Şimdi Ara

Tebrikler Fenerbahçe taraftarları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe taraftarından tarihi çağrı..."31 Mayıs gezi parkı ruhuna destek için Süper Kupa maçında Galatasaray taraftarıyla karışık oturalım"
    Helal olsun size,tebrik ediyorum

• Çok güzel olur bence ama maçta yine kırmızı kart çıkar saçma salak pozisyonlarda kavga çıkarırlar yine ortam gerilir.
  • Fenerliler , adam gibi adam.
  • Çarşıdaki kardeşlerimede burdan selam sizide seviyorum fenerbahçeli kardeşlerim
  • Böyle bir birleşme için bu mu gerekiyordu. Gencecik bir taraftar öldü de tek bir adım atılmadı, şimdi mi aklına geliyor bazılarının. Yazık!
    Hep işin içine edip de doğru yolu buluyoruz, oda şüpheli ya..
  • GS FB BJK KARDEŞTİR !!!!!!!!
  • Sonuna kadar destekliyorum. Lakin ki provakatörler olur elbet. Epey riskli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım gerçekleşir. Gerçekleşirsede kesinlikle çok güzel olur.
  • çok riskli abi ya. yani tartışmalı bi pozisyonda bile kıyamet kopabilir. daha güvenli bi hali tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

çok riskli abi ya. yani tartışmalı bi pozisyonda bile kıyamet kopabilir. daha güvenli bi hali tercih edilebilir.

Orada taraftarların maçı mı izleyeceği yoksa protesto mu yapacağı önemli aslında. Amaç gidip maç izleyip tezahurat yapmaksa belli olmaz. Ama amaç bir araya gelip yine bugünlerdeki gibi protesto olursa sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • geçenlerde oynanacak stat belli olmuştu galiba neresi diye bakmadım, istanbul dışında tatsızlık olma ihtimali daha düşük. böyle bir şey lig maçında kadıköy veya arena'da şu an için zor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Böyle bir birleşme için bu mu gerekiyordu. Gencecik bir taraftar öldü de tek bir adım atılmadı, şimdi mi aklına geliyor bazılarının. Yazık!
    Hep işin içine edip de doğru yolu buluyoruz, oda şüpheli ya..

son nokta ! sözde gezi parkinda ağaçlar için eylemciler bu ! hepiniz sahtekarsizin bu kadar sirf bu olaydan kardeşlik ilan ediyorsaniz , daha 1 ay önce bir taraftar öldüğünde nerdeydiniz ? eski postlarda kimisi hakketti kimisi cezasini bulmuş vs derken şimdi he yaaa kardeşiz tek kelime ile sahtekarlikdir bu
  • Hocaları alkışlamaya gerek yok diyen alkışlamayı çok gören taraftarlara sahip olan bi topluluğun siyaseti alet ederek sağduyu çağrısı yapması hiç etik değil... Bireysel olarak kardeşiz ama üzerimizde forma olduğu sürece asla kardeş değiliz biz yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya süren bir milletiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

Hocaları alkışlamaya gerek yok diyen alkışlamayı çok gören taraftarlara sahip olan bi topluluğun siyaseti alet ederek sağduyu çağrısı yapması hiç etik değil... Bireysel olarak kardeşiz ama üzerimizde forma olduğu sürece asla kardeş değiliz biz yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya süren bir milletiz..

Kendi kendinize gelin güvey oldunuz,birşey ortaya attınız FB yapmayınca tü kaka, asyde biz şampiyon geldiğimizde yaptığınızı izle, izle diyorum çünkü izlememiş unutmuş olabilir ve bu yüzden bu kelimeleri söylemiş olabilirsin

• bu olayların sıcaklığı ile söylenen sözlere çok da inandırıcı bulmuyorum. umarım bir ay sonrada aynı söylemler gerçekleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

Hocaları alkışlamaya gerek yok diyen alkışlamayı çok gören taraftarlara sahip olan bi topluluğun siyaseti alet ederek sağduyu çağrısı yapması hiç etik değil... Bireysel olarak kardeşiz ama üzerimizde forma olduğu sürece asla kardeş değiliz biz yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya süren bir milletiz..

Sen destekleme kardeş, bırak yorumunla kalsın.
    senin gibiler gelmesin yeter stad'a tamam ?
  • aynı konu açılmış niye bir daha açıyorsunuz...

http://forum.donanimhaber.com/m_75973194/tm.htm
  • Tansiyonu çok yüksek bir maç değil bence. Süper Kupayı kaybettik diye 2 tarafta çok üzülmez bence. Futbolcular rahat durursa çirkeflikler olmazsa sahada tribünde de olmaz.
  • biber gazları bizi durduramaz biz kardeşiz

Tebrikler Fenerbahçe taraftarları...
  • şu konu bi dursun şurda bakalım maçtan sonra ne konuşulucak...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.