Teşekkür ederim |
Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (34. sayfa)

-
-
Beyaz renk 30 pro sahibi olup da orijinal kılıfı satmak isteyen var mı? Alırken beyaz yoktu mecbur siyah almıştım. Bari beyaz kılıfı takayım de hevesim geçsin. Elimde 2 tane daha ekstra güzel koruyan kılıf var. İstenirse takas da yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu ayarı 1 dk yapıyorum bazen gün içinde bazen birgün sonra 15 saniye olarak eski ayarina geliyor sizde de böyle mi
Arkadaşlar herkese merhaba. 2 ay önce sıfır aldığım Tecno Camon 30 Pro 5G cihazımı satacağım, alındığı günden itibaren hep kılıfla kullanıldı hiç kusuru yok çok temiz. Orjinal kılıfı ve orjinal şarj aletide sorunsuz. Rengi siyah, düşünen olursa ptt kargo ile indirimli gönderim sağlarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 8 Temmuz 2025; 1:22:52 >
Pil tasarrufunu açınca kendiliğinden 15 saniye oluyur. Pil tasarrufu ayarlarından bu durumu kapatabilirsiniz.
Baktım böyle bir ayar bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafir341905 -- 8 Temmuz 2025; 10:18:37 >
Buldum teşekürler.
Garantili mi yd mi cihaz?
-
Dm den yazdım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 8 Temmuz 2025; 23:47:31 >
Arkadaşlar herkese merhaba, Telefonum nakit ihtiyacından dolayı satmayı düşünüyorum. Detaylar için Özel Mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Yönetim bir önceki mesajımı kaldırdı ve uyarı verdi. Umarım bu mesaj sizlere ulaşır.
-
Telegram kanalında gördüm yeni güncelleme gelmiş. 895 mb boyutunda. Açıklamalara göre birçok konuda iyileştirme yapılmış. Yakında ota üzerinden sisteme düşer. Yapan olursa ne gibi değişiklikler olmuş olumlu ya da olumsuz anlamda yazarsa çok iyi olur.
-
Kanalın linkini buradan yada özelden atar mısın?
-
Girdim kanala. Benim 40 premier için henüz güncelleme çıkmamış. Son güncelleme bendeki ile aynı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HepDüşünceliTelegram kanalında gördüm yeni güncelleme gelmiş. 895 mb boyutunda. Açıklamalara göre birçok konuda iyileştirme yapılmış. Yakında ota üzerinden sisteme düşer. Yapan olursa ne gibi değişiklikler olmuş olumlu ya da olumsuz anlamda yazarsa çok iyi olur.
Ben göremedim bu güncellemeyi. İnfinix Gt 30 pro için olmasın?
-
Siz yazınca tekrar baktım evet gt 30 pro içinmiş güncelleme. Yanlış görmüşüm.
-
40 premier kullanıcısıyım. Manuel nasıl update ediliyor acaba?
Düzenleme : Eskaza nasıl yapılacağını öğrendim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 17 Temmuz 2025; 13:46:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X