|
film gibi bir olay yaşadım okuyun sizinde başınıza gelmesin kredi çekerken haberiniz olsun bunlardan. bugün babama kredi çektik 4 bin lira hayat sigortası var dediler. üstelik 53 bin çektik 4 binini sigortaya kestiler. şubeden yapıyorum tabi bu işlemleri. yardımcı olan 2 tane kadın vardı onlara bu sigorta ücreti biraz fazla değil mi? diye sordum ve bana dediler ki ''babanız yaşlı ondan beyefendi''. peki dedik eve geldik telefona şaak zurich sigortadan mesaj düştü. 2 tane konut sigortası 1 tane de hayat sigortası yapmışlar. hayat sigortasını anladık iyi tamam da konut sigortası ne alaka? hem de iki tane? yahu anladık dolandırmaya çalışıyorsunuz bari 2 tane yapmayın 1 tane yapın bu nasıl bir pişkinlik nasıl bir yüzsüzlük. ben hala iyimserlikle yanlış mı acaba bu mesaj dedim teb mobil uygulamasından baktım harbiden de 2 tane konut sigortası görünüyor tanesi de 901 tl. kardeşim ben ihtiyaç kredisi çektim eğer ben istemesem sen bana hayat sigortası bile yapamazsın konut sigortası ne alaka. gittim müşteri temsilcisini aradım bana dediler ki şubeye gidin çözün işte bilmem ne şifreniz yok. lan ne şifresi işte uygulamaya giriyorum beni neden hala şubeye gönderiyorsun. yok diyor bilmem ne şifresi alman gerekiyor. yahu dedim allah sizi bildiği gibi yapsın. pazartesi şubeye gidip o işlemi yapan kadına hiç utanmanız yok mu diyeceğim gerçekten. insanlarda ahlak terbiye kalmamış. emin olun teb'in bundan haberi vardır hatta kendileri bu talimatı veriyordur. siz söylemeden yapın belki görmezler falan mis gibi komisyonu alırız her müşteriden. teb böyle yaparak bence güvenilmez merdivenaltı bir firma olduğunu kanıtladın. bu yazıyı da her yerde paylaşıp insanları bilinçlendireceğim. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler