Şimdi Ara

- TechR değil - Kafayı yiyeceğim artık acayip çirkinim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler artık bıktım bu bedenle yaşamaktan çilesini çekmekten. Dişler desen yamuk, saç desen siyah ve normal hiçbir özelliği yok. Boy desen babamın ve annemin boyu zaten kısa ben de 1.69. Anneminde babamında tipi çok iyi keske babam kadar yakışıklı olabilseydim. Çevreme bakıyorum herkesin tipi mükemmel yav yok böyle birşey ne olur herhangi biri olup insana benzeseydim?

Dudaklar dışarı doğru fışkırmış ve kalın. Burun olduğu gibi yamuk her tarafta iz var suratımda zaten tam bir yağ fabrikası kullanmadığım şey kalmadı anca sivilce çıkıyor. Cilt desen hem esmer hem beyaz hem de sarı gökkuşağı nın 7 rengi var resmen. Çene zaten geride kalmış. Gözlerim normal kahverengi bile olamamış çürük zeytin gibi iğrenç duran tek göz rengi. Göğsümde yamukluk var, sesim iğrenç.

Sadece içimi dökmek istedim ne olurdu insana benzeyeydim çok mu şey istiyorum
    Burda istediğiniz kadar kendinizi övüp beni ezebilirsiniz

Özellikle @kandorfeyta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kandorfeyta FAKE hesabı. Çirkin pezemenk birazdan gelir egosunu tatmin eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  - TechR değil - Kafayı yiyeceğim artık acayip çirkinim
    bu sen misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ServanBK

Kandorfeyta FAKE hesabı. Çirkin pezemenk birazdan gelir egosunu tatmin eder

Keşke kardeş keşke... onun yerinde olsam en azından bir insana benzemiş olurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: fitrobz

- TechR değil - Kafayı yiyeceğim artık acayip çirkinim
    bu sen misin

OHA ÇOK YAKIŞIKLI

• Abartma la. Her körün bir topal alicisi vaddir sonucta.

• Yoksa Şu tabletten hiyar cikti diyen çocuk sen misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Abartma la. Her körün bir topal alicisi vaddir sonucta.

Sevdiği kız topal değilse ne olacak hocam

• Asla benim kadar yakışıklı ve sosyal olamayacaksin.

• büyünce düzelirsin

• İkinci bir TekiR vakası daha
  • Allah seni tipinle sınıyor sakın inancını kaybetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Abartma la. Her körün bir topal alicisi vaddir sonucta.

Sevdiği kız topal değilse ne olacak hocam

Onu ben de bilmiyorum. Ben de ortalamanin altiyim surat olarak zaten. Kimseyle (karsi cinsten) konusmadim simdiye kadar neredeyse. Bakalim ilerde ne olacak.

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Evet, kesinlikle. Bir tapınağın var mı orda sana şükranlarımı sunabileceğim? Elçin olurum.

• Bak kardeşim ben yakışıklı biriyim. Ciddi söylüyorum bunu devamlı sevgilisi olan normal bir lise öğrencisiydim. Ancak bu sene sürekli hasta oldum. Ciddi hastalıklar geçirdim. Hastanede yatmak istemiyorum çıkıcam diye ağladım. Çıkarsan ölürsün dedi doktor. Belki inanmazsınız ama doktor tedavi görmek zorundasın senin keyfine kalmış bir şey değil dedi. Aylarca hastanede kaldım. Diğer sürelerde de evde yattım. Şimdi yine evde yatıyorum. Fen lisesi 10. sınıf öğrencisiyken hayatım kaydı. Hayalim olan doktorluğu belki de hiç kazanamıycam ama ailem ve benim umrumda olan tek şey sağlığım. Artık senin iyileşmen yeterli okulu boşver diyorlar. Ölüm korkusuyla yaşamak nedir bilemezsin. O yüzden ağzım, burnum yamuk diye sitem etmek yerine ağzının, burnunun olduğuna şükret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Bak kardeşim ben yakışıklı biriyim. Ciddi söylüyorum bunu devamlı sevgilisi olan normal bir lise öğrencisiydim. Ancak bu sene sürekli hasta oldum. Ciddi hastalıklar geçirdim. Hastanede yatmak istemiyorum çıkıcam diye ağladım. Çıkarsan ölürsün dedi doktor. Belki inanmazsınız ama doktor tedavi görmek zorundasın senin keyfine kalmış bir şey değil dedi. Aylarca hastanede kaldım. Diğer sürelerde de evde yattım. Şimdi yine evde yatıyorum. Fen lisesi 10. sınıf öğrencisiyken hayatım kaydı. Hayalim olan doktorluğu belki de hiç kazanamıycam ama ailem ve benim umrumda olan tek şey sağlığım. Artık senin iyileşmen yeterli okulu boşver diyorlar. Ölüm korkusuyla yaşamak nedir bilemezsin. O yüzden ağzım, burnum yamuk diye sitem etmek yerine ağzının, burnunun olduğuna şükret.

