Şimdi Ara

Technisat Digicorder Isio S 500Gb ( En İyi Görüntü & Ses ) ( D.T & D.S Tek Kutuda ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
4
Favori
15.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

valla bende bugün gördüm.

tf forumun digiturk modül başlıgında baya bir aranan olmuş , zorla iptal edeceksiniz , size kutu verecez diyorlarmış.

beni arayan olmadı.

toprağım öyle olursa hayallerim çöpe gider. hoş technisat'in videosunu gördüm. çok büyük bir kutusu var ama mecburen alacaktım. gene beklemeye başlıyacağız anlaşılan
  • TF den ; lovelesss nickli arkadaşımızdan alıntıdır foto.

Technisat Digicorder Isio S 500Gb ( En İyi Görüntü & Ses ) ( D.T & D.S Tek Kutuda )
  • Şu platformu adam gibi birileri satın alsa da, oyuncak olmaktan kurtulsak. En azından modüllü üyeliği becerirler, gerisi zaten her firmada aynı ilgisizlik olur, daha fazlası olmaz.
  • D-Smart 10970 problemi, D-Smart'ın fec değerlerini değiştirmesi sonucu yeniden ortaya çıktı.
  • 2.56.0.5 yazılımı yukleyen oldu mu, kayda deger bir gelisme var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde cihaz olup ta satmak şsteyen varmı ?
  • ELİNDE CİHAZ OLUP SATMAK İSTEYEN VARMI ???
  • Çift tunerli bir plazma (panasonic vt60 veya samsung f8500) almaya karar verdiğim gün satacağım technisat digicorderımı ancak tv fiyatlarının düşmesini bekliyorum.
    Hoş, panelin çift tuneri ne kadar verimli çalışır muamma, ustalar pek beklentin olmasın diyordu.
    Panelin tuneri ile resim kalitesi de technisat'ı yakalayamaz dendi.
    Kafamda deli sorular, kolayca seçemiyorum...
  • Firma değişen fec değerleri için yazılım üretmedi sanırım. Dahili uydu alıcılı sorunu siz bu cihazlarda da yaşıyorsunuz sanırım. Ee ne anlamı kaldı ?
  • D-smart 10970 transponderdaki hd kanallar geri geldi, hayırlı olsun.
    Bakalım tekrar ne zaman bozacaklar fec degerlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindirici haber. Ama bu süreçte benim açımdan şu oldu: Ben Technisat Digicorder'ı yedeğe çekmeye karar verdim. Niye? Çünkü ev halkına belirli aralıklarla o kanal nerede bu kanal niye yok hesabı vermek yeterince can sıkıcı. Geçen süreçte gönderdiğim e-postanın tvitin haddi hesabı yok, her seferinde de firmaya sorunu yeterince anlattığımı düşünüyorum. Elbette ki bizim platformumuza göre çözümler üretmek durumunda değiller, ama birader bir kere de bunu neden yapamayacağını anlatırsın hiç olmazsa. Kumanda üzerine Zurück yazmayla olmuyor ki bu iş.
  • Çok doğru söyledin bravo... Benzer durum için kardeşim de kathrein grubuna bir dünya maıl atmıştı. Hatta Face 'den de bir dünya saydırmış ve sonunda telefon ile irtibat kurup ümidini kesmişti... Maalesef almanlar kimseyi sallamıyor, çok sıkışırlarsada bu cihaz ülkeniz pazarı için üretilmedi deyip konuyu kapatabiliyorlar.

İşin boktan tarafı insan şuna kıl oluyor bazı marka fanatiklerinin " o teneke kutudur yav, o karaköy işidir yav" dedikleri cihazlar çatır çatır modül çalıştırırken bu sözde 10 numara 5 yıldız cihazlar en ufak fec değişikliğinde sıçıyor.... Yani fec değişiyorsa tüm cihazlara değişiyor ama nedense bu 10 numara 5 yıldız cihazlar sıçıyor.... Ben bu d-s olayı için bir ısıo, bir 912 ve iki s-855 harcadım şu an opti mını kullanıyorum ve çok stabil.... Kaç defa değişti fec ler frekanslar ama ben hiç hissetmedim....
  • Bu sefer bir ay bile sürmedi, tekrar gitti turksat 10970 tp deki hd kanallar...
  • arkadaşlar bu cihazlada mı şifrelenen kanal uyarısı alıyorsunuz, almayı düşünüyorum çünkü :(
  • diğeri satıldı ama şimdi de bu var.

http://www.sanalpazar.com/Technisat-Digit-Isio-S1__isp50010974
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.