Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enstantana Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (7 Mobil) - 11 Masaüstü7 Mobil
5 sn
18.287
Cevap
504
Favori
1.035.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim 65c855'in aldığım günden beri yandaki mavi usb girişi çalışmıyordu , servis kaydı oluşturmuştum ama yaklaşık 1 hafta sonra gelebildi servis abi kusura bakma klima montajından kafayı kaldıramıyoruz hakkını helal et dedi ve biraz önce geldi , hemen Arka kapağını profesyonel bir şekilde dikkatlice söktü ve mavi usb ' ye giden flex kablonun çıkık olduğunu gördük beraber , büyük ihtimal mpntaj sırasında unutulmuştur abi çünkü en son kapak takılmadan kablolar takılıyor dedi , sonrasında taktı yerine ve şak diye çalıştı , Ankara' daki yetkili servis akgönüllü TCL servisine teşekkür ediyorum , yorumları zaten hep 5 yıldız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Güzel haber geçmiş olsun.

Tv nin evde senin yanında yapılması çok iyi olmuş.

Keyifli seyirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birebir Aynı gibi ürünler

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • helsloot kullanıcısına yanıt

güzel haber ...

arka kapğının açması kolay mı ? kapak içi görsel var mı ? kartların dizilimi ..vs.. vs görmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 10 Eylül 2025; 11:37:18 >
  • ender E kullanıcısına yanıt

kolay hocam vidaları söktükten sonra geliyor direk kapak ben göreseli çekmeyi unuttum servis elemanı çekti o anda aklıma gelmedi , ama şu video'da 75c855'in arkasını söküyor ; her kart flexi kablo ile bağlı lehimlik iş yok yani bir arıza olsa güzel dizayn etmişler elektronik kartlarını

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuhxos plusyoutube
    #hxosplus #TCL #Television #DeepUnboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=vZRNwC5cKmc
  • souledge S kullanıcısına yanıt

Limitiniz C6K için yetiyor ise öneririm, C7K veya C8K tabi ki daha iyi, ama C6K deneyimime göre miniled olarak gayet başarılı, sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.

• 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.