Şimdi Ara

Tecille İlgili Problem Yaşamadan Üniye Kayıt Olabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 ağustos 2004 doğumluyum okula 1 sene geç başladım ve 2023 haziranda mezun oldum ve 2023 ün sonuna kadar askerlik şubeye başvurmam gerektiği söyleniyordu öyle yaptım ve tecilimi 2026 22 hazirana uzattılar normalde bu seneye kadar üni okuma planım yoktu farklı işlerle uğraşıyordum bu sene sınava girdim ve istediğim bölümü az bir farkla kaçırdım seneye tekrar sınava girmeyi düşünüyorum hazırlanıp ama aklıma takılan konu seneye haziran tecilim bitiyor olması ve üniye asker kaçaklarının kayıt yaptıramıyor olması uğraşıp kazandıktan sonra böyle birşeyle karşılaşmak istemem öğrendiğim kadarıyla doğrumu bilmiyorum 2026 daki tecil bittiğinda 31 aralık 2026 kadar yoklama yaptırın diyor ve kaçağa düşmüyormuşuz bu sayede sorunsuz kayıt oluyormuşum ama şöyle birşeyde duydum şuan lise mezunu gözüküyorum ve lise mezunları 22 yaşını doldurmadan askere gitmesi gerekiyormuş 2026 ağustosta ise 22 olucam kayıtların ağustosun sonu eylülün başı olduğunu düşnürsek tecilden yırtsam bile 22 yaştan yırtamıyorum sanırım bir fikri bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.