Bir de isim kalmamış gibi en başından NET domain almışlar. Bunların şu marka pahalı demek ki iyidir, şu marka ucuz demek ki çöptür dışında bir şeyden anlamadığı, domainlerinin uzantısından anlaşılıyor... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Ekim 2020; 12:34:14 > |
Technopat kullanıcılarının bilgi seviyesi (3. sayfa)

-
-
+Recep bu bir bilgisayar
+ali evet recep bu bir bilgisayar
+Recep bu bir oyun
+ali evet bu bir oyun recep :D azuhaha
-
a dan z ye moron forumu technopat. Başlarındaki ikilide keko değil mi zaten
-
Nasıl yani, şimdi gerçekten msi ejderha kanından üretilmiyor mu? Firmalara artık güvenim kalmadı
-
Ali bu ne
Blgisayar
Ne işe yarar
Oyun oynamaya
Evet Ali bu bilgisayar
Recep bu ne
Blgisayar
Ne işe yarar
Oyun oynamaya
Evet Recep bu bilgisayar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Ali bu ne
Blgisayar
Ne işe yarar
Oyun oynamaya
Evet Ali bu bilgisayar
Recep bu ne
Blgisayar
Ne işe yarar
Oyun oynamaya
Evet Recep bu bilgisayar -
quote:
Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB
Son 2 aydır özellikle laptop alma aşamasında olduğum için deli gibi teknoloji siteleri ve incelemeleri karıştırıyorum aklım bi ara casper excalibura gitmişti technopatta donanımhabere göre daha çok başlık ve konuşma vardı bende belki yararlı bir şeyler götürüm diye girdim yok böyle bir şey girmez olaydım midem bulandı resmen hayatımda bir kere casperın uzaktan yakından hiç bir markasını kullanmamış ve hep de ön yargı ile bakan benim gibi bir adama bile casper sevdirdiler resmen üye olup alayına giydirmeyi bile düşündüm neredeyse. Bir tane üye son derece nazikçe “lütfen sadece kullananlar yardımcı olursa sevinirim fikrini ön yargısız şekilde belirtmesi açısından iyi olur” şeklinde başlık açılmış soru sormuş altına gelen yorumlar abartısız şu “Burada casper konuşuluyor Anti casper tim göreve” “Casper alma msi al msi Harika msi aşkım msi seni çok seviyorum msi hayatım benim(Recep baltaş 6 beğeni)” “casper al diyen cahildir” “casper bu sitede asla konuşulmaz” “msi al sana hıaaaa” başlıkta adamın attığı model 6GB 1060 ekran kartlı model ve fiyatı 5.800 MSI’ın ise en ucuz 1060’lı modeli 3GB olanından ve fiyatı 7k şimdi allah aşkına başlığı açan haklı değil mi acaba casper düzelmiş midir umudu ile başlık açmakta ben bile haftalardır casperı araştırıyorum durum nedir diye çünkü önde iki hoparlör olan modeli çok hoşuma gitti Mediamarkt de incelediğimde buz gibiydi klavyesi Asus boşta olduğu halde yanıyordu nerdeyse her büyük markanın da kronik sorunu vs var mı var 1060 6GB konulmuş ve en ucuz fiyattan(en yakın Montser var) saçmaŞu konunun linkini ver de bir okuyup gülelim..
-
Ağır konuşmak istemem pek de sevmem bu tarz atarlı giderli mesaj atmayı ve atanları. Ama söylemem gerekenleri de iletmek isterim.
Adminlerinde ve haber paylaşan adamlarında bilgi birikimi ve donanım yok ki forumdakilerde olsun. Adamlar bir psu incelemesi yapıyor. Ne voltage regulation değerlerine bakmak var ne ripple değeri ölçme var. Ne de verimlilik testi var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: defaulticusAğır konuşmak istemem pek de sevmem bu tarz atarlı giderli mesaj atmayı ve atanları. Ama söylemem gerekenleri de iletmek isterim.
Adminlerinde ve haber paylaşan adamlarında bilgi birikimi ve donanım yok ki forumdakilerde olsun. Adamlar bir psu incelemesi yapıyor. Ne voltage regulation değerlerine bakmak var ne ripple değeri ölçme var. Ne de verimlilik testi var.
Kurulum amacı sanırım markalar üzerinden ego tatmini yapmak gibi çünkü bilgi araştırma ve uygulama yok sadece marka üzerinden ürün övme var adamlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 7 Ekim 2020; 18:43:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X