Şimdi Ara

tecavüzcü israil askerleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendileri yapar hamasa suç atarlar. katil terör israil devletidir.

mynet haber
    'Kalkanlarla gizlemeye çalıştılar' Filistinliye cinsel işkence anlarının görüntüleri ortaya çıktı! İsrailli bakanlar o askerlere sahip çıkmıştı
    https://www.mynet.com/kalkanlarla-gizlemeye-calistilar-filistinliye-cinsel-iskence-anlarinin-goruntuleri-ortaya-cikti-israilli-bakanlar-o-askerlere-sah-110107184506

• Siyonist trolleri uğramamış. Bu sadece kameraya yansıyanlardan sadece biri. Bu forumda Türkçe konuşan yahudiler de vardır. Nereden bileceksin ki. Sanki aynı milletten ya da aynı dindenmiş gibi canhıraş şekilde savunuyorlar. Her şeyi Hamas başlatmışmış. Hamas kurulmadan önce de katliam yapıyorlardı. Organ mafyacılığı, yargısız infaz, işkence, yerinden etme, tecavüz her türlü kötülüğü yaptılar. Karşı çıkınca da hemen terörist ilan ediyorlar, terörizmin her türlüsünü yapmalarına rağmen.

Haberde cezalandırıldıkları yazıyor. Burada kızdığın olay tam olarak nedir? Arap coğrafyasında bu tecavüz olayları yaşandığında ceza almıyorlar, burada ceza almasına kızdınız galiba?

Pakistanlı müslüman kardeşleriniz gibi olmak istiyorsunuz ceza olmasın istiyorsunuz.

x (formerly twitter)
    Odatv (@odatv) on X
    https://x.com/odatv/status/1653411928679538692

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aşağılık pislikler, İnşAllah bunları yapanlar daha beterini yaşayarak geberirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ülke zafer kazanacak, düşman toprağına girecek... Yirmili yaşlardaki askeri tutacaksın öyle mi? İstisnasız her milletin askeri tecavüz eder. Hani diyorlar ya "Gazi olmasa adın Yorgo olurdu" adın elbet Yorgo olmazdı da Yorgo'nun genlerini taşırdın. Belki sen değil, yan komşun değil, karşı komşun mutlaka...

Önemle belirtmek isterim amacım İsrail'i savunmak değil. Yazdıklarım AKP trolleri gibi oldu, hani onlar diyor ya "Türklerde yaBıyor" İsrail her pisliği yapar, kimse onlarla yarışamaz. Ne bir insan evladı ne de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 7 Ağustos 2024; 16:58:21 >
  • he_man kullanıcısına yanıt

Seni de es geçmezdi emin ol bence sessizce takıl kenarda  

• Haberde cezalandırıldıkları yazıyor. Burada kızdığın olay tam olarak nedir? Arap coğrafyasında bu tecavüz olayları yaşandığında ceza almıyorlar, burada ceza almasına kızdınız galiba?

Pakistanlı müslüman kardeşleriniz gibi olmak istiyorsunuz ceza olmasın istiyorsunuz.

x (formerly twitter)
    Odatv (@odatv) on X
    https://x.com/odatv/status/1653411928679538692
  • Siyonist trolleri uğramamış. Bu sadece kameraya yansıyanlardan sadece biri. Bu forumda Türkçe konuşan yahudiler de vardır. Nereden bileceksin ki. Sanki aynı milletten ya da aynı dindenmiş gibi canhıraş şekilde savunuyorlar. Her şeyi Hamas başlatmışmış. Hamas kurulmadan önce de katliam yapıyorlardı. Organ mafyacılığı, yargısız infaz, işkence, yerinden etme, tecavüz her türlü kötülüğü yaptılar. Karşı çıkınca da hemen terörist ilan ediyorlar, terörizmin her türlüsünü yapmalarına rağmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müslüman uzaylı..!!
    19 yıl önce açıldı
    Osmanlı tüfeği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lanetli millet zorda.

irana saldırıyor. sırf savaş çıkarıp kendini kurtarsın diye.

battıkça batıyor melanet sürüsü.

belalarını bulmaları yakındır. o gün gelince yine ağlayacaklar. yine mazlum zavallı yahudi olacaklar.

• Ben de cinsel iliski var sandim ... Oha diyecektim bu curuk elma birkac askere ! ...

Haberde hersey cok net ifade edilmis : Sopa/ jopla yapmis ... Suca bulasmis Israil li askerlerden 5 i tutuklugu devam ediyor. Israil de hukuk sistemi vardir. Curuk Elmalari da ayiklamislardir. 10 kisi ilk etapca potansiyel suclu imis 5 i salindi ... Bu rezaleti aciga cikaran Israil Devletin kendi icindeki seffafligi icin tebrikleri hak ediyor ...

Ben de sandim ki burada Filistinliler medenice yasal olarak curuk elma yozlasmis bazi Israil Askerlerini yargilamis sandim ki yok zaten oyle bir duzen de yok! ..

Bu gercekleri ifade ettim diye absurt tepkiler ya yaziya dokeceklerdir ya da yazmadan kendi ic dunyalarinda kavrulacaklardir ...

Israilliler tepki gostermis olay anca boyle cozulmus ...

Bu olay aciga cikacak ve sessiz kalinsaydi esas o zaman infial olusurdu . Sukur ki boyle birsey olmadi ... Sessiz kalanlar dusunsun ...

• ben sızın gıbı dusunmuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu da savunacak israil fanatikleri var buralarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

sizin kesin köken yahudi olmalı hep aksini iddia etme çabanız var her şey ortada sizin halen olayı dağıtıyorsunuz sormayası ayıptır sizin memleket gerçekten nere. 

• por favor kullanıcısına yanıt

İsrail desteği ABD'den sonra en çok Türkiye'de sanırım. Sosyo-psikoljik bir vaka, çok derin araştırılıp önlem alınmalı .

• babus0606 kullanıcısına yanıt

Forumda israil bayraklı ikon kullanıyordu bu yakın zamanda. Kaale alınacak biri değil!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

ok adam netanyahyuye suçu varsa yargılanıyor diyordu yaptığı yorumlar kör ve sağırmış gibi safa yatar şekilde. 

• Savaşan insanların psikolojisi bu. Güneydoğuda PKK ile savaşmış komandolara bir sorun bakalım dağlarda neler olmuş zamanında. İnsan psikolojisinin yeri ve zamanı geldiğinde yapmayacağı bir şey yoktur. Bunun din ile falan alakası yok herkes her şeyi dönüp dolaştırıp din meselesine niye getiriyor. Amaç insanları Din den soğutmak bunları din yaptırıyor dedirtmek sanırım yada bunu dine bağlayıp meşru bir hareketmiş gibi algılatmak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.