Şimdi Ara

Technisat Digit-MF-4-S-CC mi yoksa NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Technisat Digit-MF-4-S-CC mi yoksa NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI mı?

uydu hakkında çok az şey biliyorum, bunu baştan yazayım:) herşey vestel 32" lcd almakla başladı:)

mevcut evimde kullandıklarım:
    - vestel 32" hdready lcd
    - beko dsmart alıcısı
    - komşudan çift lnb li dsmart yayını
    - 83 cm offset astra 1 bilmem neye ayarlanmış çanak
    - 83 cm offset hotbird uydusuna ayarlanmış çanak

AMAÇ:
    - dsmart ile lcd de kaliteli yayını bulduk, eh işte, kablo tv den daha iyi olduğu kesin ...
    - xxx şifreli yayınları izlemek........şimdi sıra bu amaca geldi

netten baktığım cihazlar:
    - beko bu şifreli yayınlar için bir işe yaramıyor galiba, ne diyorsunuz?

- Technisat Digit-MF-4-S-CC: tipi alman malı oluşu, özellikleri sanki bana kaliteliymiş gibi geliyor, şifreli kanalları dışarıdan müdahale etmeden kendi kendine açar mı? açmıyorsa sonradan kart alıp takmak ekstra paralıymış, öylesini istemiyorum, zırt pırt kartlarla uğraşamam, emu yazılım yükleme olayı bu cihaz için var mı? hangi siteden nereden bulunur?
    http://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=417107&langId=-12&categoryId=17199&parent_category_rn=17199

- NEXT 2000 CIS SUPER PLUS: hepsiburada sitesinden baktım, en çok satılan cihazlardan biriymiş, bir sürü kişi mesaj yorum yazmış, emu ile şifre kırıyor galiba, emu çıkışı bu cihaz için durdu diyenler de var, öyle okudum bir forumda, doğrumudur?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151015&productid=evnext2000cissuper

- dreambox olayı nedir? onlar direk şifrelileri çözüyor mu? yoksa aynı uğraşı onlar içinde mi var? onların avantajı nedir?
    - alternatifleriniz ? bütçe max 250 ytl diyelim, ama siz yine de favori cihazlarınızı şifre kırma olayı için önerebilirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 31 Mart 2008; 22:25:07 >

• bir cihaz daha alıcam, birisi yardımcı olsada alsam :)

çin malı dreambox'ın orjinalinden farkı nedir? sadece fiyatı mı? kart paylaşımı ne demek ? ben en kolay en ucuz nasıl şifreli kanal izlerim, hangi cihazı alayım, limiti 500 ytl yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 1 Nisan 2008; 11:37:22 >
  • atlanta fun box ya da kopya drembox 500c+ alıyorum ...
  • yarın 275 ytl ye atlanta fun box alıyorum, firmada çalışan biriyi bir forumdan buldum, herkese yardımcı oluyor, en az 1 yıl daha fun box için her türlü desteği ücretsiz vereceklermiş, funbox ithalatı çok fazla yapmışlar, dreambox daha iyi dedi ama piyasa sahte cihaz doluymuş, sahte olanların da iyi çıkması şans işiymiş, benim amacıma uygun olan funbox daha sorunsuz, kolay, tak çalıştır, amatörler için bir cihaz olduğu için tercih ettim ...
  • dreambox 500 plus al derim. ugraşma fason cihazlarla.
  • plus olan da pahalı değil mi :(

funbox için forumlarda bazıları görüntü çok kaliteli değil diyorlar, ne derece doğru acaba? amatör olduğum için teknik desteğin aktif olduğu bir model olması şart ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 3 Nisan 2008; 1:34:16 >
  • Alacaksan Dreambox al derim en azından bir geçmişi ve geleceği var. Vakti zamanında da bi kaç firma 2010 yılına kadar bazı kanalların açık olacağını söyleyerek cihaz satmıştı bilmem hazırlarmısınız. 2008 deyiz ama hala yayın yok unutmayın derim.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

Technisat Digit-MF-4-S-CC mi yoksa NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI mı?

uydu hakkında çok az şey biliyorum, bunu baştan yazayım:) herşey vestel 32" lcd almakla başladı:)

mevcut evimde kullandıklarım:
    - vestel 32" hdready lcd
    - beko dsmart alıcısı
    - komşudan çift lnb li dsmart yayını
    - 83 cm offset astra 1 bilmem neye ayarlanmış çanak
    - 83 cm offset hotbird uydusuna ayarlanmış çanak

AMAÇ:
    - dsmart ile lcd de kaliteli yayını bulduk, eh işte, kablo tv den daha iyi olduğu kesin ...
    - xxx şifreli yayınları izlemek........şimdi sıra bu amaca geldi

netten baktığım cihazlar:
    - beko bu şifreli yayınlar için bir işe yaramıyor galiba, ne diyorsunuz?

