< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 2 Ekim 2017; 0:41:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 2 Ekim 2017; 0:41:5 > |
Minecraft ve lol oynayıp msi donanımların ejderha kanından yapıldığına inanan çocuk topluluğu fazla birşey beklemeyeceksin, youtube kanalına mesaj atanaların avatarına ve ismine bakarsan herşeyi özetliyor.
|
Yahu hala oralarda mı takılıyorsunuz, recep baltaş gibi ego patlaması yaşayan birinin forumundan uzak durun.
Adamlar windows 7 kurmak isteyen adama "kur ama forumdan yardım alamazsın windows 10 kur" diyen adamlar. Bir de Türkçe dil bilgisine kafayı takmışlar, virgül koymayan adamı bile banlıyorlar ama sitenin ismi technopat buradan tezatı anlayın. |
Dalga geçmişsiniz ama değindikleri noktalar mantıklı. Yazılımsal bir sıkıntı yoksa problemi büyük ihtimal ya ramden ya da internet bağlantısından kaynaklanıyor. Eğer internet bağlantısı problem yaşatıyorsa veri kaybından dolayı yüksek fps alsa bile oyunu 30 fps'de oynuyormuş veya oyun takılıyormuş gibi hisseder. Ya da fps'nin düştüğünü görür. Kendim de bazen bu problemi yaşıyorum ve konuştukları şeyler mantıksız değil. Tek takıldığım nokta pingin 120 civarında olmasından bahsedilmiş. Bu anlattıklarım pingden çok paket veri kaybıyla alakalı. Ama tabi ki de ping çok yüksekse veri gecikmesi olacaktır. Ram konusuna gelirsek eğer anakart-işlemci, ram hızını kaldıramıyorsa veya ramlerde bir güdüklük varsa mavi ekran görmese bile fps'nin yerlerde olduğunu görür. Ve tıpkı anlattığı gibi haritanın aynı noktalarında aynı şekilde görür. BF işlemciye yüklenen bir oyun olduğundan doğal olarak ramin bu işlemlere ayak uydurması gerekiyor. Uyduramadığı yerde durum bu oluyor. Bence ramin hızını 2400'e çekerse problemi çözülür diye düşünüyorum. Bende de aynı problem vardı ve 80 fps aldığım yerde 35 fps görmeye başlamıştım. Ramleri değiştirince bütün problem ortadan kalkmıştı. Yani hiç beklemediğin yerden neler neler çıkıyor.
Gelelim şu konuyu açan elemana. Milleti eleştireceğine çok biliyorsan kendin çözüm önerisinde bulunsana? Technopat dediğimiz yerin forumu girilecek seviyede olmayabilir ama yukarıda paylaştığın şeyler mantıksızca yazılmış şeyler değil. Ayrıca bu foruma doluştular diyorsun ama onlardan biri de bence sensin. Yıllar önce burada bilgi almak için soru soran ve çok güzel bir şekilde cevaplayan kişiler varken 2017 yılında geldiğimiz nokta bu. Başka sitelerin forumunda yazılanlarla dalga geçmek. Bilmediğiniz veya anlamadığınız konularda dalga geçmeye çalışmayın. Rezil olursunuz. |
Ali bu ne
Blgisayar Ne işe yarar Oyun oynamaya Evet Ali bu bilgisayar Recep bu ne Blgisayar Ne işe yarar Oyun oynamaya Evet Recep bu bilgisayar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 2 Ekim 2017; 15:4:39 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Ekim 2017; 15:15:50 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |