Şimdi Ara

Technopat, DH'nin site yazılımı ile alay etmiş. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
5
Favori
7.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

adamlar haklı

dh reklamlardan bissuru para kazaniyor çok mu zor vbulletin filan kurmak

Vbulletin kurmak değil olay bu site zaten 7 yıllık yazılımda değil üzerinde bir çok modifikasyon var orijinal halinde mobil surum vs yok. Şimdi dedikleri gibi xenforo kurmakla olmaz. Database i kayıpsız aktarmaları lazım. Ondan sonra xenforo ya gecilirse buradaki gibi hali olmayacağı için insanlar diyecekki eski hali de olsun. Al sana bi ton yük bunun üstüne link optimizasyonu ayrı sıkinti. Yapılamaz değil ama eldeki kadro ile cidden zor ve bilmiyorum ben böyle seviyorum siteyi farklı olması hoş bir sey

Bana göre geçiş yapmanın en acısız şekli yeni tasarım, beta vs diyerek yandan yandan insanları da ürkütmeden, gerekirse birkaç yılda geliştirmek...

Hocam şimdi teoride en mantiklisi budur ama ilk surume geçmeden arkada 1 yıllık yoğun çalışma olması lazım yoksa çatir çatir çöker forum. Sunucular a aşırı yük biner. Ve forum ciddi acı ceker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar haklı. Bir mesaj yazdım olaya bak sinirlendim kapadım sayfayı :
    Technopat, DH'nin site yazılımı ile alay etmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin83

G3258 4,5 Ghz hızında i5 4670k dan daha hızlı ve performanslı dıyor Recep Baltaş videoda :) O gunden beri izlemiyorum :)

emin recep baltaş boş bir insan değildir. ingilizce konuşabiliyor ve anlayabiliyor.

dh daki kaç kişi bunu yapabilir
  • Adamlar sonuna kadar haklı kimse bir şey demesin. İşten anlayan 2-3 kişi bulup forum sıfırdan güncel ve sağlam bir sisteme taşınmalı. Forumun her yerinden bug fışkırıyor. İki dakikada bir çöküyor. Güya Türkiye'nin en büyük donanım sitesi olacak.

• Amerika'dan sunucu getirilebiliyorsa iyi bir yazılımcı da getirilebilir. Forumun daha iyi hale gelmesi için birkaç yazılımcıya dolgun maaş vermekten kaçınacak bir şirket olmamaları gerekiyor. Ayrıca şikayet ederken bildirim de gönderirseniz iyi olur. Şuan hiçbirini okumamış olabilirler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 8 Mart 2017; 22:30:58 >
  • Vay be hatirladim bu konuyu ayrica dh ta halen gelisme yok arada cokebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

Microsoft SQL Server Native Client 11.0 error '80040e14'

'sp_SelfieMessages_Check' sakly yordamy bulunamady.

/showTopic.asp, line 145

Hala çöküyor cevaplaya tukladım bu çıktı

• mesut çevik ve recep baltaş kaliforniyada vlog çekiyolar siz burda ne tartışıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 8 Mart 2017; 23:36:30 >
  • Konu Hort.Beyler bu technopat hayırdır???
    Edit:Daha demin üye oldum ikinci el kısmına girdim, konuya cevap dahi yazamıyorum neymiş efendim bla bla bla kuralları Link
    Özel mesaj dahi atamıyorum, bari özel mesaj ataydım adama öyle ulaşsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo95 -- 17 Temmuz 2017; 14:50:41 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.