Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben hiç kapı kapamadım bi iki defa süpürdükten sonra odaları kendi çıkardı. ama odaları ikiye böldüğü yerler olmuş

• Pellev kullanıcısına yanıt
    Bence bu hocam. Almamın en büyük sebebi zaten istasyonu. İnanın her gün haznesini boşaltmak bir süre sonra acayip bunaltıyor insanı. Sırf boşaltmamak için kapattığım günler bile olmuştu önceki süpürgede. Ama ben yorulmam yılmam diyorsanız fazla para vermeye gerek yok. Gördüğüm kadarıyla ana makine aynı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FIRST kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bizde de mevcut. Kulenin üzerindeki plastik komple çizik. Lidara rağmen yatağın altına kafa atıyor cihaz maalesef. Şimdilik sadece kötü görüntü oluşturuyor, inşallah zamanla başka sıkıntılara yol açacak hasarlar almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt
    Ben bugün kapının altına 3 kere falan kafa attığını gördüm, sonra beceremeyince başka yöne yöneliyor ama salak gibi uğraşmıyor.

Başka bir cihazın yorumunda okumuştum, ısrarla girmeye çalışıyormuş.

Kapının altına sensörün görüş alanına girecek bir şeyler asmayı düşündüm. Bakalım çözebilecek miyiz

• Arkadaşlar cihazı bende aldım. Ağ moduna getirip uygulamadan ekle dedikten sonra wi-fi şifresini girip ilerle dediğimde tcl home durdu hatası alıyorum. Böyle bir sorun yaşadınız mı?

• expander_ kullanıcısına yanıt

Bendede öyle oldu ayarlar kısmından odaları düzenlemeye girin ordan odalari böl seceneginden ayırıp, odalara isim verebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 29 Ekim 2022; 20:22:22 >
  • Night Hawk kullanıcısına yanıt

alttaki qr kod ile kurmayı dene yada wifi şifresini yanlış giriyor olabilirsin.

• Konu dışı ama bir türlü kuramadım. Kurulum videosu da yok. Sorun nerde olabilir acaba?

Wi-Fi 5g iptal ettim, sadece 2.4ghz çalışıyor.
    Tel iPhone11pro. 🤷🏻‍♂️

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)

• Firefighter06 F kullanıcısına yanıt
    Biraz zor ayrıldı ama yapabildim, teşekkürler 👑👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YETAB Y kullanıcısına yanıt

Hocam bende aynı sorunu yaşamıştım wifi ismi ve parolayı doğru girdiğinizden emin olun

• Bu ürünün fırçaları çöp torbasi filan diğer robot süpürgeler ile uyumlu mudur deneyen oldu mu acaba.

• Xiaomi 2C modeli var bende, bu çok ucuz bu kadar özelliğe rağmen pişman oldum biraz :)

• YETAB Y kullanıcısına yanıt

Başka bir telefon ya da cihazdan TCL Home uygulamasına giriş yapıp, cihazı ekleyin hocam. Bağlanılamayan cihazda da gözüküyor robot, ben bu şekilde çözdüm.

• Halının püsküllerine takılıyor, duruyor. Koltukların altına girmeye çalışıyor, giremeyince duruyor. Üst tarafı çizik içinde kaldı 3 saatte. Sadece salona koyduk. Salonu 3 farklı oda şeklinde algıladı. Koltukların ayaklarını yükseltmeden bir işe yaramayacak bizde sanırım. Hadi onu hallederiz de püsküller ne olacak onu düşünüyorum. Bir de salonda 3 saat gezindi (bizim 20 sefer kurtarmamızla). Harita tamamlandı uyarısı veriyor mu yoksa biz mi tamam diyoruz onu da çözemedim.

• 10 cm olan baza ayaklarını 12 ile değiştirdim 90 liraya 8 ayak aldım internetten halının Püsküllüne dolanması normal çekişi ve süpermesi iyi olan her süpürge halı püskülüne mutlaka dolanır gittim 40 tl ye ovarlok yaptırdım mecburen oda haritalamasi ilk başta biraz zor ama sonra siz hafızaya alıp kaybettikten sonra hiç bir sorun yaşamıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz2844 -- 30 Ekim 2022; 9:24:8 >
  • Merhabalar, kimse yazmamış yada sormamış, dubleks ev için çoklu harita durumu nedir acaba ? Sırf bir cihaz alamıyorum çoklu harita desteği aradığım için, varsa ben de 1 adet sipariş geçeceğim.

• Arkadaşlar uygulama durma hatası eski android sürümlü telefonlarda oluyor. Bilginiz olsun.

Ben en evi temizlettim ancak bütün evi tek bir oda oluşturdu. İstasyon odasının kapısını kapatıp sadece orayı temizlettim ama çözüm olmadı. Öneriniz var mı?

Bir de istasyon ile mesafesinin maximum ne kadar olması gerekli?

• Ben çok memnunum 2. supurmede odalarida ayirdi. Suan gayet iyi

• La rue kullanıcısına yanıt

Hocam 2 veya daha fazla harita oluşturabiliyorsunuz. Uygulamadan diğer haritayı seçip ana sayfa haritası yap deyip temizlik yaptığınızda veya cihazı öylece üst kata bırakıp düğmesine basarak temizlettiğinizde de aslında gideceği yeri biliyor ve daha önce oluşturduğu o haritaya göre hareket ediyor. Bunda sıkıntı yok.

Ancak bir salaklığı var (bunu da yazıcam zaten TCL'e bakalım) o katta şarj cihazı olmamasına rağmen işi bitince "şarja gidiyor" diyor, sağa sola bakıyor, bütün odaları tekrar bir dolaşıyor (vakum kapalı modda geziyor), sonra bakıyor ki cihaz yok hiçbir yerde; bir yerde durup "şarjı bulamadım" deyip melül melül bakıyor.

Halbuki, o haritada şarj cihazının yeri zaten işaretli değil. O katta olmadığını bilip ve benim temizliği ilk başlattığım noktaya geri dönüp orada dursa güzel olurdu. Çünkü ben zaten köşe bir yere bırakıyorum, haydi buradan başla diyorum.

Böyle bir cihazla ilk tecrübem ama şu ana kadar memnunum. Bir çok şey yazılımsal çözülebilecek durumlar gibi geliyor. Bir de aksesuarların pahalı olması meselesi var, ona da bir çözüm bulacağız inşaAllah. Tutup da 5.500TL'ye aldığım ürüne 1.000TL'ye aksesuar seti satın almak istemiyorum açıkçası.

• Hocam başka bir başlıkta hepsirobot'un şöyle bir mesajı var. Sözü geçen modellerin yedek aksesuarları acaba uyumlu mudur?

"Bu robot Roidmi Eve Plus, Lydsto R1, Viomi S9, Neabot, Proscenic M8Plus gibi cihazlar ile tamamen aynıdır. Sadece kozmetik ve ufak tefek özellik farkları vardır. Aynı fabrikada (Hunai), aynı üretici tarafından yapılmaktadır ve farklı isimlere fason üretilmektedir. Fiyatı makul ancak sonrasında TCL iyi servis verir mi bilemiyorum. Cünkü bu seriler ilk sene arıza çıkartması ve batarya yemesi ile meşhurdur."

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.