Cepten çıkardığımda telefon karanlık oluyor hiçbirşey görünmüyor. Ekranı kilitleyip tekrar açtığımda aydınlık açılıyor. Bu durumu nasıl aşabilirim? Ayrıca güncelledikten sonra şarj eski versiyona göre daha az gidiyor onu farkettim. |
Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (35. sayfa)

-
-
Otomatik parlaklıkta mı kullanıyorsunuz?
-
Evet hocam.
-
Son güncelleme ile otomatik parlaklık için bu sorun ortaya çıkmış. Ben manuel kullandığım için denk gelmedi. Yeni güncelleme gelene kadar manuel kullanmak zorundasınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu telefonu kullanmıyorum aslında. 40 premier aldım ben. Onda denedim geçen gün sıkıntı olmadı otomatik parlaklıkta. Ben manuel kullandığım için otomatik parlaklık bana göre gereksiz. Cuma günleri camiye giderken açtım denemek için sadece. Yarın tekrar denerim. Yazılımsal olması muhtemel.
-
Telefonda kulaklık girisinde sorun var istanbul ici tecno camon 30 pro dan anlayan servis tanıdıgı olan varmı
Kulaklık girişi yok ki?
Typc iste hocam alıskanlık olmus
Nasıl bir sorun var?
-
Sokette sorun varmis 500 tl hallettik kulakligi gormuyordu bastirinca goruyordu
Ne yaptılar peki? Değişim mi oldu?
tam birşeyler dedide o sıra anlayamadım ama dikkatli davran dedi hassas bunlar dedi parçası bulunmaz gibi birşey dedi piyasa markası olmadığı için parça zor bulunur bunlarda
-
Yeni güncelleme geldi. Sürüm numarası hala 15.03. Güncellemeden sonra değişen hiçbir şey hissetmedim.
40 premier için gelen güncelleme gibi. Birkaç optimize içeriyor sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X