Şimdi Ara

Technopat kullanıcılarının bilgi seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığım ryzen işlemci ile ilgili bir sorun hakkında internette araştırma yaparken denk geldim konuya ve resmen dumur oldum abicim nasıl bir forum burası çözene helal olsun

Sorun;

Özetle Ryzen 1700 ve GTX1070 ile BF1 de düşük GPU kullanımı, buna bağlı çok düşük fps ler aldığını ve bu konuda yardım istediğini anlatıyor.
    Technopat kullanıcılarının bilgi seviyesi

Çözüm önerileri;

Technopat kullanıcılarının bilgi seviyesiTechnopat kullanıcılarının bilgi seviyesiTechnopat kullanıcılarının bilgi seviyesiTechnopat kullanıcılarının bilgi seviyesiTechnopat kullanıcılarının bilgi seviyesi

Sorun internetten olabilir diyen mi ararsın, kabloyu sök tak diyen mi ararsın, lan driverı güncelle diyen mi ararsın

İşin en acı tarafı da bu technopat denen rezalet forumdan buraya dünya kadar kullanıcı geldi şuan aramızda yukarıda ki bilgi seviyesinde olup da millete tavsiye vermeye kalksan zibilyon tane insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 2 Ekim 2017; 0:41:5 >

• Yahu hala oralarda mı takılıyorsunuz, recep baltaş gibi ego patlaması yaşayan birinin forumundan uzak durun.

Adamlar windows 7 kurmak isteyen adama "kur ama forumdan yardım alamazsın windows 10 kur" diyen adamlar.

Bir de Türkçe dil bilgisine kafayı takmışlar, virgül koymayan adamı bile banlıyorlar ama sitenin ismi technopat buradan tezatı anlayın.
    Dalga geçmişsiniz ama değindikleri noktalar mantıklı. Yazılımsal bir sıkıntı yoksa problemi büyük ihtimal ya ramden ya da internet bağlantısından kaynaklanıyor. Eğer internet bağlantısı problem yaşatıyorsa veri kaybından dolayı yüksek fps alsa bile oyunu 30 fps'de oynuyormuş veya oyun takılıyormuş gibi hisseder. Ya da fps'nin düştüğünü görür. Kendim de bazen bu problemi yaşıyorum ve konuştukları şeyler mantıksız değil. Tek takıldığım nokta pingin 120 civarında olmasından bahsedilmiş. Bu anlattıklarım pingden çok paket veri kaybıyla alakalı. Ama tabi ki de ping çok yüksekse veri gecikmesi olacaktır. Ram konusuna gelirsek eğer anakart-işlemci, ram hızını kaldıramıyorsa veya ramlerde bir güdüklük varsa mavi ekran görmese bile fps'nin yerlerde olduğunu görür. Ve tıpkı anlattığı gibi haritanın aynı noktalarında aynı şekilde görür. BF işlemciye yüklenen bir oyun olduğundan doğal olarak ramin bu işlemlere ayak uydurması gerekiyor. Uyduramadığı yerde durum bu oluyor. Bence ramin hızını 2400'e çekerse problemi çözülür diye düşünüyorum. Bende de aynı problem vardı ve 80 fps aldığım yerde 35 fps görmeye başlamıştım. Ramleri değiştirince bütün problem ortadan kalkmıştı. Yani hiç beklemediğin yerden neler neler çıkıyor.

