Genellemelerden hoşlanmam ama nerde bir sapık,katil vs varsa illa Mhp ile bağlantısı oluyor. Partinin en başındaki kişi tecavüzcü,hırsız,katil mafyalara methiyeler düzüyor belki de ondandır |
Tecavüzcü Yaşar Ercan (2. sayfa)

-
-
tipe bak, nefes alması bile lüzumsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ceğapeli heralde tipinden belli. ceğape bayrağı falanda var. araştırılsın kesin gılışdarın akrabası bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 15 Nisan 2021; 11:38:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye
Bu mhplileri nasıl anlayabiliriz? Tipi esmer olan herkesi mhpli sanmaya başladım artıkİç anadolu konya vs insanı biraz esmerdir -sert iklimden olabilir- en çok mhp oyu alan yerler genelde.
şopla hdp iyi chp ne bilim farklı bi bayrak yapsnaız bari.ulan hiç mi sekmez.hep aynı kesim.
-
Ülkücüyüz diye gezip bunun arkasına sığınıyorlar. Konuşsan düzgün türkçe bile konuşamazlar ama hepsi ortada ülkücüyüm diye geziyor.
-
Konunun özeti haber linki falan varmı arkdaşlar
Elinde silah eksikmiş o bayrak ve tip birlikte olunca silah şart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten illegal ne kadar şey varsa...
-
Bence bu direkt Gılışdarın gendisi
Kılık değiştirince tanımaycaz sanmış. !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Nisan 2021; 12:50:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyener5 yıl yurtta (iki ilde 2 yurt) kaldım MHP lilerin %95 i böyle
Sülalemde bol. Bahçeli uzaktan akrabam birde ben ne yapayım.
İçlerinde işe yarar olan tüm tipler bıraktı mhp'yi.
Profiller hiç şaşmıyor.
Mhp li değilim. Ülkücülük benim dünya görüşüme ters. Ama bu fotodan tüm ülkücüleri zan altında bırakmak doğru bir yaklaşım değil. Esra erolun programıydı sanırım, kendini ülkücü olarak tanımlayan hilal bıyıklı birisi evli bir kadınla yasak aşk yaşayıp beraber olup hamile bırakmıştı. Sonra bu adam, evli kadın ve kocası esra erolun programında günlerce boy göstermişti bir ton kavga gürültü çıktı. Daha sonra ülkücüler bu adamı sokakta tekme tokat dövmüştü.
Şimdi bu konuda ki bahsi geçen sapığı ülkücüler eline geçirse az çok ne yapacaklarını tahmin edebiliyorum.
Dediğim gibi, ülkücü değilim ama ülkücülerin böyle bir sapık üzerinden tamamının zan altında bırakılmasına da razı gelmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 21 Nisan 2021; 20:11:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X