Şimdi Ara

Tecrübeli Ünililer Acil bakabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 1 dersin Vizesine giremedim finale girdim az önce otlar açıklandı. Vize notum G Final Notum 60 Harf notum G Bu durumda büte girebilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tecrübeli Üniversiteliler Acil Bakabilirmisiniz?

Tecrübeli üniversiteliler, vizeye girmeden finale girebilirler mi yoksa büte mi girmek zorundadırlar? Bu soru, birçok öğrencinin merak ettiği bir konudur.

Vizeye Girmeyen Finale Girebilir mi?

Öncelikle, vize sınavının bir ara sınav olduğunu ve final sınavından bağımsız olarak değerlendirildiğini bilmek önemlidir. Vize sınavına girmeyen öğrenciler, genellikle final sınavına girebilmek için bir mazeret sunmak zorundadırlar. Mazeretinizin geçerli bulunması durumunda, final sınavına girebilirsiniz.

Vizeye Girmeyen Büte Girebilir mi?

Vize sınavına girmeyen öğrenciler, genellikle büte de giremezler. Ancak, bazı üniversiteler, geçerli bir mazeretiniz varsa büte girmenize izin verebilirler. Bu nedenle, vize sınavına giremediyseniz, üniversitenizin ilgili yönetmeliklerini kontrol etmeniz ve gerekirse bir dilekçe vermeniz önerilir.

Özetle, vize sınavına girmeyen öğrenciler, geçerli bir mazeretleri varsa final sınavına girebilirler. Ancak, büte sınavına girmelerine genellikle izin verilmez. Üniversitenizin ilgili yönetmeliklerini kontrol ederek ve gerekirse bir dilekçe vererek durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • büte girmek için özel bir sebeb mi gerekiyor ki ? kaldığın derse giriyorsun işte yalnız senin ortalama olarak G yazması garip geldi,sonuçta final 60 ise 36 gibi bir not olur bu da fd,dd,ff artık bilmiyorum o kısmı da öyle bişey yazması gerekmez miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 22 Ocak 2013; 16:04:59 >
  • G girmedi demek sanırsam, vize g ise büte girmen gereksiz bence sonuçta finalin yerine geçecek büt. Bütten 100 alırsan geçersin yani.
  • Bizde vizeye girmeyen finale giremiyo. Finale girmeyen de bute giremiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g girmedi tamam onda sorun yok da sonuçta adam vizeye girmemiş finale değil ki,mesela vizeye girmeyip finalden 80 alıp geçebiliyorsun bizim okulda bu arkadaş 60 almış eğer çan yoksa ki yok belli otomatik olarak kalmış oluyor,büt de final yerine geçiyor ama kalmış sonuçta her türlü girmesi lazım değil mi ?
  • Okulda çan var diye biliyorum Dc ve altı girebilir büte ama G ekstra bir durum başka yardımcı olabilcek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

G girmedi demek sanırsam, vize g ise büte girmen gereksiz bence sonuçta finalin yerine geçecek büt. Bütten 100 alırsan geçersin yani.

Şehir dışında okuyorum senin hesaba göre otobüs bileti almam gerekir :D geçsemde en fazla DC ile geçerim dersi seneye bütün dersleri almaya kredim yeter mi okul kredi sağlar mı bu arada Gazi deyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okula gore degisiyor can egrisi varsa final ve bute giirmenin sartlarida olaboliyor haricinde vize final hic birine girmemis biri bute girebilir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul üni de çan yok kaldığın her dersin bütüne girebiliyorsun,çan varsa durum farklı olabilir öğrenci işleriyle görüş bence
  • Bu dersin sınıf ortalaması 64 müş bütten 100 alsamda (zor çünkü yorum soruyor yorumda beğendiremiyoz) Dc ile geçebilirim.bu yüzden girmek anlamsız diyorlar tecrübeliler napsam bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.