Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart ayında almıştım Nisan ayında da tekrar aldım
    teb bonus total kart
    532 li numaradan sms paketinden düşülerek

Konuyu açan arkadassa tesekkurler
  • Vay be hakkaten devam ediyor, az önce mesaj attım ve aldım 1,000 TL. İnşallah önümüzdeki aylarda da devam eder. Şu yoklukta, resmen ilaç gibi bir şey bu, bulunmaz nimet valla. Yalnız bu Teb'e güven olmaz, şimdi çektik parayı ama, yarın taksitler nal gibi faizli komisyonlu gelirse?
  • teb'in paran hazır hesabı nedir bilen varsa bilgi verir m?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Vay be hakkaten devam ediyor, az önce mesaj attım ve aldım 1,000 TL. İnşallah önümüzdeki aylarda da devam eder. Şu yoklukta, resmen ilaç gibi bir şey bu, bulunmaz nimet valla. Yalnız bu Teb'e güven olmaz, şimdi çektik parayı ama, yarın taksitler nal gibi faizli komisyonlu gelirse?

ilk başladığından beri yani geçen yazdan bu yana ortalama 6 yada 8 bin lira çektim tüm taksitler sabit ozaman maaş müşterisi değildim bir kere hesap işletim ücreti kestiler şuanda maaş müşterisiyim :)
    tebden bende böyle birşeyi hiç beklemezdim yazdan bugüne çok şükür bunun sayesinde hiç parasız kalmadım :)
  • by_MuKa kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşım ben de 6 aydır çekiyorum, bugünkü 7 oldu. Öncekilerde sorun yok, söylendiği gibi faizsiz komisyonsuz geri ödeme. Ama geçen ay siteye eklenen "her müşteri yılda 1 kez kullanabilir" ibaresi beni biraz düşündürüyor. Bu ifadeyi kullanarak, bugün çektiğimiz paranın ödemesinde komisyon geçirmezler umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 1 Nisan 2014; 17:35:42 >
  • Temmuz ayından beri her ay aldım. Taksitlerde sorun olmadı. Ben hesap kesim tarihini bekliyorum. O zaman çekince bir dahaki aya kalıyor.

Birde tebin harcama sözünüze bonus kampanyası var 500 tl her ay harcama. Sözü verin 50tl bonus yansıyor. Ben bu sene biraz fazla verdim sözü ve hemen bonus yüklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    hesap kesim tarihinde faiz yansıyıp yansımadığını yazarsanız bizler içinde iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    16 gün sonra, ekstre gelince yazarım mutlaka. Ama korktuğum şeyin olması ihtimali max %25. Yılda 1 kez kuralı, siteye çıktıktan sonraki kullanımlar için geçerli sanırım. Yani önceki kullanımlar hariç tutuldu, bu yeni kural çıktıktan sonra artık yılda sadece 1 kez çekebileceğiz sanırım. Yani önümüzdeki aylarda muhtemelen yeniden çekemeyeceğiz. Jübilemizi yapmış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

16 gün sonra, ekstre gelince yazarım mutlaka. Ama korktuğum şeyin olması ihtimali max %25. Yılda 1 kez kuralı, siteye çıktıktan sonraki kullanımlar için geçerli sanırım. Yani önceki kullanımlar hariç tutuldu, bu yeni kural çıktıktan sonra artık yılda sadece 1 kez çekebileceğiz sanırım. Yani önümüzdeki aylarda muhtemelen yeniden çekemeyeceğiz. Jübilemizi yapmış olduk.

ben daha başlamadan emekli oluyorum bu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: kesreti

Temmuz ayından beri her ay aldım. Taksitlerde sorun olmadı. Ben hesap kesim tarihini bekliyorum. O zaman çekince bir dahaki aya kalıyor.

Birde tebin harcama sözünüze bonus kampanyası var 500 tl her ay harcama. Sözü verin 50tl bonus yansıyor. Ben bu sene biraz fazla verdim sözü ve hemen bonus yüklendi

Hocam müşteri hizmetlerine mi söz veriyorsunuz?
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    "TEB Kredi Kartları'yla bir takvim yılı içinde en fazla bir adet Cepte Para işlemi yapılabilir." ifadesiyle bu kampanya bizim için bitmiş oluyor anladığım.
  • banka kartıyla oluyormu arkadaşlar ?
  • DSM kullanıcısına yanıt
    Olmuyor maalesef.

• K.K başvurusunu internetten yapmak dezavantaj mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Orijinalden alıntı: kesreti

Temmuz ayından beri her ay aldım. Taksitlerde sorun olmadı. Ben hesap kesim tarihini bekliyorum. O zaman çekince bir dahaki aya kalıyor.

Hocam müşteri hizmetlerine mi söz veriyorsunuz?

Hocam bir numarası var yada 4616 ya kartın son altı hanesini. Yazıp yollayın bir dakika içinde hesabınızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: tumxrp

K.K başvurusunu internetten yapmak dezavantaj mıdır acaba?

neden dezavantaj olsun?

• Arkadaşlar bende üniversiteb kredi kartı var. Ama limit 500 TL. Acaba 1000 TL'lik krediden faydalanabilirmiyim ? (Not:Kartım dün geldi hiç harcama yapmadım)
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    hayır 500 se en fazla 500 gelir
  • unemployed. U kullanıcısına yanıt
    hocam 1'den fazla çekince faiz almadı mı? geldimi ödemesi?
  • Hayir almadi hocam.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.