Şimdi Ara

Tecno Camon 20 Pro (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
8
Favori
8.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Editlenmiş halini buldum dosyanın da gereği kalmadı. Ota dan geldi güncelleme. Değişik bişi oldu zaten. Google maps ve kamera uygulaması 2 tane oldu garip şekilde:)

Benim telefonda çok geç açılmıştı hocam. Baya geç açıldıydı
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 saati geçti açılacak hâlâ..daha da açılmaz herhalde. içerde resimler, dosyalar var,hard reset atarsam hepsi gidecek..kafayı yiyecem,yani bide güncelleme yapmadığım halde,kendi kendine güncelleme yapıp ,böyle hale gelmesi rezalet ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Haziran 2024; 11:31:3 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    20 25 dk da açılmıştı hocam. O kadar sürmemişti.
    Otomatik güncelleme android in büyük sorunu bence. Eşimin realme de otomatik güncellenip duruyor. Eğer kapatmazsan maalesef tüm marka modellerde aynı. Kafasına göre yapıyor
  • Android 14 geldi yükleyeyim mi?
  • Android 14 yükleyen varsa ekran 60hz de sabit kalıyor mu bakabilir mi ?
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Ne Demek istediniz tam anlamadım ama otomatik moda alırsanız normal şekilde çalışıyor

Ekran yenilemeyi 60hz seçince tekrar kendi kendine 120hz yapıyor.

Sizin için denedim. Öyle bir sorun yok. Ayrıca 60hz yapmamam gerektiğini de anladım. İnsanın gözü alışınca çok garip geliyor

Hemen 120hz'e geçmiyor.Ara ara kontrol edin 120hz oluyor.

• Gençler Phantom X kullanırken Aod ekranında sadece arama ve normal mesaj gibi bildirimler gözüküyordu, Şuan durum aynımı?

Birde 10 veya 15 saniye sonra kapanıyordu sanırım bunu ayarlama yolu yokmu, Şuan Huawei kullanıyorum ekrana dokununca 5 saniye kadar gösteriyor varsa yoksa bunda böyle bir ayar varmı, 30 Premier alma gibi bir düşüncem var.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hios14 ile hepsi görünüyor ama şöyle bir durum var, dediğiniz gibi en fazla 15 sn görübüp kayboluyor. Maalesef ayar yok. Tabi benim söylediğim camon 20 pro için. Üst modeller nasıl olur bilmiyorum.
    Otomatik yaptım. Geliştirici ayarlarından yenileme hızı göstermeyi 1 gün boyunca aktif ettim. Nadir olarak geçişler geç kalıyor. Düzeltme güncellemesi gerekiyor gibi

Teşekkürler hocam, Açıkcası çok saçma bir mevzu bu yani amaç ne olabilirki sırf bu yüzden geçmek istemiyorum, Aslında öyle hayata etki edecek bir özellik değil tabi ama insana saçma geliyor ufacık bir ekleme yapmaları gerekiyor alt tarafı.

• Selamlar herkese almayı düşünüyorum ama bu telefon çift uygulama destekliyor mu? Sosyal uygulamaları destekliyor fakat mesela bi steam uygulamasını çift yapabiliyor muyuz? deneyen bilen var mı?

• ssgg kullanıcısına yanıt

Redmi telefon gibi olmuyor

• ssgg kullanıcısına yanıt

MErhaba. whatsapp telegram gibi uygulamaları çift yapabilirsiniz. İkili uygulama desteği mevcut. ama diğerleri nedir ne değildir bilmiyorum hiç denemedim

• Haziran güncellemesi geldi. Boyuta bakılırsa android 14 hataları için düzeltmeler de gelmiş
    Tecno Camon 20 Pro (Ana Konu)
  • Arkadaşlarla Camon 20 pro yu satıp Camon 30 düz aldım
    Sorularınız varsa yazın
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan. Helio g99 işlemci vardı sanırım.

20 pro'ya göre, hız konfor nasıl ?

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Hız olarak aynı çok çok az bir farkla iyi gibi ama hissetmesi zor, belki de bana öyle geldi aynıdır işlemciler aynı sonuçta.

Kameraların ikiside daha iyi ama 1 tık yani çok abartmayalım.

Ekranlar aynı hiçbir değişiklik görmedim

Batarya felan aynı ne eksik ne fazla bir fark göremedim .

70 Watt hızlı şarj güzel bariz daha hızlı şarj oluyor.

Birde aktif gürültü engelleme var bu telefonda ( karşıya giden ses sadece sizin sesiniz oluyor etrafdan gelen sesleri göndermiyor) bu özellik 20 pro da yok . Beni çok sinir ediyordu ondan sattım aslında 20 Pro yu

Dışarı verilen ses bariz çok iyi Camon 30 da beğendim.

Kızıl ötesi sensör koymuşlar ben kullanmıyorum ama denedim TV de güzel çalışıyor.

Ben siyahını aldım kozmetik olarak daha şık geldi bana Camon 30 ( ama bu göreceli)

Su suçlamalarına ve toza karşı dayanıklılığı var Camon 20 pro da varmı bu bilmiyorum.

Kamera yazılımı sanki bir tık daha geliştirmişler.

Kısacası Camon 20 pro nun eksiklerinin tamamlandığı bir versiyonu olmuş Camon 30 beğendim ben .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.