Hocam , Benimle birlikte alan arkadaşım biraz bu lojistik ve gümrük işlerinden anlar. Bilkom merkez depo da 1 adet 65 vardı. Diğer boyutlara alıcı olmadığımız için sormadık ama 98 ve 75 olduğu bilgisi paylaşıldı. Umarım ben yanılırım. Sizin de paylaştığınız üzere 60 - 65 TL aralığı için C855 donanım ve malzeme kalitesi ile iyi TV. Bu arada bi şey sorayım , Amazon da satılan TCL 65Q7K nasıl tavsiye edilebilir mi? sizce. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (912. sayfa)

-
-
Yeni 7 serisi 755 muadili 855 'in muadili q8k serisidir hocam
-
Hocam , Model yıl serilerinin neye denk geldiğini biliyorum.
Komşumun torunları dedelerine ; bu tarihi eser TV en kurtul demişler.
O da torunlarının oyun oynayabileceği orta seviye bir TV bak dediği için sordum.
Amazon satıcısı ve gönderini olduğu için TCL 65Q7K yı komşum için sordum.
Benim Tv sistem de dağıtıma çıktı yazıyor 3 gündür.
Kargo firmasının aracı gün içinde evimin önünden geçiyor.
TV depoda bekliyor aslında öğrendim. Taşeron taşıyıcılar sorunlu.
-
bu mu ?
amazon
TCL 65 inç Akıllı TV 65Q7C 4K QD-Mini LED Renkli Quantum Crystal HDR, 2600 nit Parlaklık, Oyun Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, Bang & Olufsen Ses Sistemi, Dolby Atmos, Game Master (2025 Modeli)https://www.amazon.com.tr/TCL-65Q7C-QD-Mini-Parlakl%C4%B1k-Yenileme/dp/B0FBWM99V3/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=577AREQ4LSTZ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.igS2emEEFj-dO31whs1Mzp1UGJCZC4s3UET_nQqFIfq4bz8gN4R35jrR9EjHWxi3bogXqEDV6f-P_KdyAfTymVqcHE-ejkDkV-TSp-ct138-ynCCDIJ2lsiE8ovMbTzBzcY4Z6yhRBzGfJxdFrbaWk12GTtSafSoMCvDsfNL1aPo7CxCOjIV_10wW4KAPw4C8bjsbnEp_btxLnHrSbrsZ4PVykX7LYfIzFpJiDyMPkYI5Lo4lOXIKGVAQXld5hKeeAF7wbkq7Yi8tcCbdo5v4bVJTp2sceooJ3I9gW2ToSY.OEwRddjo-yoMG8I2PZWQOpv77W0NGUjxM-YplD7WYi8&dib_tag=se&keywords=TCL%2B65Q7K&qid=1756921612&sprefix=tcl%2B65q7k%2Caps%2C352&sr=8-1&th=1incelemesi de burda ;
https://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/q7-q750g-qled
ancak fiyat fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Eylül 2025; 20:48:33 >
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam komşunuzun torunları izleyecekse bu tv onlara fazla gelir bizim gibi anlamaz onlar bu kadar para verdirtmeyin bence daha standart bir tv alsınlar lg'nin 65 inç qled neo olanı 29 bine düşmüştü
-
Tclturk telegram adresine burdan gelin diyip, bizide davet ettiler. 1 gün sonra hiç mesaj gelmiyor diye baktıgımda gene burdaki bir arkadaştan aldığım bilgi ile beni "banlamış." sebebini sordum "DonanımHaberden ile ilgii " gibi bir cevap vermişti. Neyse çokta umursamıyorum. Yurtdışı linkeri bana yetiyor. dediğinizde haklısınız açılı bakma durumunda canlılık gidiyor maalesef , son zamanlarda menü tepkiside yavaşladı. sanırım format yada fabrika ayarı istiyor lakin tonla apk kurulumu ve tv yayın kanal düzenlemelerinde dolayı hep erteliyorum :(
-
cihazın kapalı ve koruma banlı olduğunada çok güvenmeyin. başımıza daha 1 hafta önce gelen olayı kısaca özetleyim ;
oğlan hepsiburada üzerinden Asus marka bir laptop aldı iyide para verdik 66k gibi.. vesselam ürün ctesi geldi. oğlan kutuyu ambalajını vs açmış. bildiğiniz sıfır ürün ambalajlanması, üzerine asus koruma bantları vs.. o şekilde açıp kurulumunu yapmış. ben yanında değildim. akşam geldim nasıl memnunmusun iyi sıkıntı yok felan dedi. dedim bir garantisini sorgula bakalım ;
1 şok garanti 2024 ekimde başlamış.
