Şimdi Ara

Tecrübem var imkanım yok ama yilmayacagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    15 yaşımdan beri aktif olarak günlük bisiklet kullanicisiyim geçen hafta 27 yaşıma gidim
    15 yasimdan beri senenin 3-4 haftasını istisna sayarsak haftalık en az 50km bisiklet sürüyorum, 350-400 km'ye haftalık çıktığım zamanlarda surekli oldu.
    Yaz kış yağmur çamur fırtına rüzgar rampa yokuş her türlü kosulda tecrubem var
    Ama gelin görün ki maddi imkansızlıklar yüzünden bu kadar tecrübeyi hep 200-300tl bandındaki basit temel seviye bisikletlerle yaptım. Kucuklugumden beri ülke çapındaki bisiklet yarışlarına katılmak istedim ama bu tarz bisikletlerle boy olcusecek bir bisikletim yok tozumu attirirlar benim.
    Ama inanıyorum ki bir gün bende o yarışlara katılabilecek bisiklete sahip olacağım ve bu yarışlara katilacagim. Bu kucuklugumden beri kaybolmamis bir hayalim.
    Sizlerle paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde senin gibi bir arkadaşım vardı,çocuk ailesinin yanında üniversite okuyordu.O sıralarda biryerde çalışmaya başladı.Nasılsa ev masrafı felan yok hep kenara para attı gitti kendine enduro bisiklet aldı.Hem çalıştı hem okudu anlayacağın.
  • Hocam aynı benim de pek imkanım yoktu harçlıklarını biriktirdim (ailemle yaşıyorum) baya biriktirdim 760 tl ye iyi bir şehir bisikleti aldım gayet memnunum bir yerden biriktirmeye başlarsan sen de alirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım ben de senin gibi küçüklükten beri bisiklet binerim ama ciddi binici olmaya 13 yaşlarında başladım. İlk bisikletim 50 liralık 2.el çift amortisörlü bisikletti. Ama o zamanlar gör bi o bisikleti olanın havası fazlaydı. O zamanlar o bisiklet modaydı. Daha böyle hardtail'ler gelişmemiş, çıkmamış bisikletler zamanı. 5 sene onu kullandım. 2013 yılında ilk hardtail bisikletim MONDIAL STARDOM oldu. İlk defa tek amortisörlü bisiklete biniyordum ve farkı hissedebiliyordum. Sonra yıllar yılları kovaladı. geldik 2015 yılına. Okula 2 lira götürürdüm ben. 1 lirasını harcar 1 lirasını kenara atardım. Evet az miktar ayda 30 yılda 365 lira para ediyor ama yılmadım. Biriktirmeye devam ettim. Bayramlarda aldığım harçlıkları kenara koydum. Bazen annem babamı kandırıp "anne 5 lira, baba 10 lira versene arkadaşlarla dolaşcaz bişeyler alcaz" diyip o parayı da kenara atardım. 2016 yıl sonunda baya bir param birikti. Yarısına ihtiyacımı gidercek kadar laptop alıp, geri kalanına da bisiklet almayı planlıyordum. Ama bütçem yetmiyordu ve aileme danıştığım zaman üstünü tamamlayıp şuan ki kullandığım "Salcano NG650" model bisikleti aldım. Her ne kadar giriş seviye olsada yetecek düzeyde bisiklet. İlerde büyüyüp çalıştığım zaman daha iyi bisiklet almayı planlıyorum. Yaşın bak 27 olmuş büyüksün. Bir yere girip çalışırsan gelecek yaza çok iyi bir yol bisikleti alabilirsin. Maaşının hepsi ihtiyaca borca gitse bile sende en azından kenara aylık 200-300 lira at. Her ay 200 lira atsan Seneye yaza, 1800 liran olur ve güzel bir yol bisikleti yada her ne istiyorsan ondan alabilirsin. Dediğim gibi YILMA! Bende 50 liralık hurda yığınına benzer 2.el bisiklet ile başlarken, şimdi güzel bir bisikletim var. Pes edersen kaybedersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.