Şimdi Ara

Teamviewer ID ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
12.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce forumu biraz karıştırdım ama cevabı göremedim..
    Sorum şu. PC mi formatladıktan sonra teamviewer kurunca ID si değişti. Eski ID mi nasıl geri alabilirim?

• Team İd'niz güvenliğiniz gereği ipniz her değiştiğinde kendisini yenileyecektir.
  • Yok ID (Kimlik) sürekli aynı, sadece şifre değişiyor.. En azından bende bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Önce forumu biraz karıştırdım ama cevabı göremedim..
    Sorum şu. PC mi formatladıktan sonra teamviewer kurunca ID si değişti. Eski ID mi nasıl geri alabilirim?

Eski İD'ni geri alamazsın %99 öyle biliyorum ben her yeni kurdugunda yeni bir ID atıyo sana teamwiever onu kullanmak zorundasın sadece şifreyi sabit yapabiliyosun kurarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

Eski İD'ni geri alamazsın %99 öyle biliyorum ben her yeni kurdugunda yeni bir ID atıyo sana teamwiever onu kullanmak zorundasın sadece şifreyi sabit yapabiliyosun kurarken

Bende dediğiniz gibi biliyorum ama bir umut işte belkide vardır dedim. Hatta regedit ile arattım numarayı, sonuç yok.
  • quote:

quote:

quote:

Bende dediğiniz gibi biliyorum ama bir umut işte belkide vardır dedim. Hatta regedit ile arattım numarayı, sonuç yok.

Tam bilmiyorum ama alınmaz yani %99 neden bu numara bu kadar önemliki sonuçta yenisini veriyor teamwiever

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam bilmiyorum ama alınmaz yani %99 neden bu numara bu kadar önemliki sonuçta yenisini veriyor teamwiever

Güzel bir numara denk gelmişti.. Ardışık tekrarlı özel gibi idi sanki.. Elbette normalde problem değil. Sonuçta bir rakam ve iş görüyor.. Teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    GAMERANGER RESPONSE SERVER HATASI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz de yeni ve güzel bir numara alana kadar devamlı deneyin.olmaz mı?
  • Hiçbir şekilde o ID'yi tekrardan alamazsınız, sizin IP adresinizle alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Hiçbir şekilde o ID'yi tekrardan alamazsınız, sizin IP adresinizle alakalıdır.

ip adresi demeyelim de sistem programın kurulum sırası ile alakalı diyelim.
  • Kurulumla alakali degildir. Sistemlede alakali degilsir. Otomatik olarak programi kurdugunuzda mevcut ip e gore atanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Kurulumla alakali degildir. Sistemlede alakali degilsir. Otomatik olarak programi kurdugunuzda mevcut ip e gore atanir.

Anladığım kadarı ile Teamviewer i kurduğumuzda mevcut ip numaramıza göre bir ID veriyor (Tabi daha önce bu numaranın kullanımda olup olmadığına bakıyor, kullanımda değilse ID mizi veriyor) ve pc mizi yeniden formatlayıp kuruncaya kadar bu ID numaramız bize ait oluyor değil mi? eski numaram 445 ile başlıyordu şimdi ise 3xx ile başlıyor. Yani düşük bir numara bu yönden bakınca ip numarasına göre id atanması mantıklı gelebiliyor.
  • kurulum esnasında modem resetlemediyseniz yine aynı id yi alabilirsiniz ben böyle biliyorum, team viewer ile format attırmıştım modem resetlenmediğinden dolayı karşı tarafın id si yine aynı kalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxbury81

kurulum esnasında modem resetlemediyseniz yine aynı id yi alabilirsiniz ben böyle biliyorum, team viewer ile format attırmıştım modem resetlenmediğinden dolayı karşı tarafın id si yine aynı kalmıştı

Bu tecrübenizden faydalanmak lazım. Bilgi için teşekkürler..
  • dostum o prorğramı bende kullanıyorum ID nin değişmesi senin gücenliğin için önemli bu senin her modemi açıp kapatmanda yeni ID alacaktır. bu senin tarafından iyi dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

dostum o prorğramı bende kullanıyorum ID nin değişmesi senin gücenliğin için önemli bu senin her modemi açıp kapatmanda yeni ID alacaktır. bu senin tarafından iyi dir.

Nasıl yani Kurulmuş olan program da modemde yeni ip aldığından ID demi değişiyor? Bi test edeyim hemen. Ben o kadar aylarca kullandım sürekli pc açık teamviede id aynı. Demekki modem hiç resetlenmedi.. bir bakayım değişecekmi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

dostum o prorğramı bende kullanıyorum ID nin değişmesi senin gücenliğin için önemli bu senin her modemi açıp kapatmanda yeni ID alacaktır. bu senin tarafından iyi dir.

Nasıl yani Kurulmuş olan program da modemde yeni ip aldığından ID demi değişiyor? Bi test edeyim hemen. Ben o kadar aylarca kullandım sürekli pc açık teamviede id aynı. Demekki modem hiç resetlenmedi.. bir bakayım değişecekmi

Şimdi denedim. Önce Teamvieweri sonlandırdım. sonra modemi resetlerim. Yani ip ile inetnete bağlandı. sonra teamvieweri çalıştırdım AYNI ID geldi yine..

Acaba PC yide kapatıp açmakmı gerekiyor? Sürekli PC açık normalde.
    Bunuda deneyeyim.

• takip
  • Ne yaptıysam ID değişmedi sabit duruyor.
    1- Teamviewer i sonlandırdım
    2- Modeme reset komutu verdim.
    3-Pc yi yeniden başlattım
    4- Modeme girip yeni ip kontrolü yaptım (Yeni ip almış)
    5-Teamviewer i açtım ID kontrolü yaptım.
    ID Aynı herhangi bir değişme yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 17 Eylül 2011; 0:39:51 >
  • o zaman senden bir sorun var aynı proğramı ben kullanıyorum modemi resetlediğinde yeni ID yi direk alıyor. bir de ben proğramı kurmadım setup üzerinden direk çalıştır diyerek açıyorum kurmakla uğraşmadım sen kurduğundan olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.