Şimdi Ara

Technopat, DH'nin site yazılımı ile alay etmiş. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
5
Favori
7.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

adamlar haklı

dh reklamlardan bissuru para kazaniyor çok mu zor vbulletin filan kurmak

Bu işlerden çok anlamam ama vbulletin olunca tasarım filan değişmiyor mu?Bence sitenin tasarımı çok güzel.Tek sıkıntı çok fazla çökmesi.

tasarım doğal olarak tabiki değişecek fakat ben tasarımsal açıdan degil de performans açısından vbulletin kurulsun dedim donanım haberin kullandığı sistem 2004 yılından kalma asp :(((

ayrıca forum xda developers ın tasarıma bir bakın gayet güzel o tarz bi tasarım la bu forum efsane olur şu an forumda yorum yazmak bile işkence çöküp duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Amatorler yerine pro elemanlar alsınlar yapsınlar koskoca dh burası facebook grubu şansınız herhalde

Siz de bu siteyi dünyanın sayılı şirketlerinden birisi sandınız herhalde. Türkiye'de yeri çok önemli olabilir ama sonuçta tek iştiraki bir web sitesi olan bir kurum sadece.

ASP Playground 2.3 kurulduğu yıllarda bu duruma çok dikkat edilmemiş, belki de o zamanlar Donanım Haber'in aldığı ivmeyle imkanları arasında bir orantı yoktu. Sistem kurulduktan 1-2 yıl içinde güncelleme yapılsa böyle bir sorun yaşanmazdı. Ancak neredeyse 10 yıldan fazla geçmiş. İhtiyaçlara göre yeni özellik eklendikçe forum gelişmiş, ama hantal bir hal almış. 6-7 yıldır format atılmamış ve bu sürede çok yoğun kullanılmış bir bilgisayarı üst sürüme verileri silmeden güncellemek gibi, hatta bundan daha karmaşık bir durum bu. Burada yazdığımız birkaç satırlık yazıyla hallolacak birşey değil. Önceki mesajımı lütfen dikkatle okuyun. DH'den çok daha büyük şirketler kullandıkları programlar nedeniyle ya da maliyetlerden dolayı yeni sürüme geçemezken siz hantallaşmış bir forumdan bunu bekliyorsunuz. Bu adamlar herşeyi bir anda yapacak kadar multimilyoner değil bence. Halihazırdaki sunucu masrafları bile büyük yük bindiriyor. İkinci ihtimal gözlerini para bürüdüğü için yapmıyor da olabilirler. Bilemiyorum. Ama çok masraflı ve zahmetli olacağı kesin. Burası Facebook grubuyla karşılaştırılamaz elbette.

Bu olay forumda çok büyük bir aksaklığa neden olur bence, bunu bize yansıtmadan yapamazlar.

DH savunuculuğu yapmıyorum, halihazırdaki sorunlardan ben de çok rahatsızım ama durum böyle.

• porocuk.com diye bir site var, bilen bilir. O sitede mesela bir şey yazdığınız zaman sayfa yenilemenize gerek yok, birisi bir şey yazdığından ileti gibi alta düşüyor otomatikman. Java tabanlı güzel bir site dh bence örümcek kafalı insanlar tarafından kodlanıyor halen.
  • Konu popülere taşınırsa yıkarlar orayı

İçeriğe gelirsek forumda binlerce özellik var ve arşivi inanılmaz geniş. Artık taşınması zor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dhyi dh yapan şey tamamen ve tamamen tasarımıdır. Diğer forumlarıın tutunamamasının sebebi her postun reklam yazının altından reklam reklam da reklam . Ha dh'de reklam yok değil fakat alakasız yerlere reklam koymuyorlar. En azından sayfanın yanına konunun üstüne falan konuluyor . Her neyse konuya dönelim . Dediğim gibi dh yeni sistemle ile yeni bir tasarıma geçerse bence bütün ayrıcalığını kaybeder. Bu yüzden yeni sisteme geçerken bu tasarımı da götürsün . Tek isteğim o .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Adamlar geliştirecek, lakin o lanet yazılımcı bulunamadı. Kaç aydır sabit konu gözümüze sokuyorlar. Ama yok bulunamıyor. Bilenlerde ancak bunları biliyor zaten, kendilerini geliştirmemişler.