Gelelim şu konuyu açan elemana. Milleti eleştireceğine çok biliyorsan kendin çözüm önerisinde bulunsana? Technopat dediğimiz yerin forumu girilecek seviyede olmayabilir ama yukarıda paylaştığın şeyler mantıksızca yazılmış şeyler değil. Ayrıca bu foruma doluştular diyorsun ama onlardan biri de bence sensin. Yıllar önce burada bilgi almak için soru soran ve çok güzel bir şekilde cevaplayan kişiler varken 2017 yılında geldiğimiz nokta bu. Başka sitelerin forumunda yazılanlarla dalga geçmek. Bilmediğiniz veya anlamadığınız konularda dalga geçmeye çalışmayın. Rezil olursunuz.
  • Minecraft ve lol oynayıp msi donanımların ejderha kanından yapıldığına inanan çocuk topluluğu fazla birşey beklemeyeceksin, youtube kanalına mesaj atanaların avatarına ve ismine bakarsan herşeyi özetliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hala oralarda mı takılıyorsunuz, recep baltaş gibi ego patlaması yaşayan birinin forumundan uzak durun.

Adamlar windows 7 kurmak isteyen adama "kur ama forumdan yardım alamazsın windows 10 kur" diyen adamlar.

Bir de Türkçe dil bilgisine kafayı takmışlar, virgül koymayan adamı bile banlıyorlar ama sitenin ismi technopat buradan tezatı anlayın.
  • konuyu açan muhtereme demek isterimki bu şahsın amacı işlemciye çamur atmak önce şunu belirtiyim bf 4 başta olmak üzere bazı online oyunlarda fps drop düşükgpu kullanımı oluyordu sorunu nasılmı çözdüm Ethernet güncellemesile.

bugünde coh1 olayını çözdüm düşük gpu kullanımı vardı gpu %5 lerde geziyor 20 fps alıyordum bunu nasılmı çözdüm tv den monitöre geçerek.
  • "Kasayı yan yatır" lafının değerini bilmek lazım.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum üstadım size. recep denilen zatı muhterem sanırsın ki NASA'da üst düzey yönetici. Adam bir kelime büyük harf ile yazdı diye forumdan ban atmış :) Tipine de baksan ''karşıdaki küçük dağları ben yarattım'' edası ile tepeden bakar gibi
  • Bende technopatta takılıyorum her yerde olduğu gibi orada da yaşı küçük arkadaşlar var engelleyemezsiniz zaten. Yani sırf bunları görüp koca foruma kotu diyemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşe yaramaz saçma sapan bir forum bence technopat bir arkadaşın board'nı yakmışlardı bu iş bilmezler ekran resmi vardı sanırım bulursam atarım buraya
  • ASRock değil Asrock yazdığımız için ban atan bir forum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminleri birkaç gün önce Ryzen 7 1800 (X yok) diye bir işlemci olduğunu söylüyordu. 1800 diye bir işlemci yok dedim, 12.hesabım da ban yedi

• Dalga geçmişsiniz ama değindikleri noktalar mantıklı. Yazılımsal bir sıkıntı yoksa problemi büyük ihtimal ya ramden ya da internet bağlantısından kaynaklanıyor. Eğer internet bağlantısı problem yaşatıyorsa veri kaybından dolayı yüksek fps alsa bile oyunu 30 fps'de oynuyormuş veya oyun takılıyormuş gibi hisseder. Ya da fps'nin düştüğünü görür. Kendim de bazen bu problemi yaşıyorum ve konuştukları şeyler mantıksız değil. Tek takıldığım nokta pingin 120 civarında olmasından bahsedilmiş. Bu anlattıklarım pingden çok paket veri kaybıyla alakalı. Ama tabi ki de ping çok yüksekse veri gecikmesi olacaktır. Ram konusuna gelirsek eğer anakart-işlemci, ram hızını kaldıramıyorsa veya ramlerde bir güdüklük varsa mavi ekran görmese bile fps'nin yerlerde olduğunu görür. Ve tıpkı anlattığı gibi haritanın aynı noktalarında aynı şekilde görür. BF işlemciye yüklenen bir oyun olduğundan doğal olarak ramin bu işlemlere ayak uydurması gerekiyor. Uyduramadığı yerde durum bu oluyor. Bence ramin hızını 2400'e çekerse problemi çözülür diye düşünüyorum. Bende de aynı problem vardı ve 80 fps aldığım yerde 35 fps görmeye başlamıştım. Ramleri değiştirince bütün problem ortadan kalkmıştı. Yani hiç beklemediğin yerden neler neler çıkıyor.

