantarlar sayesinde objektifler uzerinde cok buyuk bir baskiniz oluyor ve buda size oyunu kazandiriyor."Eger takim maci ise veya 5 kisi normal giriyorsaniz teemo alabilir ve objektif odakli oynabilir dragon ve baron a baski uygular facecheck leri cezalandirabilirsin ama solo giriceksen cidden bir ise yaramiyor.
  • Karşına gelen oyuncuya göre şampiyon hakkında yorum mu yapıyorsun Dostum ortalama bir oyuncu bile teemo ile tryndamere i oynatmaz lanede ... Ayrıca hem topta hem midde gerek harass gerekse e si sayesinde farm açısından çok güçlü bir şampiyon mantarları ise insanı oyundan soğutabiliyor... Q yu kullanmayan harass yapmayan adamları görüp burada sampiyon hakkında yorum yapıyorsun
  • hai oynuyor
  • teemoya ezilen konu açarsa işimiz zor

• teemo şuan cidden op bir şampiyon. sen karşıdakinin oyunculugundan dolayı teemoyamı laf atıyosun. zaten az oyunculugu olan bi teemo tryndamere e nefes aldırmaz lanede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 ay önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam iyi oynayanlar var lanede zorlayan ama tflerde hiçbir iş yapamıyor. Soloya alsan tank değil , tek atmıyor; mide alsan seni lanede yaşatmazlar
  • yav he he. Bronze V teemolarıyla karşılaşıp konu açmayın. Gelsin karşınıza Q ve oto atak yapmaktan farm ellettirmeyen, tam base atacağın sırada mantarına bastıran bir teemo ondan sonra ağlama konusu açarsınız teemo niye op :(( diye. Tf lerde zaten adc ye Q yu atsın arada oto atak yapıp kaçsın yeter.
  • Anlaşılan Teemo sana baya vurmuş vurmuş da ölmemişsin hala
  • teemo vs trynda teemo nasıl kaybeder aklım almıyor
  • Teemo gereksiz ?
  • Adam doğru söylüyor lanede iyi olsada tflerde arada kayboluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Adam doğru söylüyor lanede iyi olsada tflerde arada kayboluyor

Rakip takımı mantarlara çek penta bile atarsın
  • Teemonun zehir süresi oldukça uzun en az 3 saniye sürüyor buna birde Liandry cıkmıs bir teemo demek sadece 2 defa normal saldırı yapsa karsıdaki rakibin %25ten fazla hpsini alır. Ayrıca 1vs1de veya tflerde QYU Dogru yerde kullanan bir teemo rakibine min.2 saniye atack yaptırmaz buda tfnın kaderını degiştirir.Mantarları soylemıorm bıle dragona barona duruş yerlerine koyulacak 1 -2 mantar sayesinde oyunu kazanabilirsinz.Bu ayrıca bekleme süresi kasıp mantar+wardla ormana tamamen hakim olabilen bir hero. Nerf gelsın aga
  • Yalnız ilk 3 level de tryndamere bariz üstün teemo nun mesafe koruma şansı Yok spin ile mesafe kapatıp Kritik vurursa direkt yarı canı gidiyor teemonun. şansı varsa blind sayesinde ayakta kalır Ama teemo liandry çıktıktan sonra teemoya yaklasamaz zaten

• Harita'nın her yerini mushroom ile dolduran bir farecik görünce o oyun ağlama garantisi veriyorum ama OP der misin bilemiyorum. Sanki pek göze batmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

Abi adam top a teemo aldı tryndamere idim herşeyi yapmasına rağmen ne vurabiliyo ne kaçabiliyo mantar koyuyo team fighttarda izliyo küçücük saçma sapan bir champ bence ayrıca birde ward görevi görebiliyor.Bence silinmesi lazım

Sen daha Teemo görmemişsin
  • Sadece bir örnek üstünden genelleme yapmayı seven tek milletiz sanırım. Teemo benim için hep bir özel şampiyondu ama sezon 4 ile birlikte değerinin arttığını düşünüyorum. Blinding dart ' ı doğru yerlerde doğru kişiye kullanmayı bilirsen birde mantarları stratejik yerlere koyup daha sonra savaşlarda bunları kullanabilirsen bir teemo yu kimse kolay kolay tutamaz. Birde bir arkadaş savaşlar da kayboluyor demiş , hakkını vermek lazım. Hakikaten savaşlarda kayboluyor takımın arasında iyi yer edinirsen rakip takım seni o enstantane de seçene kadar vereceğin hasarı verirsin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Adam doğru söylüyor lanede iyi olsada tflerde arada kayboluyor

Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan o mantara basan adam nasıl adc apc focus atacak? En iyi kite sahip herolardan ayrıca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.