- Technisat Digit-MF-4-S-CC: tipi alman malı oluşu, özellikleri sanki bana kaliteliymiş gibi geliyor, şifreli kanalları dışarıdan müdahale etmeden kendi kendine açar mı? açmıyorsa sonradan kart alıp takmak ekstra paralıymış, öylesini istemiyorum, zırt pırt kartlarla uğraşamam, emu yazılım yükleme olayı bu cihaz için var mı? hangi siteden nereden bulunur?
    http://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=417107&langId=-12&categoryId=17199&parent_category_rn=17199

- NEXT 2000 CIS SUPER PLUS: hepsiburada sitesinden baktım, en çok satılan cihazlardan biriymiş, bir sürü kişi mesaj yorum yazmış, emu ile şifre kırıyor galiba, emu çıkışı bu cihaz için durdu diyenler de var, öyle okudum bir forumda, doğrumudur?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151015&productid=evnext2000cissuper

- dreambox olayı nedir? onlar direk şifrelileri çözüyor mu? yoksa aynı uğraşı onlar içinde mi var? onların avantajı nedir?
    - alternatifleriniz ? bütçe max 250 ytl diyelim, ama siz yine de favori cihazlarınızı şifre kırma olayı için önerebilirsiniz ...

TECHNİSAT ın pc kartları dışında emuya açık hiç bir cihazı yoktur. Ancak yasal kartlarlala yapabilirsiniz bu cihazda
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS emu ile çözdüğü bi kaç kanal var
    DREAMBOX internet üzerinden kart paylaşımına açık bir cihaz olduğu için tavsiye ederim
    Yok internetten yapmak istemiyorum derseniz REDLİNE tavsiye ederim

• plus serisi yeni olan seri ....eski serisi S olanı.

DREAMBOX 500 PLUS + (6 ay kart paylaşım hediye)

32 MB FLASH İLE HAFIZA SORUNUNA SON !

96 MB RAM İLE DAHA GÜÇLÜ DAHA HIZLI !

- 250 MHz PowerPC Processor (350 Mips)
    - Linux Operating System
    - 1 x Smartcard-Reader
    - MPEG2 Hardware decoding
    - available tuner DM500: DVB-S, DVB-C, DVB-T
    - available tuner DM500+: DVB-S
    - V.24/RS232 Interface
    - 10/100Mbit compatible Ethernet Interface
    - 2 LED status
    - unlimited channel lists for TV/Radio
    - channel-change time < 1 second
    - full automatic service scan
    - supports directly bouquet-lists
    - supports EPG (electronic program guide)
    - supports own videotext
    - supports multiple LNB-Switching control (DiSEqC)
    - fully adaptable OSD in many languages and skin-support
    - S/PDIF Interface for digital bit stream out (AC-3)
    - 1 x Scart-interfaces

2 YIL GARANTİ

KART PAYLAŞIMDA MCT KANALLARI + SEX VİEW KANALLARI + FREE X VE DORCEL TV KANALLARI MEVCUTTUR. PAYLAŞIMDA YERLİ PLATFORMLAR MEVCUT DEĞİLDİR

• s olan seri de benim işimi yeterince görür kanal geçiş hızı nasıl acaba bu s500 ün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

s olan seri de benim işimi yeterince görür kanal geçiş hızı nasıl acaba bu s500 ün?

işte kanıtı

32 MB FLASH İLE HAFIZA SORUNUNA SON !

96 MB RAM İLE DAHA GÜÇLÜ DAHA HIZLI !

bu ikisi S modellerinde yok..
    açıklama yeterince net herhalde...
  • teorikte öyle ama pratikte de gerçekten öyle mi?
  • arkadaşım sana bir örnek 2004 model bir arabayla 2008 model bir araba bir olurmu.
    teorideki zaten pratige dönüşmüşki S modelleri üretimi bitmiş ve plus a geçmişler..
  • dostum öyle deme mesela fotoğraf makinesinde bir çok yeni model çıkıyor ve kağıt üzerinde eski modele on basıyor ama gel görelim fotoğraf kalitesi eski makineden daha kötü (fuji f31fd - f50fd örneği) görmeden bence karar vermek yanlış olur...
  • her şey teknik olarak bakacaksın dış görünüme degil..
  • zaten teknik olarak bakıyorsun herşeye
    f31fd 6mp f50fd 12 mp
    f31fd iso 3200 f50fd iso 6400 vs...
    değerlerine sahip olmasına rağmen f31fd çok daha iyi fotoğraf çekiyor...

bunda da aynı durum olabilir diyorum... neyse gidip görmek en iyisi olcak...
  • bugün atlanta dream box aldım, cihazın kasası son derece kalitesiz ama dedikleri gibi şifreli kanalları çözüyor :)
  • her alınan bir şeyde sorun olacak diye bir şey yok .takıntılarla yaşama.yoksa hayattan zevk alamazsın.
    her şey fotograf makinesiyle bir kıyaslama.
  • dostum ben örnek verdim
    yani kağıt üzerinde çok iyi özelliklere sahip bir cihaz gerçekte o performansı sergilemeyebilir
    mesela 5 mp fotoğraf makinesi diyorlar ama 2 mp ondan daha iyi çekiyor çünkü lensi daha kaliteli falan filan
    bu muhabbet uzar iyice... ben teorik olarak gördüklerime değil gerçekten uygulanabilirliğine inanırım (bir müh. olarak :))
  • Benim sana söyleyebileceğim fotograf makinasındaki teorine katılıyorum 500 plus almaktansa 500s klon almayı tercih et derim. Cihazda aşırı derecede kendini kitleme olayı yaşanıyor. Maddi durumun müsaitse 600 pvr değilse 500s al mutlaka model işi hikayeeeeee
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.