Gelelim şu konuyu açan elemana. Milleti eleştireceğine çok biliyorsan kendin çözüm önerisinde bulunsana? Technopat dediğimiz yerin forumu girilecek seviyede olmayabilir ama yukarıda paylaştığın şeyler mantıksızca yazılmış şeyler değil. Ayrıca bu foruma doluştular diyorsun ama onlardan biri de bence sensin. Yıllar önce burada bilgi almak için soru soran ve çok güzel bir şekilde cevaplayan kişiler varken 2017 yılında geldiğimiz nokta bu. Başka sitelerin forumunda yazılanlarla dalga geçmek. Bilmediğiniz veya anlamadığınız konularda dalga geçmeye çalışmayın. Rezil olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 2 Ekim 2017; 15:4:39 >

• Siz adama sesin kız gibi derseniz o da size içten içe hınç duyar eline güç geçtiği anda sizi kapı önüne koyuverir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onların olayı çingeneyi kral yapmışlar tutmuş babasını kesmiş misali çok şey etmemek lazım.
  • online oyunlarda haritadaki oyuncu sayısına göre fps düşer bu bilinen bir gerçek. yani işlemci adam seçiyor aslında bir bakıma

onu diyen arkadaş mmorpg oynayıp şehir merkezlerinde tur atmamış sanırım. yoksa o an orada bulunan online oyuncu sayısının fps'i nasıl katlettiğini çok acı bir şekilde bilirdi.

bu arada yılların amd kullanıcısı olarak bir daha amd kullanmamaya yemin ettim gibi birşey. amacınız sadece oyun ise intel alın kardeşim. testleri cartı curtu boşverin intel alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Ekim 2017; 15:15:50 >
  • Lol-CS go-Minecraft oynayıp, tüm gününü YouTube'da ve twitchde geçiren çoluk çocuk topluluğu.

• Technopat'ta çok fazla çoluk çocuk var ancak çözüm önerilerinde çok bir problem yok. Çoluk çocuk elindeki paranın karşılığını en iyi alabilsin diye çokça sistem tavsiyesi yazar, sorularını cevaplarım oradaki minik kardeşlerimizin. Orada en azından öğrenmeye aç bir kitle var. Bilen kişiye saygı duyup kapmaya çalışıyorlar. Burada herkes her şeyi bitirmiş, seviyeli bir tartışma dahi yapamıyorsun. Buradaki kitlenin bilgi birikimi ortalama olarak tartışmasız bir şekilde oradakinden çok daha yüksektir ancak, orada da 3-4 tane düzgün tavsiyeler veren insan var, onlar da çoluğa çocuğa parasının en iyi şekilde değerlendirilmesi fırsatı vererek amme hizmeti yapıyor. Yani bizim forumda 20 tane çok iyi donanım bilgisi olan insan varsa onlarda 3 tane var. Ama bizde çok iyi bilmeyenler de üç aşağı beş yukarı bilgi sahibi, o tarafta bilmeyenler 12 yaşında, donanımın d'sinden anlamayan çocuklar.

• O foruma uğrayan var mı yahu? Yöneticilerine bakan kaçar oradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

ASRock değil Asrock yazdığımız için ban atan bir forum

Yok artık

• Bir öneri de benden gelsin o zaman: sorunlu sürücüleri, dpc latency programı ile deneyip en az gecikmeli sürücü sürümleriyle kullanmayı deneyin. Programın özel ismini küçük yazdım: beni de yasaklılar listesine alsınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Gtx yazdım GTX yazacakmışım moderatör mesajımı editleyip ceza puanı ve ban vermiş.

Elimden geldiğince noktaya virgüle dikkat ettim. Devrik cümle kurmamaya çalıştım, derdimi anlattım ama yine de ban yedik. Yapacak bir şey yok 😂

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.