Şimdi Ara

- TechR değil - Kafayı yiyeceğim artık acayip çirkinim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Bak kardeşim ben yakışıklı biriyim. Ciddi söylüyorum bunu devamlı sevgilisi olan normal bir lise öğrencisiydim. Ancak bu sene sürekli hasta oldum. Ciddi hastalıklar geçirdim. Hastanede yatmak istemiyorum çıkıcam diye ağladım. Çıkarsan ölürsün dedi doktor. Belki inanmazsınız ama doktor tedavi görmek zorundasın senin keyfine kalmış bir şey değil dedi. Aylarca hastanede kaldım. Diğer sürelerde de evde yattım. Şimdi yine evde yatıyorum. Fen lisesi 10. sınıf öğrencisiyken hayatım kaydı. Hayalim olan doktorluğu belki de hiç kazanamıycam ama ailem ve benim umrumda olan tek şey sağlığım. Artık senin iyileşmen yeterli okulu boşver diyorlar. Ölüm korkusuyla yaşamak nedir bilemezsin. O yüzden ağzım, burnum yamuk diye sitem etmek yerine ağzının, burnunun olduğuna şükret.

Senin gibilerede kıl kapıyorum,herkes senin gibi olsa bu dünya yarından farkı olmıcak
    Kimse gelişemez hatta geriye düşer.Böyle bir düşünce sistemi yok,olmamalı.

Ben napiyim şimdi bu düşünceden başka çarem var mı ? Kime sitem etmem gerekiyor ? Kanser oldum diye genlerime mi söveyim ? Tek anlatmak istediğim bazı şeylerin kıymetini bilmek gerekir. Her şey dış görünüş değil bunu anlamanız lazım. Sağlıklı olmakta bir farkındalık. Yakışıklı olup hasta olacağıma, sağlam olup tipsiz olmayı tercih ederim. Nasıl düşünmem gerekiyor merak ettim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.