Şimdi Ara

Teakwondo sporunu istiyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yasımdayım teakwondo sporuna çok merak sardım ve evimin yakınlarında bi salon buldum aylık 60 tl hoca 6.dan dan eğitmen ben bu sporu çok istiyorum 50 kg yum boyumda normal 1,65 den yüksekti arkadaşım karate tavsiye ediyor ama teakwondo daha sert olduğunu düşünüyorum sizinde bilgileriniz laızm

• Karate de tekvando da işe yaramaz bence. Gideceksen kickbox-mma-muay thai-box, bu 4 tanesinden birine git de işe yarasın.
  • taekwon-do , kareteye göre daha iyi bi dövüş sanatı taekwon-do'da genel olarak yumruk kullanılmıyor sadece müsabakalarda kullanırsın yumruğu, genelde öğretilen tekme stilleridir tavsiye ederim eğer hocasıda iyiyse paldıng duit chagi favorimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh1999

Karate de tekvando da işe yaramaz bence. Gideceksen kickbox-mma-muay thai-box, bu 4 tanesinden birine git de işe yarasın.

fiziksel şartlarım teakwondo ya el verişli bacaklarım esnek sıfır aça biliyorum ayrıca tekmem boyumun üstünde kalıyor ama teknik yok işte o sporlar kalıp istiyo birazda
  • "Karate de tekvando da işe yaramaz bence. Gideceksen kickbox-mma-muay thai-box, bu 4 tanesinden birine git de işe yarasın."

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiber Castro

taekwon-do , kareteye göre daha iyi bi dövüş sanatı taekwon-do'da genel olarak yumruk kullanılmıyor sadece müsabakalarda kullanırsın yumruğu, genelde öğretilen tekme stilleridir tavsiye ederim eğer hocasıda iyiyse paldıng duit chagi favorimdir

Antremanlar zevklı oluyodu (poomseler dısında ) benım favorım ''MonDoliyo Furyo Chagui''. Bırakalı 1.5yıl oldu suan ayaklarım butun esneklıgını kaybettı,cogu teknıgın ısmınıde unuttum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    7 ay önce açıldı
    Muay Thai (Ana Konu)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.