Geçmiş olsun kardeşim sende haklısın tabi herşeyden önce sağlık, umarım hızlı bir şekilde iyilesirsin ama yine de insan başkalarında olunca kendindede olmasını istiyor, hatta açık konuşayım. Sevdiğim bir kız var ve cidden çok sessiz sadece ders çalışan erkekleri sevmeyen telefonla sosyal medya gibi saçma sapan şeylerle işi olmayan bir kız ve ben tipine falan aşık olmadım ben cidden seviyorum. Gideyim konuşayım diyorum ama yok abi tam özgüven geliyor, bakıyorum aynaya hayattan soğuyorum. Benle neden konuşsun beni niye sallasın ona karşı bir aptallık da yaptım zaten iyice mahvettim. O okula gelmediği zaman isterse millet beni goril gibi görsün zerre umrumda olmaz.

Umrumda olan tek varlık o.

• quote:

Bak kardeşim ben yakışıklı biriyim. Ciddi söylüyorum bunu devamlı sevgilisi olan normal bir lise öğrencisiydim. Ancak bu sene sürekli hasta oldum. Ciddi hastalıklar geçirdim. Hastanede yatmak istemiyorum çıkıcam diye ağladım. Çıkarsan ölürsün dedi doktor. Belki inanmazsınız ama doktor tedavi görmek zorundasın senin keyfine kalmış bir şey değil dedi. Aylarca hastanede kaldım. Diğer sürelerde de evde yattım. Şimdi yine evde yatıyorum. Fen lisesi 10. sınıf öğrencisiyken hayatım kaydı. Hayalim olan doktorluğu belki de hiç kazanamıycam ama ailem ve benim umrumda olan tek şey sağlığım. Artık senin iyileşmen yeterli okulu boşver diyorlar. Ölüm korkusuyla yaşamak nedir bilemezsin. O yüzden ağzım, burnum yamuk diye sitem etmek yerine ağzının, burnunun olduğuna şükret.

Senin gibilerede kıl kapıyorum,herkes senin gibi olsa bu dünya yarından farkı olmıcak
    Kimse gelişemez hatta geriye düşer.Böyle bir düşünce sistemi yok,olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

quote:

Geçmiş olsun kardeşim sende haklısın tabi herşeyden önce sağlık, umarım hızlı bir şekilde iyilesirsin ama yine de insan başkalarında olunca kendindede olmasını istiyor, hatta açık konuşayım. Sevdiğim bir kız var ve cidden çok sessiz sadece ders çalışan erkekleri sevmeyen telefonla sosyal medya gibi saçma sapan şeylerle işi olmayan bir kız ve ben tipine falan aşık olmadım ben cidden seviyorum. Gideyim konuşayım diyorum ama yok abi tam özgüven geliyor, bakıyorum aynaya hayattan soğuyorum. Benle neden konuşsun beni niye sallasın ona karşı bir aptallık da yaptım zaten iyice mahvettim. O okula gelmediği zaman isterse millet beni goril gibi görsün zerre umrumda olmaz.

Umrumda olan tek varlık o.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yaşın kaç bilmiyorum ama her şey tip değildir bunu kafana sokman lazım. Karakterin sağlamsa karşına elbette biri çıkar. Eğer 20 yaşından küçüksen kızlar genelde tipe baktığı için fazla umutlanmanı tavsiye etmem. Zaten o kızla çıksan ne olacak ? Daha samimi olacaksanız ama aranızda tartışmalar, kıskançlıklar da olacak. Ayrıca bir çok paran gidecek. Bir kızı uzaktan sevmek bana göre sevgili olmaktan daha güzel. Onunla ilgili hayaller kurmak, teklif etme planları yapıp teklif edememek, her gördüğünde kalbinin hızlanması bunlar çok güzel şeyler. Sevgili olunca işler çok değişiyor. Ben artık kızlarla işimi tamamen bitirdim. Zaten hastalığımdan dolayı hemşire haricinde kız göremiyorum. Birisi beni sevse cidden sevgili olamam sana göre değişik biriyim belki ama bu işler artık çok saçma geliyor. Hepsi para tuzağı.

• quote:

Senin gibilere kıl kapmıyorum keşke dünya da senin gibi düşüne daha çok insan olsa hen daha kolay mutlu olurlardı hem de başkasında olana göz dikip dünyayı bu hale getirmezlerdi

• Saçından ne bekliyorsun , havai fişek mi atsın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.