Arkadaşlar merhaba. Ts3 de server adminliğim var fakat bir çok ayarı henüz çözemedim. Mesela eski kullandığımız ts de örneğin 20 dakika aktif olmayan kişiler otomatik afk kanalına gidiyordu. Afk kanalında mic basılmıyor ve kimse kimseyi duyamıyordu. Yetkileride az çok çözdüm fakat afk kanalını bir türlü nasıl düzenleyip istediğim ayara getirmem gerektiğini bulamadım. Lütfen yardım edin.
Merhaba, Resimde işaretlediğim yeri 999 yaparsanız, o kanala girenlerin mikrofonu otomatik olarak kapanır. Otomatik afk kanalına göndermeyi bilmiyorum maalesef.
Misafir üyelerin sesini kapatmak isterseniz eğer, ALT+P yapın yani ayarlara girin, açılan sayfada "Advanced permissions system" olacak başına işaret koyup apply deyin. (Resim 1)
Resim 1
Daha sonra yetki ayarlarına girin. Sol menüden "Guest" bölümüne geçin. Resim 2, numara 2 de gösterdiğim gibi boş bir yer olacak.
Resim 2
Client Talk Power yazın. Gri renkte olacaktır yazı, çift tıklayarak etkinleştirip Value kısmını 75'i silip -1 yapın.
Daha sonra yetkili üyeler, gelen misafirlerinin sesini sağ tık, Grand talk power'a tıklayarak açabilecekler. (Resim 3)