Şimdi Ara

Technisat Digicorder Isio S 500Gb ( En İyi Görüntü & Ses ) ( D.T & D.S Tek Kutuda ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
4
Favori
15.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Buyukbang kardeşime katılyorum, çok güzel uyarıda bulunmuş.

Şahsi fikrim YEMİŞİM KOZMETİK KUSURUNU !!! Elden getirsen bu fiyata alamazdın çünkü almanya içi %19 KDV düşmüyorlar liste fiyatı alıyorsun.Sen hem %19 KDV düşürdün hemde buradaki gümrük, bandrol, gümrüğe sunma gibi bir dünya paradan kurtuldun. + Bir dünya paypal Vs. işlemler ile uğraşmasıda cabası.

O yazı çok rahatsız ediyorsa komple sil gitsin, Zaten cihaz yazısızda çok şık duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

benimki biraz keyfekeder bir değişim talebi aslında.
    donanımsal bir kusuru eksiği yok çünkü. yazılımı tekrar yükleyince ölü piksel kayboldu. bunu gerekçe göstersem bile ispatlayamam artık.
    kutusunda "S1" yazsa da, içinden çıkan cihazın üzerinde "S" ve sistem menüsünde de yine "S" olarak geçiyor.
    geriye bir tek cihazın üzerindeki technisat yazısının/baskısının çıkması kalıyor ki, o da pek umursamayacağım bir kozmetik kusur.
    buna karşın cihaz gümrüğe takılmadan, ek bir masraf yaratmadan, üstelik herkesin sorduğu gri metalik kumanda ile geldi.
    değişim talebiyle geri gönderirsem, yerine ne ve nasıl geleceğini kestiremiyorum.
    o yüzden kararsızım, kalacak gibi sanki.

senin gümrük ve kumanda şansını hiç unutmuştuk :)

diger arkadaşlarında dedigi gibi sadece technisat yazısı için cihaz yollanmaz, gümrük bu, sana 1000 dereden su getirtirler.

ama o ölü piksel geri gelirse veya tuhaf işler olursa gümrük riskini göze alarak geri gönder.

boya sorun degil canım , icabında hanımların gri benzer renk ojeleri vardır, onunla kalkan yerleri boya tamamdır.

• janjarre
    sen de haklısın kardeşim
    bu arada gümrüğe takılmama durumu kısmetten öte bizim şirketin faaliyet konusu, lojistik şirketi olması ile ilgili bir durum sanırım.
    digicorderın kutusu bile açılmamıştı, üzerinde ne bir kaşe ne de "gümrükçe incelenmiştir" benzeri ibare vardı.
    fatura ve gümrük beyanına dokunulmamış bile, hm-sat tarafından tek bant ile kapatılmış haliyle gelmişti kutu.
    getirenler de ptt memuru değilmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcin -- 4 Mart 2013; 23:39:26 >
  • Sırf yazıdaki kısmi kalkan boya için bence de iade edip tekrar uğraşmaya değmez. Yeni gelecek olan cihaz metalik kumanda ile gelmeyebilir, gümrüğe takılabilir. Ben olsam kuvvetli bir bant ile kalan boyaları da sökerdim. Tabi seçim yine sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 5 Mart 2013; 2:00:01 >
  • Yusuf, 4 mart tarihli yeni bir yazılım görüyorum Technisatta. Sürüm no 2.56.0.3 Sanırım herkez 2.56.0.2 yazılımını kullanıyor İstersen bunu bir kontrol et.

Software DigiCorder ISIO S / S1 (mit watchmi-Funktion) 2.56.0.3-2408c (29.53 MB)

04.03.2013
    - Verbesserungen UPnP
    - Anpassung HDCP
    - Optimierung der Funktion Serientimer
    - Allgemeine Verbesserungen

!!! Dıgıcorder ISIO S ve S1 serisi içindir Dıgıt ISIO serisi içinde ayrı yazılım çıkmış !!!

Link:ftp://tsdownload:JP7g5hVD@ftp1.technisat.de/assets/medias/common/51/SOFT_DigiCorder-ISIO-S_DE_2397.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 6 Mart 2013; 0:46:11 >

• Yükselttim ben bu yazılıma,
    General Improvements olarak geçti güncelleme ekranında.
    Resim kalitesine yansıyan bir değişiklik farketmedim.
  • @janjarre

az evvel yükledim , gözle görünen bir degişiklik olmadı , genel iyileştirmeler yazdı yükleme sonrası.

teşekkürler , bilgi için.
  • @korcin;

Ben orjinal yazılımlarda görüntü kalitesinin değiştiğini hiç bir CI+ cihazımda görmedim. Ancak EMU lu yazılım kullandığım cihazlarda oldu bu değişiklik. Eğer Dıgıcorder'da böyle bir değişiklik olursa şaşırırım açıkçası.

