Şimdi Ara

TECRUBELİ ARKADAŞLAR BUYRUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 17mayıs 1994 doğumlu tarımsal işletmecilik ikinci öğretim okuyan bir üniversite öğrencisiyim bı yıl kazandım 2yıllık henüz 1. sınıfım bu 94 lülerin askerliği yaklasıyo okul otomatik tecil edermi yoksa benim mi halletmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: nas35

Selam arkadaşlar ben 17mayıs 1994 doğumlu tarımsal işletmecilik ikinci öğretim okuyan bir üniversite öğrencisiyim bı yıl kazandım 2yıllık henüz 1. sınıfım bu 94 lülerin askerliği yaklasıyo okul otomatik tecil edermi yoksa benim mi halletmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler şimdiden.

Okula kayıt yaptırdığın andan itibaren 4 yıllık tecillisin.Tecil işlemlerini okul kendisi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiderKosova

quote:

Orijinalden alıntı: nas35

Selam arkadaşlar ben 17mayıs 1994 doğumlu tarımsal işletmecilik ikinci öğretim okuyan bir üniversite öğrencisiyim bı yıl kazandım 2yıllık henüz 1. sınıfım bu 94 lülerin askerliği yaklasıyo okul otomatik tecil edermi yoksa benim mi halletmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler şimdiden.

Okula kayıt yaptırdığın andan itibaren 4 yıllık tecillisin.Tecil işlemlerini okul kendisi yapiyor.

kesin mi dostum ? baya tartıstık dısarda biriyle git yoksa kaçak sayılırsın tecil ettir falan dedı birde bölümüm 2 yıllık kesin dediğin demi ? sana güvenerek yarın gitmicem şubeye ?

• Dostum prosedür bu, eğer icim rahat etmedi diyorsan askerlik subesini arayip sorabilirsin.Konuya başka arkadaşlarda yorum yazacaktır.Onlarinda fikirlerini alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiderKosova

Dostum prosedür bu, eğer icim rahat etmedi diyorsan askerlik subesini arayip sorabilirsin.Konuya başka arkadaşlarda yorum yazacaktır.Onlarinda fikirlerini alabilirsin.

saolasın moruk okul hallediyosa süpermiş valla
  • bazi okullar yapmiyo kardes tongaya gelme. benim okul yapmisti biladerinki yapmamisti mahkemelik oldu. en guzeli al ogrenci belgeni git askerlik subesine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agentbb44 -- 1 Ekim 2013; 2:05:42 >
  • 22 yaşından önce okula kayıt olursanız okul tecil etmek zorunda bu sene 1991 doğumlulardan askerlik belgesi istendi seneye 1992 doğumlulardan istenecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben 94 doğumluyum 9 eylül d okuyom yarın sorayım öğrenci işlerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.