Şimdi Ara

TEB BANKASI'NIN ATM'LERİ BEŞ PARA ETMEZ ARKADAŞ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meydan alışveriş merkezinde bulunan TEB ATMsi ara ara arızalanır ve bu durum hiç de şaşırtıcı değildir. Bir gün gene bu ATM'ye işim düştü ve gene arızalıydı ve bu duruma tabi ki şaşırmadım. Bu sefer Buyaka AVM'deki TEB ATM'sine gittim ama o da ne! O da arızalıydı!
    Bu sefer de epey bir yürüyerek başka bir TEB ATM'sine gittim, o dahi arızalı çıksa inanın hiç şaşırmayacaktım ama çalışır halde bulunca hem şaşırdım hem de rahatladım ve paramı uzun ve stresli bir mücadeleden sonra çekebilmiş oldum.

Bir hafta önce de Sabiha Gökçen havaalanındaki TEB ATMsi de bozuktu.

Ben hayatımda ATM makineleri beş para etmez ve zırt pırt arızalanan bir başka banka ne duydum ne de gördüm. Acil durumlarda nakit ihtiyacınız söz konusu olduğunda oldukça tehlike arzedebilecek bozuk ATM postansiyeline sahip bu banka ile yollarımı ayırmaya ve tüm param ile beraber göç edip başka bir banka ile çalışmaya karar verdim.

• Açık ara en sevdiğim bankanın ATM leridir. Nerdeyse her atm sinde Euro,Dolar,Sterlin bulunur. İhtiyacım olduğunda gece 2 de gider hesabımdaki doları,euro yu çekebilirim. Kullanış olarakta çok kullanıcı dostudur TEB atmleri.
  • 50 dolardan aşağı çekemezsin... Dolara yatırmaya gelince 5 doları bile alır ama çekmeye gelince 50 den aşağısını vermiyor.. Artık gerek de yok, hurda atm leri ile başbaşa bırakıyorum onları
  • Arkadaşlar bence taleplerinizi şikayet olarak bankaya bildirin. Buradan yazmakla çözüm olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meydan alışveriş merkezinde bulunan TEB ATM'si bugün tekrar gittim. Şifremi girdim, 1 dakika kadar bekletti sonra kartımı geri verip arıza moduna geçti... Bence o ATM'yi direkt hurdaya ayırıp adam gibi bir makine koysalar daha makbule geçecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

Arkadaşlar bence taleplerinizi şikayet olarak bankaya bildirin. Buradan yazmakla çözüm olmaz.
    Sen ne diyorsun, 3 kanaldan bankaya şikayetimi ilettim bile.. Burda yazmamın amacı tabi ki çözüm bulmak değil, teb bankasının atm lerinin ne kadar b.ktan olduğu duyurup müşterilerin önlemlerini almalarını ve mümkünse başka banka ile çalışmalarını sağlamak
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Bankanın sahibi olsam böyle fırça yemezdim herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.