Şimdi Ara

Technopat, DH'nin site yazılımı ile alay etmiş. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
5
Favori
7.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum kesinlikle sağlam değil. Tasarım tamam çok şikayetimiz yok da bu çökmeler hatalar nereye kadar gidecek?
    Kaç yıldır saçma sapan gereksinimlerle geliştirici arayıp duruyorlar. Bir de İngilizce ilân yazmışlar. Türk bile çalışmazken avrupalı amerikalı beklemek...

Gerçi aktif üye konusunda sıkıntıları yok nasılsa niye uğraşsınlar, yatırım yapsınlar değil mi?
  • Adamlar haklı dalga geçiyorlar tamam bir sürü modifikasyon yapıldı doğru ama oturt kardeşim yazılımcı ve tasarımcı arkadaşları bilgisayar başına bu forumu adam edin en son güncellemeleri yükleyin felan der insan. Hadi onu geçtim artık Xenforo gibi sistemleri kullanmaları gerekiyor. 2004' de ki yazılım nedir arkadaş. Herşeyin yenisi iyidir.
  • Haklılar ancak böylesine dev bir sistemi 2004'ten günümüze güncellemek imkansız gibi bir iş. Devasa bir veritabanında söz ediyoruz. En sürüme yükseltildiğinde sistem forum üstünde yapılan tüm özelleştirmeler kalkacak, o özelleştirmeler için kullanıcıların kayıtları silinicek. Bu bahsedilen işlemlerin tamamlanıp DH'nin günümüz sürüme yükseltilmesi minimum 6 ay demek. Yuh naptın sen diyen varsa bu forumda 2 milyona yakın üye biliyor. Veritabanı 100lerce GB boyutundadır. Bu veritabanında düzenleme yapmayı siz düşünün artık.
  • Sonuna kadar haklılar
  • Adam doğru söylemiş. Tamam forumumuzu seviyoruz ama bir çok zaman sorun yaşatıyor.

• Orda alay yok. Adam eleştirmiş. Doğru da söylemiş. Ne var bunda. Vbulletin değilde xenforo'ya geçiş yapılsa.

• Yazılımına bir şey demiyorum ama forum cidden sorunlu. Birkaç gündür de sorun vardı. Herhalde değişiklik yapmaya korkuyorlar yine gidecek diye. 2 gündür sıkıntılıydı giriş yapıyorsun çıkışı kendisi yapıyor durduk yere.
  • Bu hali gayet güzel bence.
  • Sitenin eski halini ben daha çok beğeniyorum. reklamsız kasılmasız bir örnekle;

http://web.archive.org/web/20050701013034/http://www.donanimhaber.com/

http://web.archive.org/web/20050701011124/http://forum.donanimhaber.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 27 Ağustos 2015; 18:40:04 >
  • Bu forumu Technopat gibi 3 kuruşluk siteden eleştiri alacak duruma getiren yönetici ve programcılar düşünsün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların haklı yönü var, ama orada da yazdığı gibi şu anki sürüm o kadar çok modifiye edilmiş ki güncelleme yapılsa aylarca şu anki çektiğimiz sıkıntılardan daha çoğunu çekeceğiz. Kullandığı program yeni işletim sistemlerini desteklemediği için hâlâ XP kullanan şirketlerin durumu gibi. Forumda neredeyse her gün sıkıntı yaşıyorum ama bir güncellemenin sonucu çok daha ağır olabilir. Ufak bir hata sonucu tüm konu ve mesajlar gidebilir (kaş yaparken göz çıkarmak), ayrıca neredeyse 10 küsür yıllık forumu yeni bir sisteme taşımanın alacağı zamanı düşünün. Site günlerce bakımda kalabilir. Foruma bağımlı tipler bu bekleme süresine dayanabilecek mi sizce?

Bende güncellenmesi taraftarıyım ama söz konusu böyle köklü bir forum olunca işler zora biniyor. Diğer mesajlarda tavsiye edilmiş vBulettin, XenForo gibi sistemlere geçmeleri daha kötü olur bence. Şu anki tasarım bence yerli yerinde, bahsedilen sistemlerin tasarımı berbat. Tabii bu tasarım o sistemlere entegre edilir, ama dediğim gibi, her istek bu geçiş sürecini uzattıkça uzatır. Tangur tungur ilerleyen bir sistem var, dengeleriyle oynayalım derken altüst etmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muz Aromalı Khetçap

Konu Linki Burda Beyler.

dhnin arayüzü onlarınkinden kat kat daha iyi ve kullanımı kolay
  • Parası neyse alın su sorunları giderin gün bey amma pinti ciktin

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Adamların haklı yönü var, ama orada da yazdığı gibi şu anki sürüm o kadar çok modifiye edilmiş ki güncelleme yapılsa aylarca şu anki çektiğimiz sıkıntılardan daha çoğunu çekeceğiz. Kullandığı program yeni işletim sistemlerini desteklemediği için hâlâ XP kullanan şirketlerin durumu gibi. Forumda neredeyse her gün sıkıntı yaşıyorum ama bir güncellemenin sonucu çok daha ağır olabilir. Ufak bir hata sonucu tüm konu ve mesajlar gidebilir (kaş yaparken göz çıkarmak), ayrıca neredeyse 10 küsür yıllık forumu yeni bir sisteme taşımanın alacağı zamanı düşünün. Site günlerce bakımda kalabilir. Foruma bağımlı tipler bu bekleme süresine dayanabilecek mi sizce?

Bende güncellenmesi taraftarıyım ama söz konusu böyle köklü bir forum olunca işler zora biniyor. Diğer mesajlarda tavsiye edilmiş vBulettin, XenForo gibi sistemlere geçmeleri daha kötü olur bence. Şu anki tasarım bence yerli yerinde, bahsedilen sistemlerin tasarımı berbat. Tabii bu tasarım o sistemlere entegre edilir, ama dediğim gibi, her istek bu geçiş sürecini uzattıkça uzatır. Tangur tungur ilerleyen bir sistem var, dengeleriyle oynayalım derken altüst etmeye gerek yok.

Amatorler yerine pro elemanlar alsınlar yapsınlar koskoca dh burası facebook grubu şansınız herhalde

• Adamlarda haklılık payı var citizen ile olmuyor bu işler.
    Yalnız bu technopat mıdır nedir bu forumda her halta recep denen herifin burnunu sokması ve milletle alay eder gibi bir tavrının olması beni benden aliyor

• haklılar mı değiller mi onu deyin hele?
  • Yazılım iyice battı. PM atmak işkence.
  • adamlara helal olsun bundan sonra technopattayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

adamlar haklı

dh reklamlardan bissuru para kazaniyor çok mu zor vbulletin filan kurmak

Bu işlerden çok anlamam ama vbulletin olunca tasarım filan değişmiyor mu?Bence sitenin tasarımı çok güzel.Tek sıkıntı çok fazla çökmesi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.