Şimdi Ara

TEB/CEPTETEB 4 ADET 75E 20 TL HEDİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
10
Favori
9.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteteb kullanıyorum, bana da SMS geldi ama bu sefer olmamış. tek seferde 4 kere 75'e lira alışveriş şartı biraz manasız olmuş. Çünkü biz çok daha iyi kampanyalara alıştık TEB'de.
  • Kitapyurdu kampanyası ile birleşiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic Reflection

Kitapyurdu kampanyası ile birleşiyor mu
    Birleşir. Ben kuyumda değerlendiriyorum.
  • Bana mesaj geldi ama katılım olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana ve abime de geldi mesaj. ama uğraşmaya değmez.
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    TEB hesabım yok sadece cepteteb var ama bana da SMS olarak geldi

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    o zaman bana mesaj atmamakta ısrar ediyor bu teb
  • Güncel

• tebin en çöp kampanyası bu herhalde.

daha önce 80 tlye kadar %50 iadesinden yararlandım. bu kampanya hiç mantıklı değil. 100 tl ye 10 tl çoğu banka da varken niye bu kampanyayı değerlendireyim ki?

• Neden mi? İstediğiniz istasyondan yakıt alabilirsiniz, istediğiniz marketten alışveriş yapabilirsiniz, istediğiniz herhangi bir ürün hizmet alabilirsiniz de ondan olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    geçen aylarda %50 indirim verdi bu kampanya sönük diyorum saçma sapan önerilerin var.

akbank 100 tl ye 10 tl ramazan kampanyası yeni bitti. bu tarz kampanyalar zaten varken tebin bu kişiye özel yaptığı kampanya avantajlı değil inşallah anlamışsındır. ya da anlama benzin 6,30 al alabildiğin kadar hem de 20 tl puan kazanırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 18 Haziran 2018; 2:18:49 >
  • Arkadaşlar ben baslatamiyorum monster Abra a5 v13.1.1 3899 TL Hepsiburadada.

Monster Abra A5 V13.1.1 Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Size zahmet konu başlatın ihtiyacı olan arkadaşlar faydalansın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

geçen aylarda %50 indirim verdi bu kampanya sönük diyorum saçma sapan önerilerin var.

akbank 100 tl ye 10 tl ramazan kampanyası yeni bitti. bu tarz kampanyalar zaten varken tebin bu kişiye özel yaptığı kampanya avantajlı değil inşallah anlamışsındır. ya da anlama benzin 6,30 al alabildiğin kadar hem de 20 tl puan kazanırsın :)
    Kişiye özel bana daha önce vermedi. Bayram diye yakıt aldık hiç bir zaman yakıt kampanyası tamamlayamadım. Ayda 400 yakıt almıyorum. Market kampanyaları ise ya üye işyeri değil kampanya sadece market alışverişi kapsıyor yine 400 TL alışveriş yapamıyorum.

Bunda ise herhangi bir kısıtlama yok o yüzden iyi bir kampanya. Keşke sürekli olsaydı.

• Emlak vergisi. 2 taksit ve 1 taksit mtv ödedim. Siz de böyle yapabilirsiniz. 3 tane olmuş olur.

• sahis !!!

• Arkadaşlar pos işlemleri geçerlidir diye ibare geçiyor. Bu durumda müşteri hizmetleriyle de konuştuğumda da gg geçerli olmaz dedi? Postan işlem yapılmalı dedi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk çıktığında pos gibi bir ibare yoktu.

• İnternet üzerinden yapılan harcamalar dahil mi kesin bir bilgisi bulunan?
  • yiasw Y kullanıcısına yanıt
    Kendim sordum kendim cevapladımTEB/CEPTETEB 4 ADET 75E 20 TL HEDİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiasw

Kendim sordum kendim cevapladım
    "...yapılan POS işlemleri (alışveriş işlemleri) geçerlidir." cümlesinden internet işlemleri geçerli değildir sonucuna nasıl çıktınız, netten yapılan işlemlerde POS cihazı kullanılmıyor mu

kullanılıyor ve adı sanal pos oluyor, şartlarda sanal pos geçersizdir demedğine göre net işlemleri geçerlidir çıkarımını yapmak mümkündür

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ulaştığım bir sonuç değil bu mh ekran görüntüsünde yazdığı üzere sanal pos işlemleri dahil değildir demiş bu da internet üzerinden yapılan harcamaların geçersiz olduğu anlamına gelir yanlış yorumluyorsam düzeltin lütfen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.