Şimdi Ara

teemo ile 2/2/9 skor hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mobaları bırakayım mı?

jinx öldürdü bir kere
    bir kere de intihar ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURQUOIS3 -- 11 Mart 2017; 11:51:57 >

• Forumu canlı tutuyorsun yemin ederim. Rol neydi ? Oyunda nasıl bir tutum sergiledin ? Bunlar önemli şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Forumu canlı tutuyorsun yemin ederim. Rol neydi ? Oyunda nasıl bir tutum sergiledin ? Bunlar önemli şeyler.

evet bu ara çok işsizim ben de dedim bari lol forumunu canlandırayım
    oyunda sadece hız itemleri aldım ve vur kaç yaptım
  • Yeterince kanser ettiysen yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: rJcloser

Yeterince kanser ettiysen yeter

iyi oynadım galiba çünkü honorable'a +1 puan geldi
  • Yenisin dostum sonuçta,moba konusuna takılma ama tecrübeyle olacak şey bunlar skora zamanı gelince takılmayacaksın

Ayrıca sende honor ver maç bitiminde iyi oynayanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 11 Mart 2017; 12:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Yenisin dostum sonuçta,moba konusuna takılma ama tecrübeyle olacak şey bunlar skora zamanı gelince takılmayacaksın

Ayrıca sende honor ver maç bitiminde iyi oynayanlara

o puanlar ne işe yarıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeteri kadar olursa seçim ekranında ve oyun yükleme ekranında takdir simgen olur 4 renkte var ama ikisini aynı anda alamazsın

Mavi/Sarı/Yeşil/Kırmızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 11 Mart 2017; 12:42:45 >
  • quote:

Yeteri kadar olursa seçim ekranında ve oyun yükleme ekranında takdir simgen olur 4 renkte var ama ikisini aynı anda alamazsın

Mavi/Sarı/Yeşil/Kırmızı

ne kadar lazım?
  • Sana kaç tane lazım

Belli bi sayısı yok ayrıca rapor falan yediğinde sıfırlanıyor tarzında bişey hatırlıyorum ama normal şartlarda herhangi bi honordan 20-30 tane alınca geliyor ayrıca bunlar süreli 1 ay kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 11 Mart 2017; 12:52:55 >
  • quote:

Sana kaç tane lazım

Belli bi sayısı yok ayrıca rapor falan yediğinde sıfırlanıyor tarzında bişey hatırlıyorum ama normal şartlarda herhangi bi honordan 20-30 tane alınca geliyor ayrıca bunlar süreli 1 ay kadar

Evet bir de o oyuna giriş yaptığında gelen tebrikler takdir nişanı kazandınız tarzında bir yazıyı görmenin duygusu paha biçilemez

• quote:

Sana kaç tane lazım

O sistemin tamamen yenileceğini açıkladı riot. Çok daha derin ve geniş falan olacakmış.
  • Teemo rakibi kanser ediyor gerçekten. Full ap kas tek mantarla adc apc kesersin. Rakibin geçiş yollarına, çalılara, ejder ve baronun önlerine daya mantarı sonra gelsin free kill ve asistler. Tabi düşük eloda geçerli bunlar, az biraz oyun bilgisi olan rakip mercekle mantarları tarar o zaman da as+ap kasıp düz vuruşlar q+e sayesinde kill almaya bakacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Teemo rakibi kanser ediyor gerçekten. Full ap kas tek mantarla adc apc kesersin. Rakibin geçiş yollarına, çalılara, ejder ve baronun önlerine daya mantarı sonra gelsin free kill ve asistler. Tabi düşük eloda geçerli bunlar, az biraz oyun bilgisi olan rakip mercekle mantarları tarar o zaman da as+ap kasıp düz vuruşlar q+e sayesinde kill almaya bakacaksın

yine yendim 5/4/2
    mantar hiç kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURQUOIS3 -- 11 Mart 2017; 16:26:50 >
  • Kda hiçbir işe yaramaz hiçbir önemi yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Kda hiçbir işe yaramaz hiçbir önemi yoktur

ip kasıyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURQUOIS3 -- 11 Mart 2017; 16:28:1 >
  • TURQUOIS3 T kullanıcısına yanıt
    Teemo oynayıp 5 4 2 bitirmek ilginç geldi. 2 asist yapıyorsan gerçekten mantar kullanmıyorsun. Rakibin geçebileceği yerlere mantarı daya ve rakibi mantarlara baitle onlar seni kovalarken kabız olur sen de güler eğlenirsin kill ve asistler alırsın. Nashor, luden, rylai, rabadon, liandry ve as yada büyü nüfuzu bot buildini dene iş yapar oyuna yeni başladıysan. Mantar geldikçe at sağa sola bekletme asla

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Teemo oynayıp 5 4 2 bitirmek ilginç geldi. 2 asist yapıyorsan gerçekten mantar kullanmıyorsun. Rakibin geçebileceği yerlere mantarı daya ve rakibi mantarlara baitle onlar seni kovalarken kabız olur sen de güler eğlenirsin kill ve asistler alırsın. Nashor, luden, rylai, rabadon, liandry ve as yada büyü nüfuzu bot buildini dene iş yapar oyuna yeni başladıysan. Mantar geldikçe at sağa sola bekletme asla

mantarsız oynamak daha çok hoşuma gitti

hız itemleri alıyorum vuruyorum kaçıyorum öldürüyorum kaçıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Hangi serverda oynuyorsun?

North America
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Ben de orada oynuyorum.

Pingin 200' lerde filan olmalı Nasıl oynuyorsun orada? Yeni olduğundan ve pingin oyunu aşırı derecede etkilediği için soruyorum.

ping ilk başlarda zorluyordu ama alıştım

çok sevdim bu serverı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.