Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden iyi fiyatmış. Su an 9 bin görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Trendyol satıcı 5490 tl hala

trendyol.com
    TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/tcl/sweeva-6500-siyah-robot-supurge-turkiye-garantili-p-304298697?boutiqueId=614666&merchantId=968
  • Night Hawk kullanıcısına yanıt
    Üretim yeri aynı oluyor ama tasarım tam olarak aynı değil diye düşünüyorum. Çünkü bahsedilen modellerin hepa filtrelerine falan baktığım zaman kasetli modeller vs var. Ancak yine verdiğiniz listede bahsedilen roidmi nin orta fırçasının uçları çok benzer geldi. Sanki olabilir gibi. Bi denemek lazım.

Bir de ilk sene arıza çıkartırsa kesin aynıdır diyebiliriz demekki 🤣

• Bugün bekonun robot reklamı denk geldi bizimkinin birebir aynısı, sadece beko yazıyor. Denildiği gibi aynı fabrikadan çıkıyordur bunlar, beko 11b tl, yarı fiyata aldık 😬😬

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar alınır mı çok kararsızım

• EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt

1 hafta yi geçti kullanmaya başlayalı eksi yönleri söyleyeyim

Parlak piono black olmadığı için diş kaplaması toz tutuyor

Arada bir fırça takıldı diyor arıza veriyor fakat aslında kontrol ettiğinde çok engelleyecek sıkışma fark edemedim diğer özellikleri etiket değerleri ile aynı sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tüm evi veya herhangi bir odayı temizleme yaptıktan sonra bazı yerlerin üzerinden geçmiyor temizlemiyor daha sonra ben alanı seçip temizletiyorum her seferinde. acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum. cihaz tüm evi haritalandırdı her metrekarenin üzerinden geçip temizlemesi gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum acaba?

• katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Ben öyle bir durum fark etmedim ama acaba ilk haritayı oluşturduğunuzda orada engeller mi vardı?

Mesela bizim de haritamız oluştuğunda koltuğun olduğu bölümü sanki odanın parçası değilmiş gibi gördü çünkü koltuk duvardan duvara kaplıyor. O odayı o kadar kısaymış gibi gördü. Yarın öbür gün biz koltuğun yerini değiştirdiğimiz de Lidar sensör ile algılayıp oraya girecek mi yoksa o kısımda kesecek mi bilmiyorum

• expander_ kullanıcısına yanıt

marka satıyor aynı xiaomi gibi,ama işlevine baktığınızda hiçbir farkları olmadığı ortada.

• Neabot bir kaç filtre baktım ama boyutlar uymuyor gibi. Diğer markaları da gözden geçireceğim.

• yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Wifi kurulumu yapamayanlara.

Ben de uzun süre yapamadım. Uygulamada mavi ışık yanıp sönerken diyor fakat ben bir şekilde tuşlara basarak kırmızı ışık yanıp sönerken denk getirebildim bilginize.

• başlıkta niye bedava yazıyor 2 haftadır aynı fiyat, bedava değil demek ki

• Ben bir türlü oda oluşturmadim. Harita oluşturuyor ama odalara ayırmıyor. 2 gündür uğraşıyorum olmadi. Yardimci olabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliceylan kullanıcısına yanıt
    Valla bende de olmadı şöyle çözdüm, ayarlardan odaları düzenle var, ordan odaları kapılardan böldüm, sonrada isimlerini değiştirdim mis gibi oldu 😬😬 biraz zor ayırma işi ama bir şekilde uğraşıp becerebildim

• ilk aldıgımda performansını yeterli görmedim pişman olmam insallah dedim ama gerçekten işini yapıyor cihaz. yaklasık 1 haftadır kullanım sonucu ben gayet memnunum.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    O zaman öyleydi. 7-8 bin TL den aşağı değil çöp üniteli ürünler. 5.5’a bunu görünce saldırdık doğal olarak.

Güzel giriş yaptılar piyasaya. Bence diğer ürünlere kıyasla halen bedava.

• Yedek parça fiyatları nasıl, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes haritalama sorunları için yardım istemiş, bu kadar çok kişide aynı problem varsa gene de tercih edilirmi acaba?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.