Şimdi Ara

tecavüze ugrayanlar evlenmek zorunda kalacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tecavüze ugrayanlar evlenmek zorunda kalacak
    bakalım kabul edilcekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 18 Kasım 2016; 21:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son durum neymis

• Evkenmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 18 Kasım 2016; 21:26:49 >
  • Link var mı?

• Evkenmek

• haberlerde ve bakanın açıklamasına göre yasa 3000 kadar kişyi içeriyomuş.

bu 3000 kişide "cahilliğinden" yasalara göre çocuk sayılacak kişilerle evlenip yakalanan ve hapse atılan kişiler.

mesela 19 yaşında erkekle 15 yaşında kız evlenmiş, birbirlerini sevseler bile erkek yasalarca suçlu olduğu için hapse giriyor. bu durumda karısı ve varsa çocuğu sahipsiz kalıyor. bu " mağduriyet"i engellemek için çıkardıklarını söylüyorlar.

yani tacizci ve tecavüzcüleri içermiyormuş bakanın açıklamasına göre.
  • erkek cocuklara tecavuz edenler nasıl evlencek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AİLE EVİNDE İŞSİZ YAŞAMAK
    2 yıl önce açıldı
    Hasta Halde Askere Gitmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

haberlerde ve bakanın açıklamasına göre yasa 3000 kadar kişyi içeriyomuş.

bu 3000 kişide "cahilliğinden" yasalara göre çocuk sayılacak kişilerle evlenip yakalanan ve hapse atılan kişiler.

mesela 19 yaşında erkekle 15 yaşında kız evlenmiş, birbirlerini sevseler bile erkek yasalarca suçlu olduğu için hapse giriyor. bu durumda karısı ve varsa çocuğu sahipsiz kalıyor. bu " mağduriyet"i engellemek için çıkardıklarını söylüyorlar.

yani tacizci ve tecavüzcüleri içermiyormuş bakanın açıklamasına göre.

bunu da yumuşattın ya neyse bişey diyemiyorum
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam siz olayı anlamamissiniz galiba ,neyse normaldir bu ülkenin beyninin seviyesi niteliğinde bu gündem sanırım, aciklama şu şekilde, kız 16 ,erkek 17 yaşında bunlar uckurlarina sahip çıkamayıp sex yapıyor ve kız hamile kalıyor ,çocuğu hapse kız da çocukla ortada kaliyor, çıkan kanunda diyor ki çocuk hapise gitmesin en azından evlenmek isteyebilir bu cocuklar aileleri de izin verirse neden evlenmesinler diyor . He bu arada yasa da ki açık ,yaş sınırı koymaması. ama demek istenenin genel olarak bu olduğunu dusunuyorum ,medya sağlam algi yaratmış . Hee beni bilen bilir forumda ateist Atatürkcu bir insanim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 18 Kasım 2016; 22:00:32 >
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    kişisel yorum katmadım farkındaysan ve bakanın açıklamasında üzerine baskı yaptığı yerleri tırnak içine aldım.
    ordaki cümleler benim değil bakanın cümleleri. ben sadece durumu açıklayan örnek verdim.
  • bakan açıklama yaptı tecavüz kesinlikle affedilmeyecek sadece anne babaları tarafından evlendirilen gençler hapisten çıkacak af gibi bişey.ekşi sözlüğe bakmayın orası salak kaynıyor.
  • olması gereken durum
    iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.