Şimdi Ara

Ted universitesi vs. Izmir ekonomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar muhendisligi dusunuyorum fikirleriniz neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ted in yeri güzel ama izmir ekonominin eğitimi daha iyi gibi duruyor.
  • Sadece ikisini karsilastirirsak Ted diyorum. Fullbright olayi universitesinde de gecerliyse basarili ogrencileri bursla abd ye yollama durumu var.

• Burslumu düşünüyorsunuz hocam.Ben olsam ted yazardım

• Evet tam burslu dusunuyorum aslinda bana sıkıntılı gelen tedin ilk mezununu daha yeni vermis olmasi yani piyasada tedlilerin henuz bi piyasasi yokmus gibi geliyor

• izmir ekonomi çöp
  • lunarsys kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege vs Yeditepe
    5 yıl önce açıldı
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nineteenninetyseven N kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim böyle öğrenci kalitesi düşük hocam
  • TED iyidir ama tam burslu okuyacağına ytü falan geliyorsa tercih edebilirsin onun dışında iü ankara ege falan hiç uğraşma ya ted,bahçe,özyeğin falan yaz gitsin
  • Evet yazilabilicek okullar ama istanbul dusunmeyince iste .. Aslinda tedin forumda neden hic gecmedigini anlayamadim

• Çöp vs çöp kazanan olmaz

• Onlari yazmazsam ege yazmam gerek bu daha mi iyi sizce

• Nineteenninetyseven N kullanıcısına yanıt
    yazdığım gibi iü,ege,ankara,gazi,deu aynı ayar ve mühendislik için tam burslu özeller iyidir bunlara nazaran sen bunlara bakma forumda herkes tıpçı değilse odtü itü
  • Merhaba :)

Ben bu ikisi arasinda ted derdim. Burada bu iki okula cop diyene kuskuyu gostermek lazim. Ben aksine iki okulu daha iyi buluyorum. Piyasasi yok falan demissin, bu bakimdan izmir ekonomi daha mantlikli olabilir tabi.

Bak cidden fikir alirken dikkatli al. Yildiz sana muhtemelen gelmiyordur. Ancak ben artik devlet okullarinin eski reputasyonun kaldigini dusunmuyorum. Eger yapabileceksen; kendini hicbir bahaneye siginmadan, mazaretsiz bu iki okulda da hem akademik hem de sosyal yonleri guclu bir "sahsiyet" olarak cikabilirsin. Birey olarak degil hocam, "sahsiyet". Bu konuda ayrintili fikirlerimi pm yoluyla da konusabiliriz. iyi gunler

• Hocam İzmir dışından mı tercih yapacaksınız? IEU şehir dışında kalan bir üniversite ve bahsettiğiniz bilgisayar mühendisliği alanında da vaadi ettiği birşey yok. IEU yerine İzmir için merkezi olsun derseniz Yaşar Üniversitesi, merkezilik önemli değil diyorsanız da IYTE yerinizde olsam tercih edeceğim okullar olurdu. Ege bence tercih edilecek bir okul değil çünkü 2017 yılında ingilizce eğitim vermemek resmen çağ dışı bir yöntem. Mühendislik evrensel olarak yapılan bir meslek ve bu nedenle muhakkak ingilizce eğitim alınması gerektiğini düşünüyorum. Dışarıdan kursla öğrendiğin ingilizce ile lisans seviyesinde ingilizce olarak eğitim almak kıyaslanamaz. En iyisi siz bölümlerin sitelerini açıp akademik kadroları ve labları inceleyin.

Edit : IEU'nun burs imkanlarını bilmiyorum dolayısıyla para yada yurt imkanı olduğu için tercih ediyorsanız diyecek bir şeyim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 7 Temmuz 2017; 10:6:46 >
  • Tedin yeri iyi diyenler olmus kızılayın yanında uni binası mı olur okul kolejde(kurtuluş ve kızılayın ortası), (kurtuluş parkı eylemlerin falan başlangıç noktasıdır bu arada) ve 2-3 binadan olusuyor, bahcesi nerdeyse yok. Karşısına yeni binaları yapılıyor yine ama apartmandan falan bozma binalar. Okulu hala kucucuk yerde nasıl tutuyolar çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 7 Temmuz 2017; 10:56:46 >
  • Iytenin eksi yonleri yani yeri,sosyalligi falan gozum alabilse gidicem ama memnun olmama ihtimalim cok fazla bir de seyi merak ediyorum bu müdek akreditasyonu izmir ekonomide mevcut tedde yok ne oldugunu biliyorum ama beni yonlendirebilicek kadar onemli bisey mi acaba ?
    Izmirde oturuyorum bu arada ama izmir yazmama bi yakinlik olusturmuyo bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nineteenninetyseven -- 7 Temmuz 2017; 11:14:24 >
  • Yakaliyorsan iyte yaz hocam dediğin okullar çöp iytede okursun bis vakitlerinde hop alsancak

• Hocam iytede prof sayisi 0 docent 1 siralama itibariyle de elektronigine gore daha geride gibi bilgisayar bolumu ya da ben bahane ariyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.