Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
101.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

sadece pc sürümü yayınlıyoruz. ama yarın birileri ben bunu şu platforma aktardım der, bilemeyiz. resmi yama olmadığı için orijinal olarak yayınlanmıyor, bugün sadece bu gerçek var

hocam sen eski GTA ları çeviren, bu yamayı yapan ekibin başındaki Oğuz Gürsel misin? bu bildiğimiz yani...

evet, tüm köprüler fırtına nedeniyle trafiğe kapalıdır, oğuz gürsel kanald haber vice

fragmandaki hata video altyazısıdır, oyuniçinde geçen metinler değildir. o şekilde kaydedilmiştir, oyuniçi olmadığı için ben düzeltemem onu boşverin

• Adam haklı doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten dediği doğru olmasa şuan yamaya ihtiyaç olmaz rockstar tarafından Türkçe altyazılı olarak çıkardı
  • hakiv kullanıcısına yanıt
    fragmandaki ceviri oyunici ceviri degilmis fragmani ayri olarak cevirmisler, yani o hatalar oyun icinde yokmus oguz gursel oyle dedi.
    "insanlik" vurgusu yaptigin konuya ise sonuna kadar katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

quote:

sadece pc sürümü yayınlıyoruz. ama yarın birileri ben bunu şu platforma aktardım der, bilemeyiz. resmi yama olmadığı için orijinal olarak yayınlanmıyor, bugün sadece bu gerçek var

hocam sen eski GTA ları çeviren, bu yamayı yapan ekibin başındaki Oğuz Gürsel misin? bu bildiğimiz yani...

evet, tüm köprüler fırtına nedeniyle trafiğe kapalıdır, oğuz gürsel kanald haber vice

fragmandaki hata video altyazısıdır, oyuniçinde geçen metinler değildir. o şekilde kaydedilmiştir, oyuniçi olmadığı için ben düzeltemem onu boşverin

abi elinize kolunuza sağlık... gerçekten emeklerinizin hakkı ödenmez. beklediğimize değdi.

herkese gerekli cevabı verdiniz. ayakta alkışlıyoruz sizi.

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Merhaba manuel kurarken zar zor tüm herşeyi yaptım ancak en son 4 fontu atamıyorum \mods\update\update.rpf\x64\patch\data\cdimages\scaleform_generic.rpf\ buraya girerken hata veriyor
  • Sorulmuştur ama ps4 te kullanma imkanımız olucak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: snatch1903

Sorulmuştur ama ps4 te kullanma imkanımız olucak mı ?

şöyle 3 saniyecik yukarı , baş parmağımın yönü bak
  • Korsan sürüme yükleyebilen var mı?
  • Hayırlısı olsun (:
  • Beyler bu yama online icinde gecerli ama simdi ban yemeyelim ? Kullanirim eyvallahda ban yersem sıkıntı baya buyuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramcho_35

Öncelikle bunu indiriphttps://yadi.sk/d/DeWF4gNGhfqek

üzerinehttps://mega.co.nz/#!sN4RGKha!WcfmDReZWcZld93BQnbnWfxBZKSIt6Mmug6wq3-vHl4
    bunu attım sorunsuz oyuna giriyor şu anda dostum.

Kardeşim Allah senden razı olsun dediğin gibi yaptim oldu çok teşekkürler bu arada yamada emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler

• yamayı manuel olarak paylaşacak var mı? tüm gxt2 dosyaları ve fontlar. gta5 pc sürümü yok o yüzden open iv rpf dosyalarını açmama izin vermiyor. bu şekilde yamayı ps3 te çalıştırabilirim.

edit: manuel yama varmış technogame de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan_61 -- 5 Temmuz 2015; 12:20:37 >
  • botaj B kullanıcısına yanıt
    Şuandaki kulandığım sürümden bahsediyorum. Bunu ben de bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan_61

yamayı manuel olarak paylaşacak var mı? tüm gxt2 dosyaları ve fontlar. gta5 pc sürümü yok o yüzden open iv rpf dosyalarını açmama izin vermiyor. bu şekilde yamayı ps3 te çalıştırabilirim.

pc versiyonunda kodlar değişti ve birçok yeni satır eklendi, imkansız biraz zaman alır diyorsan uğraş, ben de merak ediyorum
  • gta türk ün dandirik yamasını kaldrıp bunu yüklüyorum ve oyunu baştan oynuyorum helal olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan_61

yamayı manuel olarak paylaşacak var mı? tüm gxt2 dosyaları ve fontlar. gta5 pc sürümü yok o yüzden open iv rpf dosyalarını açmama izin vermiyor. bu şekilde yamayı ps3 te çalıştırabilirim.

pc versiyonunda kodlar değişti ve birçok yeni satır eklendi, imkansız biraz zaman alır diyorsan uğraş, ben de merak ediyorum

hayırlısı o zaman oyundaki kıyafetler kısmını denedim fontlarıda attım türkçe oldu. fakat ekranda görünen tuşlar ps3 değilde farklı, xbox galiba. ps3 teki fontların düzenlenmesi gerekiyor

• Manuel olarak kurdum. 2 GB yama beklemektense 3 mb dosya indirip biraz uğraşın daha iyi. Yama harika olmuş. GTATurk yamasında iki adımda bir ingilizce cümle ile karşılaşırken bu yamada hiç İngilizce yer göremedim. Online da cabası. Kesinlikle beklediğimize değmiş. Helal olsun.
  • manuel kurulum icin olan dosyalari otomatik yukleyen setup cikmis diyorlar ama goremedim bilginiz var mi

• 333 mb dosyasını indirdim , setup olarak kuruyorum yok mods "mod" diye değiğştir falan demişler her yolu denedim olmadı , steam sürümü bendeki
  • Gtaturk'un dandik yamasini kaldiramiyorum.Hata veriyor.Direk ustune kursam calisir mi?Elinize saglik.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.