< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

3 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Sedef Siyah MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1 |
|
Selamlar c7k c8k veya q7c q8c gibi minled modellerini kullanan varsa, samsungda q synapyse vea lg de wow orkestra gibi sounbdlara tvnin hoparlörünü aynı anda kullanabiliyor muyuz ? |
|
Dün mediamarkt da 65c7k ile LG oled 65b56la da aynı YouTube trailer videosu açtım 4k HDR....bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim. C7k da görüntü daha böyle soft iken , LG oled de yüz hatlarına kadar aşırı belirgindi..yani c7k 720p gibi kalıyordu LG nin yanında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kesinlikle haklısın, Türkiye'de iinfluencerlara tcl reklamı yaptırıp fiyatları şişirdiler....birde tcl baufen ses sistemi ayağına milleti gazlıyorlar....birde oled yanığı falan diye korkutuyorlar, tcl binde 10 11 sene götüreceği biraz şüpheli ....dün 65 inç LG oled teknosada dibi gördü 65b56la LG 65000 TL... Benim 43 inç emektar LED TV çalıştığı için kararsız kalıp almadım...israf olarak değerlendirdim ama almak isteyenler için büyük fırsattı tabi şuan 71bin görünüyor fiyatı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Arkadaşlar durumu olan varsa oled tvden şaşmasın miniledlerin oled seviyesine yaklaşmasına daha çok var tcl falan yuzune bakmayın oled alabiliyorsanız kıyas kabul etmez,bakmayın burada tcl güzellemesi yapanlara boş işler bunlar |
|
ONKYO TX-NR696 7.2 AVR Dolby Atmos Receiver-Samsung BD-C6900 Bluray Player-Heco Aleva Gt 202-Heco Aleva Gt Center 32-CANTON GLE 416 surround-Heco Aurora Subwoofer 30A- Acoustic Research SSW-250-30 2 x 2.5mm
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedbullTam35 -- 22 Ekim 2025; 18:2:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Senin gibi tiplere gerçekten acıyorum, tcl firmasını ölümüne savunuyor ama sebebi gerçekten bilinmez 😀 incelemeyi ekrandan bakarsan tabikide anlayamazsın , gidip kendi gözlerinle görmen gerekir...ayrıca ışığı evet fazla ona laf eden mi var ?? Tamam ses sistemi de iyi ... Ama ben görüntü netliğinden bahsediyorum...ama belliki senin seviyende biriyle tartışılmaz... Sana tcl TV ile mutluluklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ayrıca kendi paylaştığın resimlerde bile bariz fark belli oluyor..biraz zoom yap...tcl ninki yumuşatılmış yani keskinlik yok , ama oleddeki netlik başka olay..git bi gör < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tcl Almanya mediamarktta 65c7k yi 900 euroya satarken Türkiye mediamarktta 85 90 bine yani yaklaşık 1800 euroya satıyor.Lg 65b56la Modeli ise Almanya ve Türkiye fiyatı birbirinin neredeyse aynısı. Bu nasıl bir fiyat politikası anlamak mümkün değil cep telefonlarında bile bu kadar büyük fark yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende q7c kullanıcısıyım. Netlik İçin birşey diyemem fakat insan cilt tonları iyi değil. Sanki filtre atılmış gibi doğallığı bozuyor. İnsan cildindeki ışık yansımalarını ya yok ediyor yada yumuşatıyor. Cilt renklerini ve saç renklerini de biraz değiştiriyor. Siyah olması gereken karanlık gölgeleri de fazla aydınlatıyor. Ben almadan önce hep youtube incelemelere bakıyordum ve hep oled ile kıyaslanıyor. Bu da bende oled kadar iyi algısını oluşturdu. Oled fiyatları beklediğim seviyeye gelse düşünmeden oled alırdım. TLC köyü televizyon demiyorum kesinlikle sunduğu özellikler güzel. Ama göreceksiniz şu an mini led fiyatları fazla, bir iki sene sonra normalleşecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tam olarak anlattığım bu. Kadının cildindeki yansımalar. Adamın saçının gölgesinin aydınlanması. Ya bunlar genel izleyici için çok farketmez gerçi.TCL in parlaklık başarısı herkezi etkiler. Benim gibi karanlıkta film seyreteyi seviyorsanız ve detaylara takıntılıysanız göze çarpan şeyler. Her neyse ben bir ürüne bok atmıyorum ve bir ürüne para veriyorsam iyisini kötüsünü söylerim. 65 ekran tvye 60k para vermişiz iyi görmediğim şeyleri söyleyeyim. Keşke bütçem ev verse de oled alıp oledin eksik gördüğüm yanlarını da yaza bilsem.Birde ses sistemindeki bass hoparlör özellikle 70 -75 hz bandında seslerde tvnin plastik aksamı ile rezonansa giriyor sanırım. Zangırıdama sesi yapıyor. Bir ara mazğzalardaki tehşir ürününde de bu sorun varmı bir test etmem gerek. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellx -- 23 Ekim 2025; 0:51:35 > |
|
|
|