2 şok disk info ile ssd ye bak kullanım bilmem kaç binlerde
3 şok batarya kaybına 3-4 programla baktı %14 kayıp...
yani üçkağıt olayında zirvedeyiz . hemen geri iade :( durum bu maalesef
-
Hocam bunlar egosu yüksek insanlar zaten işim olmaz bu tiplerle , biz bunlardan yıllarca bu forumda da gördük başka platformlarda da , neyse bi laf vardır " bilmem nereden aşağı kasımpaşa " diyorum .
Servis bugün yarın gelecek ben duruma göre para iadesi isteyebilirim diye düşünüyorum , zira tv geldiğinden beri usb girişi bozuk , sanıyorum servis rapor tutması gerekiyor iade için gerçi 14 günlük iade süresi geçmedi ama servisin iade raporu tutması daha iyi olur diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Eylül 2025; 11:57:20 > -
Hocam , Dedeyi MM de LG G5 den vazgeçirdim. Ekonomik sıkıntı yok. İyi niyetinize teşekkürler.
17 yıllık 40’ Sony var. Biraz büyük ekran da maç ve belgesel izler torunlar da geldiğinde oyun için oynarlar
ortak düşüncesiyle orta seviye bir TV alacağız. Bütçe 50 / 80 arası olabilir.
Aklımda LG 65QNED86A (MM de görmüş) ve benim size sorduğum TCL Q7K var.
Hafta sonu birlikte çarşı pazar yapacağız.
Benim kargo 3 gün sonunda İADE oldu. Teslimat kodu gelmedi iletişim numaram hatalı girilmiş.
Satıcı Pazartesi tekrar gönderecek. TV için hiç bir ödeme yapmadım. C855 için sizde sanırım iade düşünüyorsunuz.
TV donanım olarak beni cezbediyor, an itibariyle derinlere dalıyorum belli olmaz dedeyle birlikte başka bir marka da alabilirim.
Sağlıcakla kal +++
-
Hayırlısı hocam valla iade düşünüyorumda pazarama 'nın iadeyi çok geç yaptığına dair yorumlar gördüm moralim bozuldu , başıma geleceği biliyorum sayısız telefon görüşmesi sinir stres , bakalım bugün yada yarın TCL yetkili servis gelecek inşallah kablosu çıkmıştır iade ile filan uğraşmak istemiyorum ama kart arızasından dolayı bir sorunsa direk iade ederim yapacak birşey kalmıyor artık ,
Dede'ye 65c655 pro öneririm mini led değil ama mini led modelin önceki en iyi modeli diyebiliriz;
Ozancan Kubilayyoutube
TCL'in C655 Pro modelini detaylıca inceliyorum. Hem oyun hem de günlük kullanım için ideal bir televizyon mu? QLED ekran teknolojisi, 4K çözünürlük, Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile bu cihazın sunduğu görsel ve işitsel deneyimden bahsediyoruz. Ürünün Linki: https://www.tcl.com/tr/tr/tvs/c655-pro ⚙️ Öne Çıkan Özellikler: QLED panel ile canlı ve keskin renkler 120 Hz yenileme hızı ile akıcı oyun deneyimi Google TV desteği ile geniş uygulama ekosistemi Minimalist tasarım ve ince çerçeveler Bu cihazın fiyat/performans açısından ne kadar etkileyici olduğunu öğrenmek için videomuzu izleyin. TCL C655 Pro, gerçekten beklentileri karşılıyor mu? 🎮 Oyun modu performansı ve 📽️ sinema keyfi deneyimlerine de videoda yer verdik. Kaçırmayın! 👍 Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! Ayrıca sorularınızı yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz! #TCL #C655Pro #Reklam #InspirewithGreatness ** Bu açıklama ChatGPT tarafından hazırlanmıştır. Video hoşunuza gitti ise beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! Sosyal Medya Hesaplarımı takip eder ve beni desteklerseniz çok sevinirim. Instagram: https://bit.ly/38f14NG Twitter: https://bit.ly/3KYKsHk TikTok: https://bit.ly/3KY52HRhttps://www.youtube.com/watch?v=Zhky4_MYeMoeğer aklınızda q7k varsa onun yerine dedenize de 855 serisi alın çünki 855 serisi q7k'dan da iyi , teknik açıdan nit değeri olsun , daha fazla karartma bölgesi vs ...