@Yusuf;

Öğrendiğim kadarı ile DLNA sertifikalı cihazların paylaşımlarını stabil duruma getirmişler. Eğer varsa DLNA cihazlarınız bir test edin.Videolarda filan takılma varmı diye. Benim arkadaşlar çift modül kullandıkları için bu tür atraksiyonlar ile uğraşmıyorlar. Onlar için modüller çalışsın yeter, bulaşmıyorlar bu yazılım yükleme test etme işine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 6 Mart 2013; 4:32:11 >
  • Yusuf bey ilk sayfada verdiğiniz sıralı kanal listesini usb ye atıyorum cihaza takıyorum menulerde gezmediğim yer kalmadı nasıl yükleyeceğim ben bunu acaba?
  • merhaba.benim ligtvhd3 kanalı sürekli kesik kesik geliyor.diğer hiç bir kanallarda sıkıntı yok.ligt3 tede sıkıntı yok.böyle bir sıkıntıyla karşılaşan varmı acaba... teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaykaralı -- 6 Mart 2013; 15:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk41

Yusuf bey ilk sayfada verdiğiniz sıralı kanal listesini usb ye atıyorum cihaza takıyorum menulerde gezmediğim yer kalmadı nasıl yükleyeceğim ben bunu acaba?

ben hiç usb üzerinden yapmadım.

techniport programı ile kablosuz send liste to device basarsanız anında gidiyor. alet kendini yeniden başlatıyor ve işlem bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk41

Yusuf bey ilk sayfada verdiğiniz sıralı kanal listesini usb ye atıyorum cihaza takıyorum menulerde gezmediğim yer kalmadı nasıl yükleyeceğim ben bunu acaba?

Kanal listesini techniport programını kullanarak attıysanız usb ye,
    Usb yi cihaza taktıgınızda otomatik tanıyor ve yukluyor olmalı, bende bu sekilde oldu.
    Cihazınızın surumu eskiyse tanımıyor olabilir.
  • Bir de Turkce karakter destegini getirseler artık bir guncellemeyle..
  • Şu Türkçe karakter desteği nedense her cihazda problem yahu Bende aldığım her cihazda fabrikalara maıl attım bu konuda ama hep "hallederiz abi" ayaklarındalar.

Problem listesinin hep en sonunda bu menü dilleri, hep en sona bırakırlar, sonrada yeni bir model çıkınca bekle artık marko paşanın keyfini Acaba diğer ülkelerin vatandaşlarıda bizim gibi mağdurmu bu konuda çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

ben de kullanmaktan yanayım aslında. iade değil yenisini isterim herhalde.
    büyükbang yanlış ürün geldiği için geri göndermişti yanlış hatıurlamıyorsam,
    topkapıdaki ptt gümrük müdürlüğünden mi çıkartmak gerekiyor, yoksa herhangi bir ptt noktasından geri gönderebiliyormuyuz?

merhaba

cihazı değiştirmeyi düşünüyorsunuz kumandayı unutmayın size metalik kumanda gelmiş değişimde siyah gelebilir. bence kumandayı yollamadan cihaz değişimi yapmaya çalışın.
  • Tesekkurler, ben de aynı sekilde dusunmustum.
    Ancak ufak bir kozmetik kusur icin geri gonderip posta ve gumrukle ugrasmaktansa kullanmaya karar verdim.
    Bu haftasonu kısmetse turksat canagı da taktırıp, dt ve ds birarada keyfini surecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu techinisat' ın dahili hard diski olmayan versiyonunu güvenilir olarak nereden bulabiliriz. HMSAT' ta yok gördüğüm kadarıyla.
  • Hdd olmayanına rastlamadım hic, 500gb veya 1tb hdd ile satılıyor hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hımm... O zaman mecburen Kathrein' a döneceğim.
  • HDD siz modeli Dıgıt ISIO'dur. Görüntü kalitesi Dıgıcorder ile aynı olup fiyatı corderdan biraz daha uygundur. hm-sat ta yok ama Arıasat'ta olması lazım. Ariasat'ın sahipleride Türk olup kolayca iletişim kurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.