Şimdi Ara

TeamICO 'dan PS3 İçin Yeni Haberler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "I talked to a product manager of Sony Playstation Germany and he told me that Team ICO is actually developing two games at once with one being close to Ico and Shadow of the Colossus in terms of atmosphere and setting." It is known that Team ICO have been working on a game for the Playstation 3 and that they indeed wanted to stay close to the epic and artistic nature of their previous games. Yet it is nice to hear confirmation of this game, in addition to another mystery project.News for Team ICO's new IP's may be revealed at Sony Gamer's Day, or perhaps not until E3. Be sure to watch out for future announcements.

Ancak Bunu Çevirebildim İdare Edin
    Almanyada'ki bir PS üreticisiyle konuşan bir oyuncu TeamICO Biranda 2 Tane oyun geliştiriyor. Atmosfer ve Kurlum terimlerini içeren ICO ve SoTC ile bağlantılı olan 2 tane oyun geliştiriyor. TeamICO oyunlar hakkında Diğerlerine göre daha Kaliteli ve Muhteşem olduğunu söylemiş.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 26 Temmuz 2007; 9:55:52 >

• Süper haber... Ico ve shadow of the Colossus gibi iki şakadan sonra bu haber çok iyi geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 15 Mayıs 2007; 21:36:07 >
  • 2 tane klasik geliyor.
  • vallahi ya shadow of the colossus coşar artık herhalde nextgen de. şu oyunları bekliyoruz işte biz de ps3 almak için.
  • hem de iki tane, süpper! shadow of the colossus nasıl anlatsam öyle böyle bir oyun değildi ya. emsalsiz bir etki bırakıyordu oynarken.
  • Shadow of the Collossus sadece PS 2 nin değil tüm oyun tarihinin en farklı yapımı bence.
    PS 2 de bile o kalitede grafikler yapan Team ICO PS 3 de neler çıkarır hayal bile edemiyorum.
  • Valla Shadow Of The Colossus Şu ana kadar Çıkmış PS2 ve Xbox1'deki oyunlar arasında en kaliteli oyundur bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 15 Mayıs 2007; 21:50:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalite demesek de özgün ve orijinal yapı anlamında değerlendirsek sanırım daha pozitif bir yaklaşım olur. Kalite olarak asla bir MGS değil bence hiçbir oyun. Avatarına ihanet etme Emre Snake üzülür sonra. Doğal olarak bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

Kalite demesek de özgün ve orijinal yapı anlamında değerlendirsek sanırım daha pozitif bir yaklaşım olur. Kalite olarak asla bir MGS değil bence hiçbir oyun. Avatarına ihanet etme Emre Snake üzülür sonra. Doğal olarak bende...

biz oyun oynayalım, sen mgs o zaman ok?
  • MGS' in yeri başka zaten ama TeamICO'da çok baba bi Firma yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 15 Mayıs 2007; 21:59:02 >
  • bu adamların oyunları hep klasik olmuştur, inşallah çizgilerini bozmazlar
  • Offf habere bak...
    Bunlar laptoptan caydıracaklar adamı en sonunda o olacak
  • Canım çekti gidip Shadow Of The Colossus oynayım biraz
  • Umalım da hikaye konusunda da daha önce yaptıkları orijinaliteyi devam ettirsinler. Ve oyun SotC' kadar boş olmasın. Oyun cidden dünya olarak çok boştu. Tek başımıza dağlar, tepeler, nehirler, ormanlar aştık. Tek başımıza. Aslında şimdi düşündüm de bu olumlu birşeymiş orijinal olması için. Düşünsenize. Dünyanın sonu gelmiş ve tek başınızasınız atınızla beraber. Sevgilinizi kurtarmazsanız dünya yok olacak. Aslında süper. Ama azıcık daha environment bekliyorum yapacakları oyunda. Gizli eşyalar gibi...
  • Shadow of Clossus giriş müziği bile oyunun atmosferine sokan müthiş bir oyun. Grafik olarak daha iyisini bekliyorum amma konu ve içerik olarak aynısına bile razıyım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

Shadow of Clossus giriş müziği bile oyunun atmosferine sokan müthiş bir oyun. Grafik olarak daha iyisini bekliyorum amma konu ve içerik olarak aynısına bile razıyım...

Giriş müziğini indirebileceğimiz biryer var mı? Ares' te denedim ama inmiyor bir türlü...Sen de varsa bana yollar mısın rica etsem?
  • ICO ile SoTC 'daki Kahramanlar aynı kişiler mi? SoTC'da O kılıcı adamdan ne zaman ve nasıl aldık. O kızı nerden ya da neyden kurtardık... Gibi soruların cvp'larını Yeni yapımlarda açıklarlar umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

Shadow of Clossus giriş müziği bile oyunun atmosferine sokan müthiş bir oyun. Grafik olarak daha iyisini bekliyorum amma konu ve içerik olarak aynısına bile razıyım...

ya bu oyunun açılış müziğini geçen bi adamın otobüste cep telefonu çalınca duydum, elinde olan birisi linki bana bi pm atabilir mi? (sakın kimse cep tel bölümüne aç demesin SOC desem millet bön bön bakacak )
  • ilaç gibi haberler valla
  • Team ıco nun oyun dünyasına hediyesidir ıco ve shadow of clossusBöyle orjınalite ve bambaşka bir dünya görülmedi bugüne kadar hiçbir oyunda,sanırım bu 2 oyun çıktığı anda tavan yapar ps3 te ve nextgen oyunlarında temeli atılmış olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.