-
Arkadaşlar selamlar çok fazla yorum bulamadım o sebeple buraya yazıyorum. Bu iki ürün için bilenler fikir verebilir mi . Birkaç gün içinde almam gerekiyor. Ben baktım bir sürü yerde ama pek detaylı şeyler bulamadım. Özellikle TCL 55C6KS ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Ancak MiniLed olması biraz beni cezbetti. Diğeri ise bilindik bir c655 ürününü Pro versiyonu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
www.hepsiburada.com
TCL 55C6KS 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD MiniLED Fiyatıhttps://app.hb.biz/s7UnpI8ebuykwww.hepsiburada.com
TCL 55C655PROGTV 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatıhttps://app.hb.biz/TmiuvJusGi9M
-
Merhaba, C6KS C6K serisi ile neredeyse birebir aynı, ancak paneli C6K gibi 144 hz değil de 120 hz. Diğer aksamlar neredeyse birebir aynı. C6KS'de iki usb girişi var, 6K'da tek. Ama kontrast ve parlaklık daha yeni panel olduğu için C6K'da daha iyi. Fiyatı da şu an n11'de 41.893 TL görünüyor. Ben olsan C6K tercih ederdim. C655 pro saten 50 hz tv, baştan eleyin bence...
-
Merhaba..forumda yeniyim..
65C6K aldim..digiturk izliyorum..1080 i ve 720 p çözünürlük var malesef digiturk de..720 p daha net geliyor bana..digiturk e gore en iyi renk ve parlaklik ayarlari ne olmali...
Özellikle maç yayinlari kalitesi kötü geliyor gözüme..
Digiturkle alakali ama yine de en iyi renk ayarlari nasil olmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv8 mac yayinlari ciddi berbat, trt1 deki mac yayinlariyla kiyaslayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de onu soracaktım, sanki iki yayın üst üste binmiş gibi görünüyordu.
-
55c6k ya da 55 inç diyelim TV için ekran koruyucu plastik almak istiyorum öneriniz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şahsen ben 655pro modelini kullanıyorum 75 inç normalde 60hz, oyun modu var ve yazılımsal olarak 120 hz'e kadar çıkıyor, ses olarak da oldukça başarılı arkasında bir subwoofer var vs vs pro olmayan modeli tamam ama pro modeli oldukça tatminkar. Açıkçası bugüne dek herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça memnunum fiyatına göre oldukça iyi bir televizyon, yerel karartması, parlaklığı, renkleri herşeyiyle işimi gördüm benim tam bir fiyat performans ürünü
-
Yazılımsal olarak ekran tazeleme oranı arttırılamaz. Bu fiziksel bir panel özelliğidir. Ama 655 pro ile yapılan 1440p yayınlarda 120 hz sinyali işleme yeteneğidir. Bu da şu an sadece oyun konsolu bağlıyken oyunlarda devreye alınabilmekte. Ama fiyat performans oranında haklı olabilirsiniz, fald panel C655 pro. Siyahları iyi. C6K ise orijinal 144 hz panel. Spor karşılaşmaları veya aksiyon filmlerinin hareketli sahnelerinde C655 Prodan daha yumuşak, titremesiz görüntü verir. Yeni tip HVA panel olduğu için seyir açısı da daha iyi. Bu iki nokta bile aradaki 8 k farka değer bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X