Şimdi Ara

Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zayıf Batarya Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
22
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş

teşekkür ederim bir deneyeyim bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samuel34 S kullanıcısına yanıt

Banka uygulamaları ile alakalı acaba... Ben 5inde birkaç eft yaparken bu sorunu yaşadım ama bugün denedim sıkıntı yok. Güncelleme falan da gelmedi anlamadım.

• klavye olayı çözüldü kullandığım banka uygulamasından kaynaklıydı güncellediler sorun düzeldi.Esasen başka bir sorunla karşılaşıyorum şöyle ki camon 30 pro 5g ile berber redmi watch 5 lite kulanmaktayım ilk eşleştirmede mi fitnes uygulamasıyla beraber normal bir şekilde senkro oluyor. Ancak bluetoothu kapatıp açınca sorun başlıyor saatteki bluetooth açılmıyor görmüyor ancak mi fitnes uygulamasını açınca görüyor bu seferde bildirimler saate düşmüyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı. tecnoya yazdım saatin üreticisiyle görüş diyor xiami ile görüşüyom tecno ile görüş diyorlar velhasıl çözüm bulamadılar acaba android 15 ten kaynaklımı diye düşünüyorum.Bu konuda fikri olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egogüvenlik1960 -- 23 Ekim 2025; 14:59:49 >
    |
    |
    egogüvenlik1960 bu mesajı paylaştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

klavye olayı çözüldü kullandığım banka uygulamasından kaynaklıydı güncellediler sorun düzeldi.Esasen başka bir sorunla karşılaşıyorum şöyle ki camon 30 pro 5g ile berber redmi watch 5 lite kulanmaktayım ilk eşleştirmede mi fitnes uygulamasıyla beraber normal bir şekilde senkro oluyor. Ancak bluetoothu kapatıp açınca sorun başlıyor saatteki bluetooth açılmıyor görmüyor ancak mi fitnes uygulamasını açınca görüyor bu seferde bildirimler saate düşmüyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı. tecnoya yazdım saatin üreticisiyle görüş diyor xiami ile görüşüyom tecno ile görüş diyorlar velhasıl çözüm bulamadılar acaba android 15 ten kaynaklımı diye düşünüyorum.Bu konuda fikri olan varmı

Güvenli klavye modu var evet. Bende kullanıyorum. Her seferinde farklı sıralama ile açılıyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.