Kimbilir adamı nasıl karın tokluğuna çalıştırmayı planlıyorlar.O yüzden şu ana kadar 100 kere bulmuşlardı.
  • Bu siteyi kullanırken fazla sorun yaşamıyorum. Bazen Anlamsız şekilde kasılıyor ama genelde
    Sade ve akıcı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamlar ve bu sıralar yaşanan login sorunu dh nin kalitesini fazlasıyla düşürüyor kazandıkları paralarla daha güzel şeyler yapabilirler diye düşünüyorum

• Ben memnunun böyle kalsın @gun

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Amatorler yerine pro elemanlar alsınlar yapsınlar koskoca dh burası facebook grubu şansınız herhalde

Siz de bu siteyi dünyanın sayılı şirketlerinden birisi sandınız herhalde. Türkiye'de yeri çok önemli olabilir ama sonuçta tek iştiraki bir web sitesi olan bir kurum sadece.

ASP Playground 2.3 kurulduğu yıllarda bu duruma çok dikkat edilmemiş, belki de o zamanlar Donanım Haber'in aldığı ivmeyle imkanları arasında bir orantı yoktu. Sistem kurulduktan 1-2 yıl içinde güncelleme yapılsa böyle bir sorun yaşanmazdı. Ancak neredeyse 10 yıldan fazla geçmiş. İhtiyaçlara göre yeni özellik eklendikçe forum gelişmiş, ama hantal bir hal almış. 6-7 yıldır format atılmamış ve bu sürede çok yoğun kullanılmış bir bilgisayarı üst sürüme verileri silmeden güncellemek gibi, hatta bundan daha karmaşık bir durum bu. Burada yazdığımız birkaç satırlık yazıyla hallolacak birşey değil. Önceki mesajımı lütfen dikkatle okuyun. DH'den çok daha büyük şirketler kullandıkları programlar nedeniyle ya da maliyetlerden dolayı yeni sürüme geçemezken siz hantallaşmış bir forumdan bunu bekliyorsunuz. Bu adamlar herşeyi bir anda yapacak kadar multimilyoner değil bence. Halihazırdaki sunucu masrafları bile büyük yük bindiriyor. İkinci ihtimal gözlerini para bürüdüğü için yapmıyor da olabilirler. Bilemiyorum. Ama çok masraflı ve zahmetli olacağı kesin. Burası Facebook grubuyla karşılaştırılamaz elbette.

Bu olay forumda çok büyük bir aksaklığa neden olur bence, bunu bize yansıtmadan yapamazlar.

DH savunuculuğu yapmıyorum, halihazırdaki sorunlardan ben de çok rahatsızım ama durum böyle.

**** bile böyle yavaşlamıyor siz niye dh nin borozanlığını yapıyorsunuz anlamadım

**** engelli kelimemi acaba

aa engelli kelime buldum f 0 r u m t:...r birleşik yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Atletli -- 27 Ağustos 2015; 20:21:28 >

• Adam sonuna kadar hakli 2005de ilk uyeligimi actim sonra 2007de yil oldu 2015 hala ayni.

• Adamlar forumda yok türkçemizi koruyalım yok, türkçeyi doğru yazalım yok, türkçedeki virgül noktalamaya dikkat edelim diye uyarılar yapıyorlar.Sitenin adı ise;

TECHNOPAT

TECHNOP

TECHNO

TECHNO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 27 Ağustos 2015; 20:30:27 >
  • tasarım değismesin ama altyapı sorunları cozulsun. Bu tasarim efsane bence

• Adamlar haklı ama dh nin de işi zor. Sistemde o kadar çok modifikasyon var ki. Nerdeyse sıfırdan forum yazılmış gibi oldu.

İyi bir yazılım ekibi veri tabanında gerekli düzenlemeleri yapıp sistemi çalıştırabilir.

Ama dh nin yaptığı mevcut modifikasyonların yeniden yazılması gerekebilir. Forum yazılımları ile uğraşmadım ama ben de yazılımcı olduğumdan güncellemenin zor olsa da mümkün olduğunu düşünüyorum. Tabi uzaktan bakan biri olarak bilmediğim şeyler mutlaka vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 27 Ağustos 2015; 20:37:28 >
  • Bahsi geçen site benim gibi casual takılanlar için en başta isimden kaybediyor bırak takılmayı. Geçenlerdede konsollara sallıyorlardı her oyun 720 p 30 fps diye. Bu denli kendi içine kapanmış kafayı ekran kartı işlemciyle bozmuş bir tayfa bana göre. Benim pc donanımı ile işim olmaz fakat dh internet ihtiyacımın büyük bir kısmını karşılıyor bunların sitesine birkez girmişliğim yok.

• İsminde bile hayır yok technopat nedir lan asi ergen nickleri gibi
  • Konuya yazarken bile anlık sunucu hatası aldım lanet olsun
  • Şuan zaten sunucu taşıma işlemi yapılıyor biliyorum

• Millet toplanalım. Technopata üye olup milleti trolleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

Adamların haklı olduğu konuda hala dh'yi savunma çabası nedir? Her taraf reklam, zor birşey değil şu forumu stabil hale getirmek...

addblock
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.